συναδερφε εχω το beretta 687 silver pigeon II με 18,3 και 18,4 αυλους και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. ειναι γενικα πολυ προσεγμενα οπλα. αυτο θα σου ελεγα εγωXS^PRESTIGE έγραψε:Ενδιαφερομαι να αγορασω κυνηγετικο οπλο καινουργιο ή μεταχειρισμενο. Τι μου συστηνεται ; Προτιμω μεχρι 18.4 αυλους.
SKB 505,605, Beretta 686 white onyx , 687 silver pigeon III .......
ΑΓΟΡΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ
- kanaris
- Full Member
Re: ΑΓΟΡΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ THN ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ BERETTA ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ(ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 45) ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΥΤΑ....(ΟΥΤΕ ΟΠΛΟΠΩΛΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ)ΑΠΛΑ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ.....1)ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΠΛΩΝ ΠΑΚΟΣΜΙΟΣ(ΑΠΟ ΤΟ 1526)...2)ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ...ΤΑ.... ΜΕΤΑΛΛΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΥΧΗ....3)ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ, ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ... ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΟΠΛΑ.....ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ(ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ)ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ....ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΨΙΛΟ(Η ΕΤΑΙΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΠΟΙΟ ΧΑΜΙΛΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ)ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΑΠΟ 3.100 ΜΕΧΡΙ 3.300 ΕΙΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.4 Η ΚΑΙ 18.5 ΠΟΥ ΘΕΣ(ΠΟΥ ΚΑΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)....4)ΣΤΑ ΤΩΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΣΑ ΟΠΛΑ Κ ΑΝ ΑΛΛΑΞΑ...ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΠΟΤΕ ΟΠΛΟΥΡΓΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ (686 S-687II-687EL)ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ULTRA LIGHT 2.800 ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΙΤΟ ΚΑΙ 687 V 3.300 ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΡΙ.....ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΟ.....XS^PRESTIGE έγραψε:Ενδιαφερομαι να αγορασω κυνηγετικο οπλο καινουργιο ή μεταχειρισμενο. Τι μου συστηνεται ; Προτιμω μεχρι 18.4 αυλους.
SKB 505,605, Beretta 686 white onyx , 687 silver pigeon III .......
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
sevasta ta osa les file,alla me to idio pathos mporw na milisw kai gw gia ta browning ke na parathesw alla tosa osa les ara peri oreksews.....
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
+1000dangerous έγραψε:sevasta ta osa les file,alla me to idio pathos mporw na milisw kai gw gia ta browning ke na parathesw alla tosa osa les ara peri oreksews.....
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- kypros
Για μενα η μονη διαφορα που ισχιει στη πραγματηκοτητα ( περασαν απο τα χερια μου διαφορα browning kai beretta) ειναι οτι τα κοντακια της browning ειναι λιγο πολυ παρομοια μεταξυ τους σε μετρησεισ σε ολα τα μοντελλα. Τα καλσσικο κοντακι brwoning 37,5 ποντους 36, 56 βγαινει σχεδον σε ολα τα μοντελα απο την μανα. Οποτε οποιος μαθει με browning , οποιο οπλο της εταιρεια πιασει λιγο πολυ του καθεται.
Η beretta δεν ειναι τοσο σταθερη σε αυτο το θεμα, βγαζει 2,3 ειδη μετρησεις για καθε μοντελο και μοντελο με μοντελο διαφερει. Αυτο ειναι καλο γιατι εχεις επιλογες πολλες, αλλα ειναι κακο γιατι μπορει ευκολα να καμεις μια λαθος επιλογη εαν δεν εισαι αρκετα εμπειρος. προσωπικα χρειαστικα πολυ χρονο να καταληξω σε κοντακια για τα βεραττα μου ενο τα 3 μου browning εχουν ακριβως τις ιδιες μετρησεις στα κοντακια, σε σημειο που απλα διαλεγω μηκος καννων αναλογα με το κυνηγι.
Αυτη για μενα ειναι η σημαντικοτερη διαφορα των δυο
Η beretta δεν ειναι τοσο σταθερη σε αυτο το θεμα, βγαζει 2,3 ειδη μετρησεις για καθε μοντελο και μοντελο με μοντελο διαφερει. Αυτο ειναι καλο γιατι εχεις επιλογες πολλες, αλλα ειναι κακο γιατι μπορει ευκολα να καμεις μια λαθος επιλογη εαν δεν εισαι αρκετα εμπειρος. προσωπικα χρειαστικα πολυ χρονο να καταληξω σε κοντακια για τα βεραττα μου ενο τα 3 μου browning εχουν ακριβως τις ιδιες μετρησεις στα κοντακια, σε σημειο που απλα διαλεγω μηκος καννων αναλογα με το κυνηγι.
Αυτη για μενα ειναι η σημαντικοτερη διαφορα των δυο
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...