ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
-
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
[/quote]
efile σοβαρα πρωτη φορα ετσι χατα εντα χαρτουτσιες πεζισ?[/quote]
Η χαρτουτσιες που πεζαμεν ηταν Formula 1 32g(10) 28(7.5) καο ο αντρικος καποιες ιδιογεμωσις και olympia minimax 8
efile σοβαρα πρωτη φορα ετσι χατα εντα χαρτουτσιες πεζισ?[/quote]
Η χαρτουτσιες που πεζαμεν ηταν Formula 1 32g(10) 28(7.5) καο ο αντρικος καποιες ιδιογεμωσις και olympia minimax 8
-
- Full Member
efile σοβαρα πρωτη φορα ετσι χατα εντα χαρτουτσιες πεζισ?[/quote]MIKEShooter έγραψε:
Η χαρτουτσιες που πεζαμεν ηταν Formula 1 32g(10) 28(7.5) καο ο αντρικος καποιες ιδιογεμωσις και olympia minimax 8[/quote]
Σιουρα ήταν κουτσοφτερες οξα ήταν καλλικομενες

-
- Full Member
Η χαρτουτσιες που πεζαμεν ηταν Formula 1 32g(10) 28(7.5) καο ο αντρικος καποιες ιδιογεμωσις και olympia minimax 8[/quote]tooulos96 έγραψε:efile σοβαρα πρωτη φορα ετσι χατα εντα χαρτουτσιες πεζισ?MIKEShooter έγραψε:

εγω φιλε επεζα exstra mini olympia quick9-10 noumero nikifaats 7 noumero τσε εν επεφταν

-
- Full Member
Η χαρτουτσιες που πεζαμεν ηταν Formula 1 32g(10) 28(7.5) καο ο αντρικος καποιες ιδιογεμωσις και olympia minimax 8[/quote]tooulos96 έγραψε:efile σοβαρα πρωτη φορα ετσι χατα εντα χαρτουτσιες πεζισ?MIKEShooter έγραψε:

-
- Full Member
Σιουρα ήταν κουτσοφτερες οξα ήταν καλλικομενεςAndrikos O Chinios έγραψε:Η χαρτουτσιες που πεζαμεν ηταν Formula 1 32g(10) 28(7.5) καο ο αντρικος καποιες ιδιογεμωσις και olympia minimax 8tooulos96 έγραψε:efile σοβαρα πρωτη φορα ετσι χατα εντα χαρτουτσιες πεζισ?MIKEShooter έγραψε:

εγω φιλε επεζα exstra mini olympia quick9-10 noumero nikifaats 7 noumero τσε εν επεφταν

