Laurona έγραψε:Μιχαλη και Σωτο....οταν λετε οτι αμα δεν επεξες, κατι εν παει καλα, ποσα πουλια εννοειτε οτι αμα πιασει καποιος ας πουμε παει να πει οτι επεξε.....
Τι θελω να πω.....Δοξασυ ο Θεος ναι εμπηκαν πουλια, και πιστευκω εννα αρκεψουμε να παιζουμε και διψηφιους αν τελικα μεινουν......αλλα οχι και να λαλουμε σε καποιον παρετα πιασ το ταβλι γιατι εν επεξες. Ενε σωστο ρε παιδια.
Καποιοι επεξαν , καποιοι επιαν ως τες 5 καποιοι επιαν 3 καποιοι πολλα παραπανω, εχει σημασια το ποσες πιανει καποιος για να παενει τζινιν, οξα το οτι περνα καλα και φκαλει το μεζε του?
φιλε μου laurona μεν πιανεσε

...
εγω ως τες 7:30 σημερα που ως εκεινη την ωρα δεν εβρεχε ουτε εφισα εκρατουν 2 κοραζινους 7 ζικλες ζε ειχα ζε 1-2 αγνοουμενες...και 4 καλιζια πανω σε ζικλες που ηταν παιχνιδι ηνταλος μου εφιαν εν εκαταλαβα ακομα!
ζινο που θελω να πω φιλε μου με το ταβλι ειναι απλο....
σημερα κατα την αποψη μου πουλια σε γενικες γραμμες ειχε παντου...αλλου ποστα τον 5 ζε αλλου ποστα τον 50.... ομως ζε στο χαμο του κοσμου αν παιξεις 5 ζικλες ποφισιμα δοκεις ζε ενα γιρουι ζιαμε με τον παρεα σου ζε πιατε που αλλο 5 ...ως τες 10 που ειναι μια αξιολογι ωρα να φιεις σημερα το minimum θα ηταν 10 ζικλες...
σοβαρα σημερα ζε στα Λατσια εξω που το σπιτι μου κατω που 10 δεν εδεχουμουν ως τες 10 το προι... ατε να μεν ειμαι απολιτος να σου τες καμο 8 που για τες εποχες που περνουμε εν ενας ορεος αριθμος

!
εγω μολις ειδα οτι αρκεψε ζε εψιχαλιζε και εφισαν ζινος ο πελοαερας ζε εκαταλαβα πως οι φασες αποκλειεται να περνουσαν, εβαλα το αδιαβροχο μου και εξεκεινισα περπατιμα μεσα στα ψιχαθκια και τον αερα... αμαν εν ετσι ο καιρος οι ζικλες εν ζε σικονουντε πρεπει να τους κοντεψεις στα 5 μετρα για να φιουν! αν ειχε αλλονα ατομο μαζι μου θα επεζαμε που 30-40ζικλες σικοτο...επερπατουν 1:30 ωρα ζε οι ζικλες μολις εκοντεφκα τον δεντρον εφεφκαν που την αλλι μερκα,ενταξη ειχε και κατι παλαβες που εφκεναν πανω μου η επετασουνταν και εκαθουνταν πας τους πεφκους πουπανω μου ζε επαιζα τες του καθου! σκεφτου 2 ατομα τη ηταν να γινει

αμαν μονος μου ζε με ετσι καταστασεις επεξα καμια 20ρκα .....
το να σε πιαν τα νερα τα σιονοτα που εν αδυνατο να κυνηγισης η ο τιφονας κατρινα τουτα συνβενουν απλα εν κυνηγας και περιμενεις 30-40-1 ωρα μες το αυτοκινητο για να σταματισουν περκει παιξεις λιες!
Ε ΜΑΧ ΠΟΥ ΕΠΙΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ?