ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Laurona έγραψε:Πανικο μου βαλε μιαν επιμορφωτικη φωτογραφια τζικλας του Σωτηρη , να δει ινταλοις ενι :D

Και μιαν ερωτηση προς τους φανατικους φασσαριες, Λευκιο, Σωτηρη και Σολων και οσους αλλους ξιχανω.

Παρατηρω οτι και τζικλες να ειχεν, εσεις παλε στην φασσαν θα επαεννατε.

Καλα ρε παιδια, εχει πιο ωραιον μεζε που την τζικλα???

Εννα σας στειλω σεεναν διατροφολογο που ξερω να σας καμει καλα :lol: :lol:
Α) ε φιλε εν τα επονομαζομενα standar του καθενος που ημουν ποιο μιτσις ενομιζα πως οι φασες ηταν πολιτελεια της Παφου, και πως Λευκωσια κτλ ηταν σπανιο φαινομενο!
Μετα που με εμαθαν 2-3 πραματα και ειδα πως φασες εχει παντου αλλα θελουν ψαξιμο τοτε αρκεψε να με τραβα παραπανω... εμαθα να βρισκω τα "κατσιματα" (πευκα που τραβουν τουτα τα πουλια) μπορει να εχει 500 φευκους αλλα τουτες καθουντε μονο σε 2 για να τους εβρεις πρεπει να κατσεις εκει μερες και να παρατηρας τα πουλια! 2 φασες να εχει ζινος ο τοπος θα παν να κατσουν ζιαμε! η τα περασματα του προινου και του απογευματινου! αν εχει κυνηγους η περιοχη τουτα τα πραματα αλλασουν αρα πρεπει να χασεις εξωρμισεις και να δεις αμαν εχει 2 κυνηγους το βουνο τι αλαζει? "αρα την αλλη εξωρμηση αν δω αυτοκινητο θα παω ζιαμε!"
Β) οτι η φασα καθαριζεται πολλα ποιο εφκολα που την ζικλα :lol:
Γ)παιζεις μια φασα και γεμονεις την βουρκα ενο ζικλες πρεπει να παιξεις 10+
Δ)αφου ζικλες δεν εχει καλητερα να παιξω 1-2 φασες παρα 5 ζικλες και ΑΝ!
Ε)που να σου μαγηρεψει ο Rai φασα τοτε ξαναμιλουμε στο θεμα μεζες!

ΥΣ: Πανικο ΑΝ καποτε πιασεις σκυλο και γινεις Kυνηγος οπως σε βλεπω οχι μονο δεν θα ξαναπαιξεις περτικο ρεχτον αλλα ουτε θα γυριζει ΚΑΝ να τους δεις! ασε που θα καταλαβεις πως τοσο καιρο επαενες μονο περιπατο! ;)

Laurona ζιαμε που βλεπεις φασες κατσε 5-6 ωρες χωρις να παιξεις χαρτουτσια και βλεπε τες φασες αμαν ησυχασουν που παν και καθουνται ποθεν περνουν κτλ κτλ χασε μια εξωρμιση απλα και μονο για να τες παρατηρας και αν εβρεις τον πευκο που καθουντε τοτε την αλλη εξωρμιση θα καταλαβεις τι σου λαλω!!!
εγω περσυ 2 εξωρμισης που εχασα μεχρι να εβρω που καθουντε + τες αλλες μερες που δεν ειχε κυνηγι που επαενα απλα για να τες δω και ετον Rai να σου πει αλλο λιο να φκαλω και ονοματα στες φασες, εξερα που εκαθουνταν, ποσες ηταν, που ηταν την καθε ωρα, τα ποστα τα προινα, τα απογευματινα, που ετσιταζαν, τι ετρωαν, που να παω το προι να τες παιξω συκοτες, που εν να περασουν αμαν τες συκοσω για να παει ο αλλος να σταθει να τες καρτερα κτλ κτλ μετα που τουτα ουλα μονο και μονο που να ερτουν 1-5 πουλια ζιαμε να παιξεις εν να εχεις ετσι χαμογελο που εκαταφερες ψυχολογισεις και να ξεγελασεις τουτο το πουλι !
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Και κατι που δεν ειπα για τον φιλο Σωτηρη στην εξορμηση μας την τεταρτη ειναι οτι απο την προηγουμενη ο κυριος επελλανε με να ειμαστε η ωρα 6 το πρωι στον τοπο που θα κυνηγουσαμε.
Οταν του ειπα οτι ειναι λιγο γρηγορα λαλει μου <Εν καλη η ωρα μας εν να καμουμεν και τον καφε μας να τον πιουμε>
Ετσι και εγω κατα τισ 6 παρα κατι λεπτα ημουν εκει.Ο Σωτος μας εξω απο το αυτοκινητο με περιμενε σασμενος ,ντυμενος με τα καλτσον του και με το οπλο στο χερι.
Τον καλημερησα . Καφε δεν εκαμε για τον λογο οτι επινε το τσαγακι που εφερε μαζι του απο το σπιτι και με ανυπομονησια λαλει μου. <ατε τελειωνε ρε φιλε και αργησαμε >
-Γιατι γιε μου αρκησαμεν ? Ειμαστεν μονοι μας και μαλλον τσικλες δεν εχει του απαντησα.
-<ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ 6,20 ΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΠΟΥ ΔΑΜΕ ΠΟΥ ΕΝ ΤΟ ΓΥΡΜΑΝ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ>

