ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλά κυνήγια και καλή επιστροφή αύριο παίδες. Αν και είχα άλλα σχέδια για αύριο τελικά υπέκυψα στη λογική και θα εξορμήσω σε γνώριμα λημέρια. Είμαι ήδη μισομετανειωμένος και ελπίζω να μην είναι παναύρι πάλε...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Καλο και ασφαλες κυνηγι φιλοι μου ευχομαι....επιτελους κυνηγι :P :P :P

Σε 3-3,5 ωρες ξανα νεα προσπαθεια!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Δυο πουλάκια :) , και ένα ολόχρυσο πέταλο :roll:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Athos 1978 έγραψε:Δυο πουλάκια :) , και ένα ολόχρυσο πέταλο :roll:
Επίσης ;)

Εικόνα

Enviado desde mi LG-D855 mediante Tapatalk
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μια χαρά είσαστε λεβέντες με τα ζευγαράκια σας!

Εμένα σήμερα εφκήκε μου το πόστο το οποίο σένιαρα πρόπερσι. Έκαμε μου τη χάρη να μου δώσει 5 ευκαιρίες και ήμουν στο μοναδικό σημείο στην περιοχή που δεν υπήρχε άλλος κυνηγός! Το αποτέλεσμα με έκανε να καταλάβω γιατί την πρώτη κυριακή έχασα 3-4 ευκαιρίες στα 25 - 30 μέτρα...
Κτυπημένα και τα 5 πουλιά σε λογικές αποστάσεις. Τα 3 ακόμα πετούν ενώ τα υπόλοιπα 2 έπεσαν μετά που τα κτύπησα και στις 2 τουφεκιές! Την μια ακόμα γυρεύκω την! Ειλικρινά την κτύπησα και στις 2 ντουφεκιές σε απόσταση 20-25 μέτρα αλλά και πάλιν δεν ήταν αρκετά να την κρατήσουν και έπεσε μετά που διένυσε ακόμα 10-20 μέτρα... Λυπήθηκα τα πουλιά αλλά τι να κάμω? Μετά από αυτό σταματώ και θα περιμένω το Νιόβρη. Το όπλο και τα υπόλοιπα έχουν καθαριστεί και φυλακτεί.
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Απο τις ωραιοτερες κ χαλαρες εξορμησης π εκανα με τον φιλο Πανικκο..με σπιτι αντι τσιατιρι σε πολυ ομορφο μερος..το πρωι νεσκαφε κ διπλα ο ποταμος στους 12 βαθμους!!!
Αποφυγαμε το ασχημο σημειο που ειχα την περιπετεια αλλα 2 ηλικιωμενοι χαλασαν τα σχεδια αφου πηγαν πρωτοι κ κρατουσαν τα καλα μερη..το πρωι θεατες κ το γερουι να χανει τα λιγοστα πουλια που περνουσαν μονο π κοντα τ..αλλαξα ποστο αφου ενα αλλο μερος κοντα εδειχνε ενδιαφερων..2 πουλια κτυπησα με ωραιες βολες κ βρηκα την 1..δυστυχως το περασμα γινοταν πολυ πιο χαμηλα μας..κρατω την ωραια εξορμηση απο πλευρας θεας κ προετοιμασιες..καπου εδω εκλεισε ενας κυκλος σειρα περνουν αλλα θηραματα
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

2 πουλια ο συντροφος και 1 εγω στην μοναδικη ευκαιρια που ειχα το προι σε ενα περιεργο και καχυποπτο πουλι που μετα απο 10 λεπτα αναγνωρησης του νερου εκανε τελικα το βημα να μπει μεσα , εκτος απο την εντονη καχυποψια της ολα τα αλλα φαινονταν μια χαρα μεχρι που την επειασα στα χερια μου
σιζε φιλικουτουνιου περιεργα χρωματα σε ολο της το σωμα και αλλο χρωμα στα ποδια !
ακομα ενα πουλι στην τσαντα σε μοναχικο διωρο απο τες 2 ευκαιριες που ειχα
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
GlockCyprus
Full Member

Δημοσίευση από GlockCyprus »

Κυριοι σας χαιρετω. Οσοι απο σας κυνηγατε περιοχη Τροοδους παρατηρησατε κατι το παραξενο/διαφορετικο φετος? 1η κυριακη, απο το πρωι εως νυχτα, δεν καταφερα να τουφεκισω πανω σε 1 φασσα. Κ ενω αλλες χρονιες στην ιδια περιοχη γινοταν ωρεος πανικος απο σιεπεθκιες, φετος ηταν νεκροταφειο. Ολοκληρη εκταση κ ουτε μια σιεπεθκια δεν ακουετουν. Σημερα σε αλλο τοπο περιοχη Τροοδους, παλι το ιδιο. Μεχρι τις 1 το μεσημερι. Τι να φταιει αραγε? Επαιξαν λαθροθηρες ολες τις φασσες, τα παρα πολλα ταισματα, η περσινη ανομβρια, η πυρκαγια στη Σολεα, οι συχνες αναγνωρισεις???
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

καλησπερα φιλοι μου! Σήμερα ήταν πιο ισιχη εξορμιση που ειχα ποτέ! Απο ο πρωι στο ποστο εν τον εκαπνισα, εφτιχος εμινε καθαρος :D
Η ωραια θέα και ο καθαρος αερας ηταν αρκετα για να ξεκουραστω!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

GlockCyprus έγραψε:Κυριοι σας χαιρετω. Οσοι απο σας κυνηγατε περιοχη Τροοδους παρατηρησατε κατι το παραξενο/διαφορετικο φετος? 1η κυριακη, απο το πρωι εως νυχτα, δεν καταφερα να τουφεκισω πανω σε 1 φασσα. Κ ενω αλλες χρονιες στην ιδια περιοχη γινοταν ωρεος πανικος απο σιεπεθκιες, φετος ηταν νεκροταφειο. Ολοκληρη εκταση κ ουτε μια σιεπεθκια δεν ακουετουν. Σημερα σε αλλο τοπο περιοχη Τροοδους, παλι το ιδιο. Μεχρι τις 1 το μεσημερι. Τι να φταιει αραγε? Επαιξαν λαθροθηρες ολες τις φασσες, τα παρα πολλα ταισματα, η περσινη ανομβρια, η πυρκαγια στη Σολεα, οι συχνες αναγνωρισεις???
Φίλε μου κάθε χρόνο το Τρόοδος είναι πάντα στα υπόψη μου. Φέτος στις αναγνωρίσεις που έκανα τα πουλιά ήταν άφαντα. Βρήκα και κάποια άλλα άτομα τα οποία μου είπαν ότι για κάποιο λόγο τα πουλιά εξαφανίστηκαν ττον τελευταίο μήνα και ότι υποψιάζονταν ότι κάποιοι τα κτύπησαν με φλομπέρ και σιγαστήρα. Δεν ξέρω όμως πόσο αληθινό είναι αυτό...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”