ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από andreasana210326 »

SilverPigeonS έγραψε:
andreasana210326 έγραψε:
SilverPigeonS έγραψε:Μιας και το έφερε η κουβέντα περί σπουδών χαμένων λεφτών κλπ, σε αυτό το video έγραψα τη μουσική για το BBC όταν έκανα το μεταπτυχιακό μου στο Bristol. Για μένα είναι μια δουλειά για την οποία νιώθω πολύ περήφανος. Στο εξωτερικό δεν υπάρχει ρατσισμός, αν είσαι καλός και τους κάνεις για την δουλειά που σε θέλουν σε παίρνουν. Έπρεπε να εξηγήσω που είναι η Κύπρος, αλλά για τις δουλειές τους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα.

Όλα τα κακά τους τα υιοθετήσαμε αυτό όμως...

[/quote

μπραβο φιλε.....ωραια μουσικη....οι σπουδεσ επιασαν τοπο.
Ευχαριστώ φίλε μου. Είναι για το μόνο πράγμα που δεν μετανιώνω ούτε εγώ αλλά ούτε κ ο father.
Γιαυτό λέω, ό,τι και αν κάνουμε χρειάζεται προσπάθεια, μεγάλη δύναμη και υπομονή.
Κάποτε οι κόποι μας θα ανταμειφθούν!

φιλε συμφωνω και επαυξανω....δεν υπαρχει μεγαλυτερη χαρα και ικανοποιηση για τους γονεις απο το να δουνε τα παιδια τους να ειναι καλα και προκομενα.
οσον αφορα τις σπουδες...ειναι και ο τομεας, ο κυκλος που προτιθεται καποιος να ακολου8ησει. ενας κυκλος σπουδων πλεον πρεπει να ειναι πρωτα σωστα μελετημενος και να ακολου8ησεις μια σπουδη που να μπορει να σε αποκαταστησει επαγγελματικα....με τα δεδομενα της Κυπρου παντα. σημασια εχει να κανεις δηλ σωστες και μελετημενες επιλογες. Γιατι μην ξεχνας οτι υπαρχουν πτυχιουχοι με μεταπτυχιακα κτλ που δουλευουν σε ενα τομεα που ειναι εντελως αντι8ετο απο αυτο που εχουν σπουδασει. δουλευουν χρονια σε ενα επαγγελμα που δεν εχει καμια σχεση με αυτο που σπουδασαν 4, 5 ,6 χρονια.
Άβαταρ μέλους
Yiannis-007
Full Member

Δημοσίευση από Yiannis-007 »

Σημερα ειχε πολλα πουλια ο Ακαμας....Δανδουλακι...
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Έχεις απόλυτα δίκαιο! Και εγώ αυτό μεταφέρω στους φοιτητές μου. Ο κάθε ένας θα βρεί το δρόμο του και θα είναι δύσκολος δρόμος. Οι σπουδές σε ωριμάζουν, σε μαθαίνουν να σκέφτεσαι όμως δεν σου εγγυούνται άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στο τομέα που παρακολουθεις ιδιαίτερα την περίοδο που ζούμε..

Αγαθά κόποις κτώνται...!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
didimos8
Full Member

Δημοσίευση από didimos8 »

635marios έγραψε:μεχρι τη κυριακη θα γεμιση ο τοποσ τζικλεσ .βαρυχειμωνια στη τουρκια

Θελω αν ξερει καποιος να μου πει για τη μεταναστευση please γιατι ψαχνω το.Ειδα μια τοποθετηση οτι τα πουλια λογο τησ ψηλης θερμοκρασιας του καλοκαιριου στη ρωσσια τα πουλια μετακινηθηκαν δυτικα.Γιαυτο αλλωστε και περσι ειχε πουλια ελλαδα και εδω οχι,γιατι ομωσ φετος δεν εχει ουτε ελλαδα.περιμενα με τα χιονια θα ερχονταν αλλα γιοκ...
Ξερει καποιος να μου πει?
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Επίσης να μας πουν όσοι γνωρίζουν για το αν οι 'μαυρόπουλοι' μεταναστεύουν ξεχωριστά από τις τζίκλες.
Στο τζίταστρό που πήγα να ρίξω μια ματιά την Κυριακή είδα 6 μαυρόπουλους ρουκέτες και ούτε μία τζίκλα!!! :o
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

sotiris!129 έγραψε:φιλε Rai αυτο εγινε επαιζα τες του καθου!
οπως και την φασα 8-) !
ειχεν αλλο 1 παιξημο αλλα φενεται ο τοπος τελεια γαμωτα και δεν μπορω να το βαλω :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=mRZcAJvx ... e=youtu.be
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΡΕΧΤΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΦΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΕΣ ΤΖΙΗΚΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥ ΡΕ ΓΑΡΕ?
ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΖΙΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ?
ΕΝ ΑΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΤΖΙΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.
ΕΝ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ???
ΕΝ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΦΟΥ ΣΟΥ?
ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥ?
ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΤΗΡΗ. ΜΠΡΑΒΟ. ΕΝΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΛΥΠΟΥΜΕ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