ΦΙΛΕ ΣΩΤΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ
Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
sotiris!129

Rai έγραψε:Και κατι που δεν ειπα για τον φιλο Σωτηρη στην εξορμηση μας την τεταρτη ειναι οτι απο την προηγουμενη ο κυριος επελλανε με να ειμαστε η ωρα 6 το πρωι στον τοπο που θα κυνηγουσαμε.
Οταν του ειπα οτι ειναι λιγο γρηγορα λαλει μου <Εν καλη η ωρα μας εν να καμουμεν και τον καφε μας να τον πιουμε>
Ετσι και εγω κατα τισ 6 παρα κατι λεπτα ημουν εκει.Ο Σωτος μας εξω απο το αυτοκινητο με περιμενε σασμενος ,ντυμενος με τα καλτσον του και με το οπλο στο χερι.
Τον καλημερησα . Καφε δεν εκαμε για τον λογο οτι επινε το τσαγακι που εφερε μαζι του απο το σπιτι και με ανυπομονησια λαλει μου. <ατε τελειωνε ρε φιλε και αργησαμε >
-Γιατι γιε μου αρκησαμεν ? Ειμαστεν μονοι μας και μαλλον τσικλες δεν εχει του απαντησα.
-<ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ 6,20 ΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΠΟΥ ΔΑΜΕ ΠΟΥ ΕΝ ΤΟ ΓΥΡΜΑΝ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ>

ΦΙΛΕ ΣΩΤΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ
Rai
πε τους θεμας ομως επαιξα την? :lol:
επεια στες φασες και εκαμα σου παντιμαν 6:10 εκρατας την 1 σου ! ζε οι ζικλαριες ακομα τσιφ δεν ακουσαν αρα sssshhhhhh !!!
ζε εγω ο καιμενος εκρατουν 2 καλιζια! ασε που το απογευμα που επεια ζε εκατσα ζιαμε στο σιταρι ζιαμε που επαιξα την 2ρη ειχεν πουπουλα χαμε (αρα εξυφτερισα την)! αμπα ζε εν την επαιξες ηρτεν ζικατω για να πεσει γιαυτο που παραξενεφκεσουν γιατι επεσε που ετσι αποσταση που την επαιξες :lol: !!!
Άβαταρ μέλους
Georgios
Full Member

Δημοσίευση από Georgios »

Σημερα σε καθημερινή περιοχή κυνηγίου είδα 40-50 πουλια (πάντα σηκωτά)... Κατάφερα, έστω και μόνος μου να παίξω μιά τζίκλα και μια τρασιήλα... Σε σύγκριση με προηγούμενες μου εξορμήσεις στην ίδια περιοχή τα πουλιά έχουν αυξηθει.. Τώρα να δουμε αν ισχύει και στις περιοχές μας αυτό το φαινόμενο.
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

[quote="Πανικος Setter"]Κ. Mιχάλη περαστικά
ποιος σε εγχείρισε αν επιτρέπεται ?[/quo
ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ .
Ο ΑΛΚΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ.
Demetri5
Full Member

ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από Demetri5 »

miky55 έγραψε:
Πανικος Setter έγραψε:Κ. Mιχάλη περαστικά
ποιος σε εγχείρισε αν επιτρέπεται ?[/quo
ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ .
Ο ΑΛΚΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ.
Πολλα καλη επιλογη ο Aλκιβιαδης ειναι ενας που του καλυτερους μικροχειρουργους σε Κυπρο και Ελλαδα!
Φανταζουμε εν τενοντες που εκαμες! παλια εκαμα τζαι γω τενοντες αλλα εκανε με ο Ακης Λοιζιδης και επαρακολουθαμε στη συνεχεια ο κ. Αλκιβιαδης και ταυτοχρονα εκαμνα φυσιοθεραπεια το χερι μου ηταν σχεδον κομμενο απο ατυχημα που ειχα και χαρη σε αυτους του δυο γιατρους οχι μονο εν μου το εκοψαν αλλα μπορω και δουλευκω θεμας! καλη αναρρωση να εχεις και περαστικα να ειναι!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Πολλά καλά διασταυρωμένη πληροφορία: ψες συνέλαβε η θήρα λαθροθηρα με 120 πουλιά πάνω στα δίχτυα. Παράλια Λαρνακα μεριές. Τουλάχιστο τούτο σημαίνει οτι έβαλε πουλιά.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
didimos8
Full Member

Δημοσίευση από didimos8 »

LAGOS έγραψε:Πολλά καλά διασταυρωμένη πληροφορία: ψες συνέλαβε η θήρα λαθροθηρα με 120 πουλιά πάνω στα δίχτυα. Παράλια Λαρνακα μεριές. Τουλάχιστο τούτο σημαίνει οτι έβαλε πουλιά.

MAKARI ALLA FOOUME...........
sotiris!129

μεν ακουεις τιποτε αν δεν τες δεις πανω στην πουλιαστρα σου κρεμασμενες να μεν πιστεφκεις πως εχει ζικλες!!!
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

λογω δουλειας και συναναστροφης με αρκετο κοσμο σημερα το πρωι ειχαμε πληροφορια πως εβαλε πουλια ψες..κεινο που τους ειπα ειναι βαλει πουλια την νυχτα και την μερα χανονται τι γινεται.???την κυριακη να συρουμε και μεις το ζαρι μας
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”