Εκπαιδευτικα 2014
- AndreasDr
Re: Εκπαιδευτικα 2014
Εισηγούμε όπως το φόρουμ μετατραπεί σε εκκλησιαστικό! Να εξομολογούμαστε πρίν και μετά απο κάθε φορά που γράφουμε! Αφου ορισμένοι κατάντησαν να περιμένουν να πεί κάποιος κάτι για να το ερμηνεύσει με τον δικό του τρόπο και να θικτεί! Απορία μου είναι, ποιός ο σκοπός του συγκεκριμένου θέματος? Αφου απο τα γραφόμενα ήδη φάνηκε η νοοτροπία μας, άλλοι τα συμφέροντα τους, άλλοι η πούγκα τους, άλλοι νομίζουν ότι το κυνήγι είναι μόνο δικό τους χόμπυ και μόνο οι ίδιοι το αγαπούν και άλλοι ότι χορεύκω παίζε μου. Ήδη φάνηκε ο διαχωρισμός 2-3 στρατοπέδον, των υπέρμαχων εκπαιδευτικών, τον υπέρμαχων φτερωτών και των υπέρμαχων του ότι να νε. Ειρωνίες, απειλές, υπονοούμενα.....Απλά μπορεί ο οποιοσδήποτε να τα διαπιστώσει διαβάζωντας τις τελευταίες 15 σελίδες.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- ANTROS BREDA
ενεν θεμα να δεκτει αμαν πιερωση 1-2-5-10 εννα μαθη να μεν το καμνει 2 σκυλλους εν τσιε εν καλη τους!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
-
- Full Member
Να σαι καλα φιλε μου. μπορει ναν οπως τα λαλεις μπορει κ οχι.Παλε φιλοι. Προσωπικα εν εχω κατι μαζι σου. Ο κοσμος εν μαθημενος εν κουραζεται. Κ οποιος κουραζεται να παρετησει κ εν καμνει σημαινει.admin έγραψε:VALENTINOS έγραψε:Φιλε μου επαναλαμβανω δεν εκατηγορησα κανενα ονομαστικα. Το τηλ μου ειναι 99317387 πε τους αθρωπους να με πιασουν τηλ να δουμε που πιστευουν οτι τους εκατηγορησα για να λυθει κ η παρεξηγηση. Αρα κ εσυ που εγραψες οτι δεν υπαρχει αστυνομευση σημαινει κατηγορας καποιον συγκεκριμενα;;; οχι ρε φιλε . Ασ με πιασουν οι αθρωποι τηλ να λυθει το θεμα. Και αν αππδειχτει οτι τους κατηγορησα να εχουν απαιτηση. Δλδ με το θεμα πχ της κρισης που ολοι λαλουν για την κυβερνηση επρεπε να θιχτει ο προεδρος και να ρωτα ποιοι εν τουτοι;;;; Πχ για τες ποτιστρες που γεμωσεν ο συλλογος μας και ηταν αδειες μεχρι τον αυγουστο δεν επρεπε να το πω;;; γιατι ηταν τπτ ψεμα;;; οξα σημαινει κατηγορω καποιο με το να αναφερω ενα γεγονος;;
Βαλεντίνο βαρέθηκα ειλικρινά και κουράστικα να σου εξηγώ τα αυτονοητα επειδή δέν αφιερώνεις χρόνο να διαβάσεις ή να σκεφτείς τι γράφεις, άλλο η επαρκής αστυνόμευση και άλλο δέν υπάρχει αστυνόμευση, θα μεταφέρω το τηλέφωνω σου και μίλα μαζί τους γιατί ξαναεπαναλαμβάνω όπως τα γράφεις αφήνεις υτπονοούμενα για αρκετό κόσμο για κάποιους ίσως ισχύουν για κάποιους όχι και κανεί κουράζουμε τον κόσμο
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
- Phinix
το μαθημα και το ξημαθημα ειναι κοντα κοντα
απο καπου ΠΡΕΠΕΙ να γινει μια αρχη
ουτος η άλλος, πολλοι απο αυτους τους σκυλλους που καταληγουν?????
αδεσποτοι - πατημενοι στα highway κ.α.
απο καπου ΠΡΕΠΕΙ να γινει μια αρχη
ουτος η άλλος, πολλοι απο αυτους τους σκυλλους που καταληγουν?????
αδεσποτοι - πατημενοι στα highway κ.α.
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
-
- Full Member
Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις δεν αναφερθηκα στο ονομα του κ. Παντελη Χατζηγερου σε καμια απο τις δημοσιευσεις μου ουτε περι σκυλων ουτε περι συμφεροντων κλπ,
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Αν οι αρμοδηοι ενδιαφερονταν για να κανουν κατι καλο τουτο το νομοσχεδιο που περιμενεται να βγαλουν θα ηταν ετοιμο πριν το τελος του κυνηγιου τουτο τα λεει ολα ΒΑΡΚΟΥΝΤΑΙ
-
- Full Member
+1000dimitris savva έγραψε:Αν οι αρμοδηοι ενδιαφερονταν για να κανουν κατι καλο τουτο το νομοσχεδιο που περιμενεται να βγαλουν θα ηταν ετοιμο πριν το τελος του κυνηγιου τουτο τα λεει ολα ΒΑΡΚΟΥΝΤΑΙ
- Γιατρός
- Full Member
-
- Full Member
Αφου απο τα γραφόμενα ήδη φάνηκε η νοοτροπία μας, άλλοι τα συμφέροντα τους, άλλοι η πούγκα τους, άλλοι νομίζουν ότι το κυνήγι είναι μόνο δικό τους χόμπυ και μόνο οι ίδιοι το αγαπούν και άλλοι ότι χορεύκω παίζε μου......
+1000000000
+1000000000
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
Mεν τον συναφερνεις και ενα σε πιαει τηλ. και θα σου κανει παρατηρησηΓιατρός έγραψε:Ο Χατζηγέρου ποιός είναι ;