ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Φίλε Χάρη πάρε ένα κάλυκα προς το παρών και κάνε τες δοκιμές σου όπως σου είπε ο Ανδρέας μην πνίγεσαι με όλα αυτά σκαλί σκαλί ;)
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

Επειδη εχω τους συγκεκριμενους γιαυτο ειπα.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Άφησε τους και πάρε αυτούς που έχεις παραπάνω προς το παρόν στάδιο. Δοκίμασε τους με διάφορα σετ απ της ίδιας πυρίτιδας στα όρια ασφαλείας και όχι στο ανώτερο τους όριο για παράδειγμα μια πυρίτιδα χ32 μην την πάρεις στα 33-34 !
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Βρε Χάρη μου, πιάσε το "κολάι" με τους 12/70 και μετά σκέφτεσαι και τους 12/67 ή και 12/65.
Μήν τρελλένεσαι με το ταχογράφο, είναι το τελευταίο εξάρτημα που χρειάζεσαι, τα δεδομένα τα έχεις όλα μπροστά σου ο ταχογράφος δεν θα σου προσφέρει απολύτως τίποτα αυτή τη στιγμή και θα καταλύξεις να βλέπεις 380-390m/s και να νομίζεις οτι είσαι ασφαλής αλλά να βγάζεις 800άρια πιέσεων..!!!!!!!
Απίθανος 78
Full Member

Ποτε μου δεν δοκιμασα να κανω καποιο σεταπ απο μονος μου. Παντα ακολουθουσα αυτα που διαβαζω που ειναι δοκιμασμενα απο ολους εσας προς το παρων. Οταν μπω για τα καλα στο πετσι των δοκιμων μπορει να αρχισω να κανω της χημειες μου να βρω αυτα που μου τεριαζουν

Απίθανος 78
Full Member

andreas78 έγραψε:Βρε Χάρη μου, πιάσε το "κολάι" με τους 12/70 και μετά σκέφτεσαι και τους 12/67 ή και 12/65.
Μήν τρελλένεσαι με το ταχογράφο, είναι το τελευταίο εξάρτημα που χρειάζεσαι, τα δεδομένα τα έχεις όλα μπροστά σου ο ταχογράφος δεν θα σου προσφέρει απολύτως τίποτα αυτή τη στιγμή και θα καταλύξεις να βλέπεις 380-390m/s και να νομίζεις οτι είσαι ασφαλής αλλά να βγάζεις 800άρια πιέσεων..!!!!!!!
Δηλαδη ρε Αντρεα μου να πιασω αλλα βυσματα για αυτους τους ευρωπαικους και να μην τους κατεβασω 1χλ κατω? Πωπω. Ζαλιζομαι απ το πολυ ποτο

Απίθανος 78
Full Member

[emoji85]

Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Οχι δεν είπα κατι τέτοιο απλά πιάσε τους ευρωπαϊκούς ή τους ντόπιους πιασε και τα ανάλογο βυσματα και κάνε τες δοκιμές άποψη μου μην πας στα 67 τώρα
Απίθανος 78
Full Member

Λοιπον παιδες θα σας πω τι θα κανω. Επειδη δεν εχω την εμπειρια και τις γνωσεις και επειδη για να βρω το πιστονακι που θελω πρεπει να παω στον πανικο με τες δοσολογιες μου και να του πω εβρε μου πιστονακι για τουτο τζιε για τουτο, θα κανουμε το εξης.
Σας λεω εγω τες δοσολογιες και τον καλυκα και με βαση των γνωσεων σας μου λετε τι πιστονια να παρω. Για να καταλαβετε αυτα που εχω σπιτι δεν θυμαμαι τα μεγεθοι τους. Ξερω οτι εχω sg 2 size, z2m 2 size, τον bior τον χαμηλο, τον v zero για 28γρ και 24γρ και 2-3 size βικτορυ. Δεχεστε?

Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Τα προβληματα και τα δειληματα που αντιμετωπιζεις ειναι ο λογος που δεν τολμω να ξεκινησω ιδιογομωση φιλε.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”