LOUIS SETTER έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:φιλε Rai αυτο εγινε επαιζα τες του καθου!
οπως και την φασα 8-) !
ειχεν αλλο 1 παιξημο αλλα φενεται ο τοπος τελεια γαμωτα και δεν μπορω να το βαλω :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=mRZcAJvx ... e=youtu.be
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΡΕΧΤΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΦΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΕΣ ΤΖΙΗΚΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥ ΡΕ ΓΑΡΕ?
ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΖΙΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ?
ΕΝ ΑΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΤΖΙΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.
ΕΝ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ???
ΕΝ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΦΟΥ ΣΟΥ?
ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥ?
ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΤΗΡΗ. ΜΠΡΑΒΟ. ΕΝΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΛΥΠΟΥΜΕ

ωππππππ .... αλλον ο γαρος , αλλον ο σωτηρης.... χαχαχαχαχ ενειξερω γιατι αλλα αμαν βλεπω καποιον να τον στολιζει, αρεσκει μου.... :lol: :lol: :lol:

Σωτο μου σορρυ παντως ρε φιλε αλλα ε ατε...
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

sotiris!129 έγραψε:ζε τον περτικο να τον δω του καθου εν να τον παιξω... τουλαχιστο κοπιαζω για να εχω ετσι εφκερια, ενο το ρεχτο παντα παραμενει ρεχτο λογο καποιου αλλου και οχι απο τον κοπο μου!
ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΠΕΡΤΙΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥ ΡΕ ΣΩΤΗΡΙΕ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΟΠΟΥ? ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΧΤΗΝΟΝ ΡΕ ΧΤΗΝΟΝ ΝΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΝ Η ΣΥΝΑΧΩΜΕΝΟΝ Η ΝΑ ΤΖΙΗΜΑΤΑΙ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΕΧΤΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΑΑ?
ΟΙ ΤΖΙΗΚΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥ ΕΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ?
ΤΖΙΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΕΣΚΕΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΣΕ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ, ΤΟ ΧΤΗΝΟΝ ΕΝ ΛΛΙΟΝ ΣΟΥ.
ΜΕΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΟΥΛΙ ΣΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΚΟΥΣΕΣ?
ΘΑ ΣΟΥ ΓΕΜΩΣΩ ΑΛΑΣ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Πληθυσμοι της τσιχλας που καταληγουν στη Κυπρο αν δεν με απατα η μνημη μου προερχονται απο Φινλανδια μεχρι Ρωσσια και περνοντας απο την περιοχη περιπου του Καυκασου , Βορειο Ιρακ, Ανατολικη Τουρκια και Παραλια της Συριας. Φυσικα αυτο δεν ειναι κανόνας απλα αναφορες δακτυλιωσης σε τσιχλες απο το 1913 μεχρι το 2012 στη Φινλανδια δινουν στοιχεια ότι καταληγουν και νοτιοανατολικη Ευρωπη.....( πηγη : Taylor & Francis Online)

Τωρα φυσικα αν υπολογισουμε οτι πιο πολλα πουλια καταληγουν ΝοτιοΔυτικα ( Γαλλια- Ισπανια) παρά Ανατολικα

Επιπλέον διεθνως οι αριθμοι της τσιχλάς μειωνονται (πηγη: THE MIGRATION OF EUROPEAN THRUSHES: A COMPARATIVE STUDY BASED ON RINGING RECOVERIES byA J Ashmole)

H αποδημια ειδικα στα κοτσυφια και τις τρυγονοτζικλες ειναι ενα φαινομενο το οποιο αξιζει μελετης μιας και δεν υπάρχει συγκεκριμενο μεταναστευτικό μοτιβο σ αυτα τα ειδη!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:ζε τον περτικο να τον δω του καθου εν να τον παιξω... τουλαχιστο κοπιαζω για να εχω ετσι εφκερια, ενο το ρεχτο παντα παραμενει ρεχτο λογο καποιου αλλου και οχι απο τον κοπο μου!

Η πιο πάνω δηλωση εχει διαγραφει απο την διαχειρηση για να γλιτωσει ο Σωτηρης129 ...Μεν θυμωνετε , εν μιτσης εν καταλαβει τι γραφει :D
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”