Καταγγειλε τους 8υροφιλακες πολυ απλά.... και τώρα μια που το έφερε η κουβεντα είναι ένα καινύργιο θέμα στο φορουμ. Που καταγγέλουμε τους ανεύθυνους θηροφύλακες σαν κυνιγή... μπορεί κάποιος να απαντήσει??pai έγραψε:παρανομίες γίνονται πολλές αλλά η θύρα εν μπορεί να είναι παντού και πάντοτε θέλει βοήθεια από εμάς.
γιωργο φιλεεε μου πως παμε??αν ενοας βοηθεια του κοσμου για να παρει τηλεφωνο στο ταμειο θυρας να καταγγηλη μια παρανομια γινετε συνεχεια φιλε!(ασχετος αν τες πληστες φορες εν ερκουνται καν)αν ενοας να πιασει ενα πιστολι να βαλει τζαι μποτες με σπιρουνια και να αρχησει να τους συλλαμβανη αυτο δεν μπορει να γινει!
το ταμειο θυρας φιλε μου δυστυχος εχει στελεχωθει λαθος και δεν μπορει παρα να μην ειναι αξιοπιστο και στον κοσμο!Πεμου φιλε πραγματικα τη γυρευκουν 2 θυροφυλακες 8 παρα σημερα το πρωι σε σαντουιτζιδικο να διαβαζουν τζαι την εφημεριδουα τους αντι να ειναι σε περιπολια στο βουνο????
Εκπαιδευτικα 2014
- GRIGORIS
- Full Member
Re: Εκπαιδευτικα 2014
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
-
- Full Member
Φίλε Γρηγόρη δυστυχώς έχει σκυλιά που παχαίνουν στα εκπεδευτικάGRIGORIS έγραψε:Απο όσα διαβάζω τουτο το θεμα το ανοιξαμε για να ενημερωθούμε ολοι οι κυνιγοί για τα εκπαιδευτικά και στο τέλος το καταλήξαμε αλλού. Ας πέσουν λίγο οι τόνοι και ας φυλάξουμε την οργή μας σε αυτούς που έφεραν το κυνίγη σε αυτή την ΑΘΛΙΑ κατάσταση. Γνωρίζει κανείς αν τελικα έδωσαν περιοχές για εκπαιδευτικά?? Τι ζητούν δηλαδή, σκύλους για κυνίγη ή σκυλιά πάχυνσεις???
http://m.youtube.com/watch?feature=c4-f ... R7lr3nWm8E
- MARIOSE
Φίλε αν θέλεις μπορείς να τους καταγγείλεις στο κεντρικό τους τηλέφωνο 22867786 και να μιλήσεις με τον προιστάμενο. Αν είναι σοβαρό το θέμα ίσως να χρειαστεί να καταγγείλεις και γραπτώς. Ελπίζω να βοήθησα.GRIGORIS έγραψε:Καταγγειλε τους 8υροφιλακες πολυ απλά.... και τώρα μια που το έφερε η κουβεντα είναι ένα καινύργιο θέμα στο φορουμ. Που καταγγέλουμε τους ανεύθυνους θηροφύλακες σαν κυνιγή... μπορεί κάποιος να απαντήσει??pai έγραψε:παρανομίες γίνονται πολλές αλλά η θύρα εν μπορεί να είναι παντού και πάντοτε θέλει βοήθεια από εμάς.
γιωργο φιλεεε μου πως παμε??αν ενοας βοηθεια του κοσμου για να παρει τηλεφωνο στο ταμειο θυρας να καταγγηλη μια παρανομια γινετε συνεχεια φιλε!(ασχετος αν τες πληστες φορες εν ερκουνται καν)αν ενοας να πιασει ενα πιστολι να βαλει τζαι μποτες με σπιρουνια και να αρχησει να τους συλλαμβανη αυτο δεν μπορει να γινει!
το ταμειο θυρας φιλε μου δυστυχος εχει στελεχωθει λαθος και δεν μπορει παρα να μην ειναι αξιοπιστο και στον κοσμο!Πεμου φιλε πραγματικα τη γυρευκουν 2 θυροφυλακες 8 παρα σημερα το πρωι σε σαντουιτζιδικο να διαβαζουν τζαι την εφημεριδουα τους αντι να ειναι σε περιπολια στο βουνο????
- ANTROS BREDA
αμπα τσιε εν ο προισταμενος που ετρωεν σαντουιτς
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- MARIOSE
ANTROS BREDA έγραψε:αμπα τσιε εν ο προισταμενος που ετρωεν σαντουιτς

- Breda Pegaso
Εν εχουμε υποθεση. Απο την elite κυπριων κυνηγων, πιασε απο καταστηματαρχες, συμβουλια, κυνηγετικους συλλογους, επαγγελματιες σιηλλαριες, μεχρι το μεσο κυνηγο και εκεινο που παει μια φορα το χρονο, μονο ενα 5% δεν παρανομει.
Το προβλημα μας ειναι οι νομοι και η εφαρμογη τους. Δεν εχουμε αυστηρες ποινες και ουτε καποιους πουν να μην φοβουνται να τις επιβαλουν και με το δικιο τους μαλιστα.
Καληνυχτα Κεμαλ...αυτος ο κοσμος δεν θα αλλαξει ποτε...
Το προβλημα μας ειναι οι νομοι και η εφαρμογη τους. Δεν εχουμε αυστηρες ποινες και ουτε καποιους πουν να μην φοβουνται να τις επιβαλουν και με το δικιο τους μαλιστα.
Καληνυχτα Κεμαλ...αυτος ο κοσμος δεν θα αλλαξει ποτε...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Artemis G.
- Full Member
μα κατι εχαθηκε που δαμεσα η εν η ιδεα μου ?????? 

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- ANTROS BREDA
MARIOSE έγραψε:ANTROS BREDA έγραψε:αμπα τσιε εν ο προισταμενος που ετρωεν σαντουιτς![]()
Τζίνος μάλλον ετζοιμάτουν μες το αυτοκίνητο ρε Άντρο
![]()
οχι ρε τσινος αν δεν τον εξυπνουσαν να φαι ηταν να τους δκιωξει ουλους!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Μαρίνο και υπόλοιποι φιλοι. Το μικτό κυνήγι δεν είναι κακό. Όλοι το κάναμε σε κάποια φαση της ζωής μας. Οι εποχές όμως τοτε με τις εποχές τωρα, ουδεμία σχέση έχουν. Υπάρχει πρόβλημα σε όλα τα ειδη του ενδημικού θηράματος, αφού έχουν πάρει την κατιούσα και οι καταστάσεις δυστηχως δεν δείχνουν αντιστρεψιμες.marinos.a έγραψε:
Το παραδοσιακό μεικτό κυνήγι που έκαναν οι πατεράδες μας είναι το «ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΙΞΕΤΑΙ»???
Οπόταν καλό θα ηταν πιστεύω ώσπου να βελτιωθούν τα πράγματα , αν βελτιωθούν ποτε , να κάνουμε επιλεκτικό κυνήγι τουλαχιστον ανα εξόρμηση η' ακόμα καλυτερα ανα κυνηγετική περίοδο.
Επειδή πολλοί θα πουν τα δικά τους, να πω ενα παράδειγμα. Αν εγώ και ο Γιατρός φέτος κτυπουσαμε 15-20 περδικια που μας έδωσαν χερι και 5-6 φασσες θα ηταν υπέρ η' κατα του θηραματος;
ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΤΙ ΦΑΝΟ , ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΙΧΛΗΛΑΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΤΥΠΑΣ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΚΛΕΣ? ΕΞΗΓΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΓΩ , ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΙΧΛΗΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΡΩ ΤΟΥΣ ΠΕΡΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ.