Ποτε παμε ειπαμε????sotiris!129 έγραψε:που να τον παρω???
α ρε Πετρο δεν με ξερεις καθολου καλα! με τους φιλους/συγκενεις φαε πιε αψε ζε τσιαρο αλλα κυνηγι πας μονο με ζινους που εχουν το ιδιο κυνηγετικο παθος με εσενα !!!
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- 'petros'
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙ << ΤΟΝ ΒΗΧΑΝ ΤΟΥ ΕΝ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑ >> ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ?????????sotiris!129 έγραψε:που να τον παρω???
α ρε Πετρο δεν με ξερεις καθολου καλα! με τους φιλους/συγκενεις φαε πιε αψε ζε τσιαρο αλλα κυνηγι πας μονο με ζινους που εχουν το ιδιο κυνηγετικο παθος με εσενα !!!
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ??? ΔΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΕΣ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΚΑΜΑΜΕΝ ΠΑΡΤΥ ΟΥΛΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΖΙΑΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΞΗΜΕΘΥΣΟΥΜΕΝ, ΤΣΟΥΠ ΕΤΟΝ ΠΙΣΩ .sotiris!129 έγραψε:εμφανιστηκες εσυ ρε?
ενομιζα εξεχασες μας τελεια!
ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΕΝ ΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕΝ ΠΟΥ ΛΛΟΟΥ ΣΟΥ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
sotiris!129
εδοκιμασα κατι χαρτουτσιες εχτες ειπαν μου πως εν δικη σου κατασκευη... 
-
Γιατρός
LOUIS SETTER έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ??? ΔΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΕΣ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΚΑΜΑΜΕΝ ΠΑΡΤΥ ΟΥΛΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΖΙΑΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΞΗΜΕΘΥΣΟΥΜΕΝ, ΤΣΟΥΠ ΕΤΟΝ ΠΙΣΩ .sotiris!129 έγραψε:εμφανιστηκες εσυ ρε?
ενομιζα εξεχασες μας τελεια!
ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΕΝ ΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕΝ ΠΟΥ ΛΛΟΟΥ ΣΟΥ
Φίλε είσαι ιδιογομωτής ;
-
Γιατρός
Σωτήρη έχεις πμ για τζίκλαsotiris!129 έγραψε:που να τον παρω???
-
sotiris!129
φιλε Loui διαβαζω ολα τα μηνυματα με αλφαβητικη σειρα ειμαι στο Γ τωρα ως το Λ που ειναι η σειρα σου μπορει να φτασεις στα επιστροφκια 
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΕΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΧΟΥΝ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΡΕ ΜΙΤΣΗ . ΕΝ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙ << ΟΥΛΛΟΙ ΕΝ ΠΑΡΕΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΤΖΙΑ>>sotiris!129 έγραψε:εδοκιμασα κατι χαρτουτσιες εχτες ειπαν μου πως εν δικη σου κατασκευη...
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- Laurona
Εφυρες μεεεεε.....Αη Βασιλη μου εσυsotiris!129 έγραψε:φιλε Loui διαβαζω ολα τα μηνυματα με αλφαβητικη σειρα ειμαι στο Γ τωρα ως το Λ που ειναι η σειρα σου μπορει να φτασεις στα επιστροφκια
Πε το φαξ σου σε πελλοπλασμα τζιε πιασε τζιε μιαν σεκρεταρι
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting