ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
DIMITRISF
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από DIMITRISF »

ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΨΑΞΙΜΟ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΓΗ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΡΟΦΗ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΒΛΕΙΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΨΙΛΟΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΟΥΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ;) ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΙΓΙΣΗ!! :)
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

kypros έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
DIMITRISF έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΣΙΚΛΕΣ ΑΛΛΑ ΣΙΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ.ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΙΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ :)
φιλε οι ζικλες και περσυ οπως και φετος ειναι παρα μα παρα πολλες!!! απλα θελους ψαξιμο τωρα εν οι γιορτες και δεν θα ψαξει κανενας αλλα μετα εγω τουλαχιστο ειμαι αισιοδοξος πως εν να τες εβρω !
Σωτηρη, παρα μα παρα πολλες δεν ειναι! Ειπαμε να εισαι αισιοδοξος αλλα οι να θωρεις και φαντασματα. :D Ναι εχτες ηταν πιο πολλες που αλλες φορες αλλα εν πολλα πισω η κατασταση
ε Κυπρο αμαν σου λαλω εν 1000ες εν 1000ες :lol: ΤΕΛΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

crow time!
+1 κουτσόφτερο
σόρρυ φίλε τους 2 δικούς σου εκαλλίκωσα τους :roll:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

Μπράβο σου!!
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
gekaspower
Full Member

Δημοσίευση από gekaspower »

εγς ουλλη τζι ουλλη μια τζικλα ειδα πριν λιεσ μερεσ που εφεφκε που ενα δεντρο μεσα σε ενα ποταμο
μπορει σημερα η αυριο να παω κανενα περιπατο να δω τι γινεται και τι θα γινει
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

kypros έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
Σωτηρη, παρα μα παρα πολλες δεν ειναι! Ειπαμε να εισαι αισιοδοξος αλλα οι να θωρεις και φαντασματα. :D Ναι εχτες ηταν πιο πολλες που αλλες φορες αλλα εν πολλα πισω η κατασταση
εν καλα που λαλειτε δεν εχει ζικλες... εχασα ζε 6-7 ζε 6-7 καλιζια :| του χρονου παλε περκει ερτουν λιες! :roll:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
tooulos96
Full Member

Δημοσίευση από tooulos96 »

Πωσ τις επαιξες?
Ολοήμερο περπατητο?
Καρτέρι?
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

sotiris!129 έγραψε:
kypros έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
εν καλα που λαλειτε δεν εχει ζικλες... εχασα ζε 6-7 ζε 6-7 καλιζια :| του χρονου παλε περκει ερτουν λιες! :roll:
Ρε Σωτήρη, τζιαμέ που επήρατο απόφαση ότι ενα πνάσουμε λίο φέτος αφού ένεσιη τζιήκλες, μεν μας βάλεις στον πειρασμό. :roll: :shock:
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

sotiris!129 έγραψε:
kypros έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
Μπράβο ρε Σώτο, ετσι να μας δινεις ελπίδες....Πουλιά υ-πάρχουν!! ;) :lol:
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Ωραίος ο Σωτήρης!
Εν και πουλάς χαρτούτσιες ενε? :D :D Εμένα πάντως έπεισες με!
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”