ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Nikos

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από Nikos »

Ρε παιδιά για όνομα του Θεου , σανα τζιαι έχουμε τίποτα να χωρίσουμε!!
Λάθη γίνονται πολλά απο πολλούς...
Δεν αξίζει , κατα την γνώμη μου πάντα να τσακωνεσε με τον όποιοδήποτε και για όποιοδήποτε λόγο πάνω στα βουνά όπου βγαίνουμε για να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε απο την ρουτίνα μας!!
Άτε και έφυγε ενα θήραμα ......
Άτε και αντί να το πιάσω εγώ το έπιασε άλλος.....
Δεν χάθηκε ο κόσμος....
Αυτή είναι η άποψη μου και έτσι το βλέπω μετά απο κάποια προσωπικά μου βιώματα....
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Με καμία διάθεση αντιπαράθεσης αναφέρω απλά οτι στον ιντερνετικο κώδικα συμπεριφοράς (netiquette) τα κεφαλαία χρησιμοποιούνται οταν θέλουμε να προσδώσουμε ένταση στα γραφόμενα μας.

ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Τα κεφαλαία στο email δίνουν την αίσθηση της κραυγής ή της έντασης (που όπως είπαμε
πρέπει να αποφεύγουμε). Δεν τα χρησιμοποιούμε ποτέ, εκτός αν θέλουμε να δώσουμε στους
άλλους την αίσθηση ότι ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ή ότι κάτι είναι ΕΠΕΙΓΟΝ ή ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ.
Τα κεφαλαία χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τους αρχάριους, που νομίζουν πως έτσι θα
τους προσέξουν περισσότερο, και φυσικά επιτυγχάνουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Επίσης μην
γράφετε κεφαλαία για να αποφύγετε τους τόνους. Τα κεφαλαία διαβάζονται πιο δύσκολα και
δεν συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται στο σώμα του κειμένου παρά μόνο στους τίτλους και
στις επικεφαλίδες.

Πηγή: http://www.gateweb.gr/images/stories/pdf/netiquette.pdf
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Τελικα .... εχει τσιχλες???
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

sotiris!129 έγραψε:Τελικα .... εχει τσιχλες???
Τελικα εχει .... ενα μισαορο ζιταστρο για να παιξουμεν καμια χαρτουτσια μιας και δεν τον εκαπνισαμε ουλη μερα !
και 3 χαμενες λογο σκοτους αν και εκατσα την παταρια του κινητου μπας και αλλα ματαια ....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

marinos.a έγραψε:Με καμία διάθεση αντιπαράθεσης αναφέρω απλά οτι στον ιντερνετικο κώδικα συμπεριφοράς (netiquette) τα κεφαλαία χρησιμοποιούνται οταν θέλουμε να προσδώσουμε ένταση στα γραφόμενα μας.

ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Τα κεφαλαία στο email δίνουν την αίσθηση της κραυγής ή της έντασης (που όπως είπαμε
πρέπει να αποφεύγουμε). Δεν τα χρησιμοποιούμε ποτέ, εκτός αν θέλουμε να δώσουμε στους
άλλους την αίσθηση ότι ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ή ότι κάτι είναι ΕΠΕΙΓΟΝ ή ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ.
Τα κεφαλαία χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τους αρχάριους, που νομίζουν πως έτσι θα
τους προσέξουν περισσότερο, και φυσικά επιτυγχάνουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Επίσης μην
γράφετε κεφαλαία για να αποφύγετε τους τόνους. Τα κεφαλαία διαβάζονται πιο δύσκολα και
δεν συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται στο σώμα του κειμένου παρά μόνο στους τίτλους και
στις επικεφαλίδες.

Πηγή: http://www.gateweb.gr/images/stories/pdf/netiquette.pdf
Δεν θα επαναληυφθει Μαρινο....δεν θα ξανα φωναξω ;) ....οχι να ανοιξουμε τωρα θεμα και για τουτο.....ατε λυθηκε ακομα ενα μεγαλο προβλημα του φορουμ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

sotiris!129 έγραψε:
Τελικα εχει .... ενα μισαορο ζιταστρο για να παιξουμεν καμια χαρτουτσια μιας και δεν τον εκαπνισαμε ουλη μερα !
και 3 χαμενες λογο σκοτους αν και εκατσα την παταρια του κινητου μπας και αλλα ματαια ....
Εισαι βασιλιας Σωτο.....ο μεζεσ εν μεζεσ....εγω ετσι οπως παω,δεν θα τα καταφερω να μαζεψω ουτε 10 τσικλες μεχρι τα χριστουγεννα,ε να τα ακουσω που την κορη μου για καλα :o
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

ANTROS BREDA έγραψε:συνονοματε να σου πω την αληθκια που το δουλεμα του σκυλλου υπολογιζα οτι δεν ηταν τσιαμε που εσυρνε πετρες ο αλλος αλλα πιο κατω και ετσι ειπα να μεν αρκεψω να μουρμουρο επειδη ειχα το νου μου παστον σκυλλο!(λαθος μου οπως αποδιχτηκε)
ο κυριος εκατεβηκε γκρεμο 50 μετρα σε 3 λεπτα εμπικε μπροστα μας μεχρι να καταλαβω τη θα εγινετου επεξε τον!
αλλο το να μεν μου δοκει χερι και να τον παιξουν αλλοι και αλλο να με παρει ο σκυλλος μου τοση αποσταση και στο τελος να τον πιαει ο αχαπαρος με υπουλοτιτα!
θα ξαναπαω στην περιοχη και αν τον ευρω θα τον προειδοποιησω που το πρωι και ελπιζω να με ακουση!
Αντρο σημερα ηρτες μες το νου μου με κατι που εγινε στο βουνο..πιανουμε θεσεις με τον συνκυνηγο μπαινουν οι σκυλοι στην περνια ξεφωλιασμα μπαμ..ρωτα ο Σαββας επιασες τον;;;ναι...επερικυκλωσαν μας ολοισια εκατεβαιναν σκυλοι που παντου..για ονομα.....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
Εισαι βασιλιας Σωτο.....ο μεζεσ εν μεζεσ....εγω ετσι οπως παω,δεν θα τα καταφερω να μαζεψω ουτε 10 τσικλες μεχρι τα χριστουγεννα,ε να τα ακουσω που την κορη μου για καλα :o
ειχε πολικες , ημουν και λιγο σε ρεντα σημερα 17 χαρτουτσιες 14 πουλια (3 χαμενα)
εσοκαριστηκα και εγω μια φαση με την επιδοση μου :roll:
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

και 3 χαμενες λογο σκοτους αν και εκατσα την παταρια του κινητου μπας και αλλα ματαια ....[/quote]
o[/quote]
ειχε πολικες , ημουν και λιγο σε ρεντα σημερα 17 χαρτουτσιες 14 πουλια (3 χαμενα)
εσοκαριστηκα και εγω μια φαση με την επιδοση μου

Φιλε περιοχη ;;;;; Ποστο ; Οπλο ; Φυσιγγιο ; Τι ηχο εβαλες....;;;;;; Χαχαχχαχαχα
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

φιλε εσσσιρουν τους ζε ερκουνταν , χαρτουτσιες Ολιμπια και περιοχη κιβισιλιου με το μακρι κανονι !
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”