Φασσα

Απάντηση
sotiris!129

Re: Φασσα

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε μπορει να επαιζες πολλι μεγαλα γραμαρια! δοκιμασε 30-32 gr πιασε τες europa που επαιζα εγω 6ρες πχ ,εμενα εκατσαν μια χαρα πανω στο οπλο μου και πρην το κυνηγι που εγραψα δαμε οτι εν με εκινες που εν να κυνηγισω ειπαν κιαλλοι πως εν καλες χαρτουτσιες! δοκιμαστες!
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

επίσης καλες ειναι και οι Olympia Quick 30gr
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

sotiris!129 έγραψε:φιλε μπορει να επαιζες πολλι μεγαλα γραμαρια! δοκιμασε 30-32 gr πιασε τες europa που επαιζα εγω 6ρες πχ ,εμενα εκατσαν μια χαρα πανω στο οπλο μου και πρην το κυνηγι που εγραψα δαμε οτι εν με εκινες που εν να κυνηγισω ειπαν κιαλλοι πως εν καλες χαρτουτσιες! δοκιμαστες!

φιλε εγω τις παιζω εχει πολλα χρονια και τις κοκκινες και τις μπεζ πιο πολλα κοκκινες προχτες τις επαιζα ολη μερα δεν μου ειπαν οχι και ποτε μα ποτε δεν μου εκεναν προβλημα
EPANIEL POWER
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

εμενα εκαμαν μου μια φορα μονο και δεν 8α το ξεχασω οσπου ζω!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

:D
Οι Εuropa η κοκκινη και η μπεζ ειναι που τα πιο σταθερα φυσιγγια στην κυπριακη αγορα . Θυμουμαι τις πριν 20 χρονια επαιζεν ο πατερας μου μες τον βελγικο του, μετα εγω με τον Σαρασκουεττα μου και ειναι η πιο σταθερη αξια στα 30 με 32 γραμμαρια . :D
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

ολη μερα ROTTWEIL TIGER 32 gr. no.6, παρα πολυ καλα αποτελεσματα.
Άβαταρ μέλους
HarrisAce
Full Member

Δημοσίευση από HarrisAce »

φιλε άριστε γεια σου

χάρης λευκωσία,ο υπάλληλος σου ρε :)
τέλειο το forum προψές το ανακάλυψα

αίσχη φάσσες λεμεσό να ερτω?
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

HarrisAce έγραψε:φιλε άριστε γεια σου

χάρης λευκωσία,ο υπάλληλος σου ρε :)
τέλειο το forum προψές το ανακάλυψα

αίσχη φάσσες λεμεσό να ερτω?
Έλα Χάρη μου, φίλε νομίζω την τρίτη Κυριακή κάτι θα κινηθει , όποιος κάνει καλή αναγνώριση την επόμενη βδομάδα θα ΄παίξει λίες
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
HarrisAce
Full Member

Δημοσίευση από HarrisAce »

ευχαριστώ φιλε μου.

άσε θα τα πούμε από κοντά.
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φίλοι σας χαιρετώ. Σήμερα θα έπρεπε να σας διηγούμαι και εγώ τις επιτυχίες η τις αποτυχίες μου στο κυνήγι της φάσας προχθές Κυριακή, δυστυχώς όμως ένα τραγικό περιστατικό που συνέβηκε στη παρέα μας θα μου μήνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου. Ένα περιστατικό το οποίο μας επιβεβαιώνει ότι η ζωή κρέμεται στην κυριολεξία από μια κλωστή. Αναφέρομαι στο τραγικό κυνηγετικό ατύχημα που συνέβηκε στη επαρχία Πάφου σε δύσβατη περιοχή κοντά στο χωριό Λαπηθιού. Ένας από την παρέα μας ο 25χρονος Δημήτρης, Γαμπρός του συντρόφου μου Κούλλη, τραυματίστηκε σοβαρά από εκπυρσοκρότηση του όπλου του. Ένας ατέλειωτος αγώνας 2,5 ωρών, με τηλεφωνήματα στο 199, στο νοσοκομείο ,στη αστυνομία Παναγιάς.., στη πυροσβεστική.., στο ασθενοφόρο. Ένας ατέλειωτος αγώνας 2,5 ωρών μέχρι να έρθει το ελικόπτερο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Πάφου. Ένας ατέλειωτος αγώνας με το χρόνο….και να βλέπεις το σύντροφο σου να αιμορραγεί, να σβήνει σιγά σιγά κάτω από μια ελιά σε 40 βαθμούς θερμοκρασία.
Επί αυτής της ευκαιρίας θέλω να εκφράσω( τα ίδια συναισθήματα διακατέχουν και τα δυο άλλα μέλη της παρέας μας τον Κούλλη πεθερό του Δημήτρη και το Μιχάλη) την απέραντη μου ευγνωμοσύνη προς όλους που βοήθησαν στο να σωθεί ο Δημήτρης μας και αναφέρομαι ειδικά στους κυνηγούς της περιοχής που προσέτρεξαν στο άκουσμα του ατυχήματος, στη αστυνομία, στη πυροσβεστική, στο νοσηλευτή, στους χειριστές του 199, στο νοσοκομείο Πάφου, στο πλήρωμα του ελικοπτέρου. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον αρχηπυροσβέστη ο οποίος με τις γνώσεις του κατάφερε με συνεχείς προσπάθειες να εμψυχώνει και να κρατεί ζωντανό τον Δημήτρη όταν άρχισε να σβήνει σιγά σιγά λόγο εξάντλησης από την αιμορραγία.
Ευτυχώς μετά από 72 ώρες από το περιστατικό έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και έτσι αποφάσισα να γράψω αυτά τα λόγια, Σίγουρα οι επόμενοι μήνες θα ταλεπορίσουν το Δημήτρη μέχρι να επουλωθούν οι πληγές του και να γίνει τελείως καλά, όμως μπροστά σε μια ολόκληρη ζωή που ξανακέρδισε αυτοί οι μήνες δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ.
Επί ευκαιρία του ποιο πάνω περιστατικού μπαίνει επιτακτικά πάλι το θέμα ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Για αυτό θα ανοίξω αργότερα να νέο topic για να δώσουμε όλοι ένα φρεσκάρισμα, γιατί είναι κάτι που μας αφορά όλους.
Η φωτογραφέια που επισυνάπτεται είναι απο το τραγικό γεγονός.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”