Φασσα

Απάντηση
lagomania
Full Member

Re: Φασσα

Δημοσίευση από lagomania »

ηρταμε τωρα σπιτι :) που σχεδον ολοημερο κυνηγι φασσας ;) πουλια πολλα περισσοτερα απο τις προσδοκιες μας :) ισως λογω του οτι ηρθαν στον συγκεκριμενο νερο λογω του οτι στα πιο χαμηλα ειχεν κυνηγους πολλους και ελαωναν τις 15 εγω 12 ο φιλος και που 2 τρυωνια ο καθε ενας :) :) εχασαμεν και πολλες λογω του οτι εν εκοφκαν τα φυσσεγια :( αλλα ειμαστε ευχαριστημενοι αρκεψαν που η ωρα 10 και εμτα να ερκουνται εκατσαμεν και εψησαμεν και που 2 πουλια και εφαμεν και το μεσημεριανο μας εκαθαρισαμεν το τοπο που σκουπιδια φτερα κτλ επομενη αδεια λοιπον παλε :)
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

1 φάσσα μου έδοκεν σχέρι σήμερα κατα τες 6 τζε εκατέβασα την.. μετά νέκρα
φίλε lagomania βάλε καμιάν φοτο να δούμεν τες επιτυχίες σου
Φιλικά,
Χρήστος
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

εν καθαρισμενες :) :) :) :) :)
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

εμενα κατα τες 5.20 σας επεφτα μεσα στην κριπτη μου ζε καρτερουν να ξιμεροση επινα ζε την ποκκα μου, ακουο ενα κατσιαρισμο, αμαν λαλο εφαν μας οι κουφοι! θορο καλα ενας λαος στο 1 μετρο ηρτε να πιουμε καφε μαζι! εκατσε ε8ορεν με για κανενα λεπτο εν εταραξα εγω μια φασι γιριζω το οπλο πανω του εσιμαθκιαζα τον στιλονι στα 2 ποθκια θορι με καλα γιριζι μου κολο ζε ξεκινα να φκενι πανω στην αντιπιρινικι, λαλο του οι να με ξιασεις σε 1 μινα εν να τα ξαναπουμε! μετα που 10 λεπτα ηρτε μια που χαμιλα ζε ακουα τα φτερα της αλλα εν την εβλεπα στο τελος ενιοσα ζε τον αερα της! οσπου να την δω να γιρισω να την παιξω εχαθικε μες τα σκοτινα παλε, μετα που 1 λεπτο η ιδια κουβεντα ενιοσα τα φτερα της μες το αφτι μου, εμιριστικα το φω τις!!! μετα επαιξα 1 επεσε κουτσοφτερι μες το γκρεμο οσπου να κατεβω να την πιαω ιδα την που εδιαν μες τα καλαμια! ε ζε μετα κατι κοπαου8κια ποζι ποδα επαιξα 2 αλλα επρεπε να κρατω τουλαχιστο 5-6 πουλια ως τες 9¨30 που ειμουν ζιαμε
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

21.8.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

lagomania έγραψε:εν καθαρισμενες :) :) :) :) :)
και τιτσιρες καταλαβουμε τες φιλε μου. βαλτες να τις δουμε και μετα συρτες πας τα καρβουνα και ερκουμαστε να τις φαμε :D
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

μια φασσουα εγω, αν ημουν τυχερος ατε να επιαννα αλλο μια.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marinos.a την 23 Αύγ 2011, 08:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Si vis pacem, para bellum
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Εμάς ήταν σαν το round-about κοπέλια...ούλλοι επέζαν... εμάς εφακούσαν μας γυρώ.
Ρε μπάς και θωρούν μας που μακριά...σε μια φάση εγίνικα ένα με το κορμό του πεύκου ετριπίσαμε και τα κλωνιά...παίζει ο μπροστά...καλλικώνει...όπα εν δική μου λαλώ...θέλει καμιά 10ριά μέτρα να μπει στο πεδίο βολής μου...ζουπ κλώνει και φακά πάνω σε κάτι κοπέλια που ετρώαν τα νύχια τους μες τη μέση της στράτας και εκάμμαν κους κους και επιάσαν την.
Εεεεεεεε έγινετε!!!!!!!!!!!!
Πάλε καλά που επιάσαμε και 4...του χρόνου πάλε!!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
aggelos ANO G10
Full Member

Δημοσίευση από aggelos ANO G10 »

εγω ειμαι πολλα εφχαριστιμενωσ 3 φασσεσ και 4 τριγονια το προι......και 2 φασσεσ και 2 τριγονια το απογευμα................ εχτιπισαα αλο 1 τριγονι ηταν ζοντανο νεκροο που την εφαενν ουλη μαλον εν εκαμνεν το φουσσεκιι και μολισ το επεξα αμαν και επετασε αλλο καμια 10 μετρα επεσε και οποσ επεφτε ευρεθικε ενασ εξιπνο και επεξεντο οτι ταχα εκινοσ το επεξε τελοσ παντον επιασαντο το τριγονι μασ........αλλο 4 5 φασσεσ οποσ τεσ γαλινεσ ερκουνταν πανο μου που λεμε ουτε σιμα8κιασμα εν εθελαν αλα επεζαντεσ και εγιριζαν ......πουλια εμπικανν καμποσα μεσα εψιλοπετουσαν αλα αν δεν τεσ επεζαν ισεν να πεξου με αλο κατι τησ παλε οι εξιπνοι και εμπιροι κυνηγι επεζαντεσ ψιλαα και εφοηστασαν τεσ σαμποσ και εν πολιβολα που ευαστουσαν τελοσ παντονν επερασαμε ορεαα δοξασιι ο θεοσ :) :) :D
tzikloktonos
Full Member

Δημοσίευση από tzikloktonos »

Μια φάσσα και ενα τρυγώνι. η φασσα δεν εβρεθηκε. Ηταν τα μονα πολια που σημάδεψα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”