Ρε φιλε 1-3 παντα το .τσοκ....αλλα νομιζω εν καλες η olympia quick 9-10 και η nikifaats 7 εν πολλα λια τα νουμερα για φασσες.. Η φασσα minimum 6 αλλα 5 πεφτει ανετα και σεκκα.....
-
Ρε μα ποτε εγιναν τουτα ουλλα???
Εγω εξυπνησα τωρα και το μονο που εχω ,εν τα φκια μου να βουιζουν και ενδιαμεσα να ακουω και κανενα τσιπ
και ξαναλαλω οτι ειπα την προηγουμενη κυριακη...με πρασινες σουπερ σπορτινγ της βικτορυ,κυνηγη ΔΕΝ ξαναπαω, ετρωαν και τες 2 τες χαρτουτσιες και επεφταν κουτσοφτερες 500 μετρα παρακατω ή επειεναν ζαλισμενες...
Μιαν φαση θορω τον μηχαλη,σηρνει σε μιαν που ηταν μελι 2 χαρτουτσιες και εσυνεχισεν ζαλισμενη η τσικλα...θορω στην φατσα του να σχηματιζετε το ...ΓΙΑΤΙ??? Ανοιει το οπλο και θωρο 2 βικτορυ σουπερ σπορτινκ μες τα σχιερκα του...εφυρτικα του γελιου...ανω τοσες χαμε δεν εχασα + 5-6 αλλες μου ηταν μελι
Εγω εξυπνησα τωρα και το μονο που εχω ,εν τα φκια μου να βουιζουν και ενδιαμεσα να ακουω και κανενα τσιπ
και ξαναλαλω οτι ειπα την προηγουμενη κυριακη...με πρασινες σουπερ σπορτινγ της βικτορυ,κυνηγη ΔΕΝ ξαναπαω, ετρωαν και τες 2 τες χαρτουτσιες και επεφταν κουτσοφτερες 500 μετρα παρακατω ή επειεναν ζαλισμενες...
Μιαν φαση θορω τον μηχαλη,σηρνει σε μιαν που ηταν μελι 2 χαρτουτσιες και εσυνεχισεν ζαλισμενη η τσικλα...θορω στην φατσα του να σχηματιζετε το ...ΓΙΑΤΙ??? Ανοιει το οπλο και θωρο 2 βικτορυ σουπερ σπορτινκ μες τα σχιερκα του...εφυρτικα του γελιου...ανω τοσες χαμε δεν εχασα + 5-6 αλλες μου ηταν μελι
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
-
- Full Member
Ρε Μιχαλάκη εν πολλης κόσμος που την παθέννει... όπως εμένα σήμερα, έσυρα μισό πακετο μιας χαρτούτσιας τζαι εν εκούτσισα ούτε πουλλούι για την δοκιμάσω τζαι τωρα να σε σίουρος οτι ενιξαναμπαίνει μέστο όπλο μου, έσυρα 2 scatter παστη φέξη έπιασα 2! Αλλά εγω ξέρω πότε να την παίξω τζαι που! Είναι να σύρνεις διάφορες όσπου να έβρεις χαρτούτσια για κάθε τζαιρό τζαι πάστο όπλο σου τζαι να μεν την ξαναλλάξεις. Ενας σωστός τζινιός παίζει όσπου να έβρει την τέλεια χαρτούτσια τζαι μετά να την χτίσει μέστη θαλάμη
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
-
- Full Member
8[/quote]
[/quote]
και το chock νουμερο 5-3[/quote]
Ρε φιλε 1-3 παντα το .τσοκ....αλλα νομιζω εν καλες η olympia quick 9-10 και η nikifaats 7 εν πολλα λια τα νουμερα για φασσες.. Η φασσα minimum 6 αλλα 5 πεφτει ανετα και σεκκα.....[/quote]
ρε φιλε σοβαρα εν ιδα ετσι πραμα ξανα εν τσε ι τυχη πρεπι να μετο μερος σου πουτο ελαοσα τεσ φασσεσ του φιλου μου εκατσαν στα 2 μετρα μπροστα του 10 νουμερο εμεσαν

Ρε φιλε 1-3 παντα το .τσοκ....αλλα νομιζω εν καλες η olympia quick 9-10 και η nikifaats 7 εν πολλα λια τα νουμερα για φασσες.. Η φασσα minimum 6 αλλα 5 πεφτει ανετα και σεκκα.....[/quote]
ρε φιλε σοβαρα εν ιδα ετσι πραμα ξανα εν τσε ι τυχη πρεπι να μετο μερος σου πουτο ελαοσα τεσ φασσεσ του φιλου μου εκατσαν στα 2 μετρα μπροστα του 10 νουμερο εμεσαν
-
- Full Member
Ρε κοπελιά νομιζω περιπεζετε μας....mikros έγραψε:Ρε μα ποτε εγιναν τουτα ουλλα???

Ινταλως γίνεται να επεξετε 15 τσικλες τζε μια να καταφέρετε να εβρετε???????
Νομίζω εκαμετε κάμποσα καλλιτζια τζε φταουν σας οι χαρτουτσιες

-
Εμπορουσαμεν που τες πεγμενες να βαστουμεν 5-6...αλλα ο μηχαλης,εθωρεν που τες επεζα και επεφταν και εν επειενεν να τες πεαει αφου ειδεν που εππεσαν και εδιαν μου συντεταγμενες να τες εβρω...του χρονου παλλε τσικλες
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια