ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Laurona έγραψε:Αντρο μου σορυ που θα σου το πω αλλα η μαλακια ηταν που τον επεξετε να πεσει.
επρεπε να τον αφηκετε τον ''πιασμενο'' να τον βουρουν ωσπου να πιαστουν ποι σιερι κ στο στραφι να τους συρετε κατα λαθος κ σεις θκιο μεστα ποθκια να μαθουν.
ατε γιατι επολληναν πολλα οι κουρουπετοι. ......
Δεν με κοφτει που το λαγο αλλα που αφησες το θεμα του σκαγιασματος ετσι.
δεν ειναι κατασταση τουτη φετος σιορ...
ΤΙ να σου πω ρε φιλε ο παρεεας μου εκαμε λαθος που τον επεξε εγω εν εβλεπα καλα την φαση!
και το θεμα εν επρολαβαμε καν να τον ζηζητισουμε επιασαν τον λαο και εχαθηκαν τα κοπελια και εγω για το σκαγιασμα θα εκαμνα ιστοριες αλλα ημουν κουτσος και εν εμπορουσα να κατεβω γλιορα κατω!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ANTROS BREDA έγραψε:
Laurona έγραψε:Αντρο μου σορυ που θα σου το πω αλλα η μαλακια ηταν που τον επεξετε να πεσει.
επρεπε να τον αφηκετε τον ''πιασμενο'' να τον βουρουν ωσπου να πιαστουν ποι σιερι κ στο στραφι να τους συρετε κατα λαθος κ σεις θκιο μεστα ποθκια να μαθουν.
ατε γιατι επολληναν πολλα οι κουρουπετοι. ......
Δεν με κοφτει που το λαγο αλλα που αφησες το θεμα του σκαγιασματος ετσι.
δεν ειναι κατασταση τουτη φετος σιορ...
ΤΙ να σου πω ρε φιλε ο παρεεας μου εκαμε λαθος που τον επεξε εγω εν εβλεπα καλα την φαση!
και το θεμα εν επρολαβαμε καν να τον ζηζητισουμε επιασαν τον λαο και εχαθηκαν τα κοπελια και εγω για το σκαγιασμα θα εκαμνα ιστοριες αλλα ημουν κουτσος και εν εμπορουσα να κατεβω γλιορα κατω!
ΑΝΤΡΟ ΤΟΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ...ΕΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΟ,ΛΑΛΟΥΝ ΣΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΜΕΝΟΣ...ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.....Ε ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ??? :twisted: :twisted: :twisted:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

το ξερω σολονα μου αλλα εδω και 3 χρονια πλεων στο σπιτι με περιμενη η κορη μου που με πιαννη 5 φορες την ημερα τηλεφωνο ειπα δεν θα ξανατσακκωθο με μαλακες δοξα το θεο λαγους επεξαμε και θα πεξουμε πολλους ακομα μακαρι να ειμαστε καλα! αλλα εν θα αφηκω κανενα μα κανενα να σκαγιαζη την παρεεα και να νομιζει οτι εν τσιε εξυπνος! ειμουν ολη μερα με τα νευρα εννα ξαναβρεθουμε με τους συγκεκριμενους εξαναειδα το αυτοκινητο τους πολλες φορες και οταν θα τους ευρο που κοντα εχουν να δοκουν σοβαρες εξηγησης!! πονιστικομαρα στο φουλ εν ειχαν να φαν μαλλον και ο λαος θα ηταν το βραδινο της οικογενιας τους!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ρε Άντρο μου εν για λύπηση τούτοι φίλε...Αν τους ξανάβρεις πολύ απλά να τους χαιρετίσεις τζιαί να γυρίσεις που την άλλη...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ :P

Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΑΛΛΑ ΤΕΡΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑΖΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ!

Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ...100%(ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ :D )....ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΡΙΝ ΠΟΔΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ....(ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΟΛΗ)...ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟ!!

ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΤΥΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΑΜΕ ΤΥΧΕΡΟΙ!

ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ" ΟΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ....ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1 ΠΟΥΛΙ + 1 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΚΑΘΟΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΩΜΙΣΗΣ ΕΚΑΝΕ ΒΥΘΙΣΗ ΑΛΑ ΣΤΙΛ ΤΡΥΓΟΝΙΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΤΟΥ ΒΡΟΝΤΟΥ :D

ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ ΗΤΑΝ 3 ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ(ΦΙΛΜΑΚΙ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΡΠΟΘΩ ΤΑ 2...ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΜΠΛΕ ΔΥΣΤΙΧΟΣ Η ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΣΩΣΤΑ... ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣH ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!

ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΛΙ :P

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 09 Νοέμ 2015, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

μα εν θα τσακκωθο ρε Μαριε μου απλα εννα τους πω 2 λογια τουλαχιστον 1 μερα να μεν πεξουν κανενα πλασμα!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Χθές το πρωί ένας μας προσηκώθηκε ενό μετά δέν βρήκαμε άλλη καλή μαλαϊ μέχρι τις 1030
το απόγευμα με τα γερούθκια μου 15-12 χρονό πήγαμε για περδίκια. Τσαμε στις γειτονιές του Χρύσανθού πάνω στα πετροβούνια με τα περδίκια τα commando.. μόνος μου πάνω στις μούτες μές τα πετροβούνια και 2 σκυλιά που η πίστη τους και η αφοσίωσει τους στον μάστρο τους τα οδηγούσε στις πέρδικες έστω και εάν αυτές δέν μας έκαναν την χάρη να τους κοντεύουμε σε απόσταση βολής. Τελικά στην κατάβαση απο τα γκρεμοβούνια έκαμε μας ένας το χατήρι και άρπαξε την με το 20αρούι ... επαναφορά και τα γερούθκια στο αυτοκίνητο.. Φώτο ο Deco γέννημα 2003 παρά την οστεοαθροίτιδα ακόμα μαγευεται απο την μυρωδιά των περδικιών
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ωραιος λεβεντη μου.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Anthimos έγραψε:Καλημερα

Μια ωραια εξορμηση εχτες στα βουνα της Πιτσιλιας!

