Γεια σας φίλοι μου καλή ημέρα να έχετε!!
Μετα απο μια άσχημη εμεπειρία στην 2ρη εξόρμηση, που δεν εύχομαι σε κανένα, επανήλθαμε στην φυσιολογική μας κατάσταση!!
Αν και νόμιζα ότι η ημέρρα μου ξεκίνησε άσχημα γιατί ο συνκυνηγός με έστησε για κανένα 20λεπτο, για λόγο που τον δικαιολόγησα αμέσως, είχα άδικο. Στο καπάκι μια απρόσμενη συνάντηση με φίλο απο το φόρουμ με έκανε να αλλάξω τελείως διάθεση.

Χάρηκε που τα είπαμε φίλε εστω και στον ψώφο και στο πόδι.
Η εξόρμηση μας θα ήταν σε μιά πρωτόγνωρη τοποθεσία. Είχα ακούσει ότι έχει ωραίες παγανιές.
Οντως ωραία κομμάτια, τα περδίκια σε ικανοποιητικούς αριθμούς, αλλά πολύ νευρικά προσηκώνονταν απο το μίλι.... Κατάφερα να χτυπήσω ενα και με την βοήθεια του σκύλου να το πάρω, διαφορετικά λόγω του ότι ήταν κουτσόφτερος θα τον έχανα, ο συνκυνηγός όπως μου αφηγήθηκε εκανε ενα χρυσό καλίτζι σε πέρτικο αλλά πήρε μια φάσσα.
Το απογεύμα είπα να δοκιμάσω την τύχη για καμιά φραγκολίνα , μιας και ακόμα δεν βρηκα. Τα πρώτα ίχνη μας οδήγησαν σε ενα ορτύκι ( το πήρε ο σκύλος χωρίς ) φαίνεται ότι κάποιος άλλος κυνηγός το είχε χτυπήσει αλλά δεν μπόρεσε να το βρει, το πουλί φαινεται να είναι προηγούμενης εξόρμησης γιατί το χτύπημα που έχει στο πόδι, έχει μολυνθεί( εννοείτε πως δεν θα καταναλωθεί).
Δευτερο ίχνος , δευτερο ορτύκι το οποίο κατέληξε στο γιλέκο.
Μπαίνω στο τελευταίο κομμάτι της παγανιάς ...Ενα αυτοκίνητο περνάει απο το δρόμο στο τέλος της παγανιάς και δυο φαντομ περνανε προς τα πίσω σε απαγορευτικες αποστάσεις. Λαλά πουμέσα μου πανε Νικολή! Δεν τα λογάριασα καλά όμως,πάω ακόμα 30 μέτρα, φρρρρρρρρ και μπαμ! οοοοοοοο'ι' μες τον ποταμό ρε γ....!!!έπεσε μέσα στο χάος!! ενα 15λεπτο προσπαθούσαμε να μπούμε μέσα αλλά μάταια.... ξεκούραση ενα 5λεπτο και να μιλώ μόνος μου με τον σκύλο.... τόση αποσταση τόσον αγώνα και να τον χάσουμε? Πάμε και θα τον βρούμε.... μακάρι να είναι καλα!! μια τρύπα στην αρχή του ποταμού ήταν αρκετή να τρυπώσει και να τον φέρει...Μαλιστα λέω τωρα σχολάσαμε , πίσω για το αυτοκίνητο.
Λίγα μέτρα πριν το αυτοκίνητο, ίχνος, δεν παμε καλά λεω, τί γινεται εδώ? Τα ίχνη με οδήγησαν μέσα στο χωράφι που ήταν το αυτοκίνητο... ο σκύλος σαν τρελός , εκεί που έκανα την σκέψη κάτι έχει εδώ πετάγεται η φραγκολίνα!! μπάμμμ μια ενσικτώδες βολή μέσα στους μάραθους και...... πάει απέναντι.... εκάμαμεν τα μαμμούλια λαλώ....

Εν πειράζει , υγεία να υπάρχει να είμαστε κάλά κια θα την βρούμε ξανά!
Σπύρο μου , λεβέντη μου όχι να νομίσεις ότι εννα σου πιάσω τον τίτλο σου στις περιγραφές αλλά εφκήκε μου ρε φιλε !!