Τεσσερα πουλια κτυπησα εγω αλλα κρεμασα 3 και 1 ο συγκυνηγος

Ευχαριστη εκπληξη ενα νεαρο σκυλι με ωραιες φερμες και επαναφορες .

2 απο τα τρια πουλια απο δικές του ενέργειες

Φωτογραφια προς τιμην του μικρου
12219593_10206313594572170_2639351743262469064_n.jpg
Αγαθά κόποις κτώνται και πάντα εν τι δικαίω η απόλαυσης..!!!!!
Ίσος προς ίσον, δεν υπάρχει άλλη περίπτωση στα βουνά της Πιτσιλιάς.!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Γεια σας φίλοι μου καλή ημέρα να έχετε!!
Μετα απο μια άσχημη εμεπειρία στην 2ρη εξόρμηση, που δεν εύχομαι σε κανένα, επανήλθαμε στην φυσιολογική μας κατάσταση!!
Αν και νόμιζα ότι η ημέρρα μου ξεκίνησε άσχημα γιατί ο συνκυνηγός με έστησε για κανένα 20λεπτο, για λόγο που τον δικαιολόγησα αμέσως, είχα άδικο. Στο καπάκι μια απρόσμενη συνάντηση με φίλο απο το φόρουμ με έκανε να αλλάξω τελείως διάθεση. ;) :) Χάρηκε που τα είπαμε φίλε εστω και στον ψώφο και στο πόδι.
Η εξόρμηση μας θα ήταν σε μιά πρωτόγνωρη τοποθεσία. Είχα ακούσει ότι έχει ωραίες παγανιές.
Οντως ωραία κομμάτια, τα περδίκια σε ικανοποιητικούς αριθμούς, αλλά πολύ νευρικά προσηκώνονταν απο το μίλι.... Κατάφερα να χτυπήσω ενα και με την βοήθεια του σκύλου να το πάρω, διαφορετικά λόγω του ότι ήταν κουτσόφτερος θα τον έχανα, ο συνκυνηγός όπως μου αφηγήθηκε εκανε ενα χρυσό καλίτζι σε πέρτικο αλλά πήρε μια φάσσα.
Το απογεύμα είπα να δοκιμάσω την τύχη για καμιά φραγκολίνα , μιας και ακόμα δεν βρηκα. Τα πρώτα ίχνη μας οδήγησαν σε ενα ορτύκι ( το πήρε ο σκύλος χωρίς ) φαίνεται ότι κάποιος άλλος κυνηγός το είχε χτυπήσει αλλά δεν μπόρεσε να το βρει, το πουλί φαινεται να είναι προηγούμενης εξόρμησης γιατί το χτύπημα που έχει στο πόδι, έχει μολυνθεί( εννοείτε πως δεν θα καταναλωθεί).
Δευτερο ίχνος , δευτερο ορτύκι το οποίο κατέληξε στο γιλέκο.
Μπαίνω στο τελευταίο κομμάτι της παγανιάς ...Ενα αυτοκίνητο περνάει απο το δρόμο στο τέλος της παγανιάς και δυο φαντομ περνανε προς τα πίσω σε απαγορευτικες αποστάσεις. Λαλά πουμέσα μου πανε Νικολή! Δεν τα λογάριασα καλά όμως,πάω ακόμα 30 μέτρα, φρρρρρρρρ και μπαμ! οοοοοοοο'ι' μες τον ποταμό ρε γ....!!!έπεσε μέσα στο χάος!! ενα 15λεπτο προσπαθούσαμε να μπούμε μέσα αλλά μάταια.... ξεκούραση ενα 5λεπτο και να μιλώ μόνος μου με τον σκύλο.... τόση αποσταση τόσον αγώνα και να τον χάσουμε? Πάμε και θα τον βρούμε.... μακάρι να είναι καλα!! μια τρύπα στην αρχή του ποταμού ήταν αρκετή να τρυπώσει και να τον φέρει...Μαλιστα λέω τωρα σχολάσαμε , πίσω για το αυτοκίνητο.
Λίγα μέτρα πριν το αυτοκίνητο, ίχνος, δεν παμε καλά λεω, τί γινεται εδώ? Τα ίχνη με οδήγησαν μέσα στο χωράφι που ήταν το αυτοκίνητο... ο σκύλος σαν τρελός , εκεί που έκανα την σκέψη κάτι έχει εδώ πετάγεται η φραγκολίνα!! μπάμμμ μια ενσικτώδες βολή μέσα στους μάραθους και...... πάει απέναντι.... εκάμαμεν τα μαμμούλια λαλώ.... :lol: :) Εν πειράζει , υγεία να υπάρχει να είμαστε κάλά κια θα την βρούμε ξανά!
Σπύρο μου , λεβέντη μου όχι να νομίσεις ότι εννα σου πιάσω τον τίτλο σου στις περιγραφές αλλά εφκήκε μου ρε φιλε !! :D :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”