ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
- andreasana210326
Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
καλημερα σασ
κρεατινη παραγει και ο ιδιος ο οργανισμοσ μασ....συκωτι, παγκρεας.....σε αθλητες που συνη8ως ασχολουνται με Lifting ειναι σε καποιο βαθμο αναγκαια η χρηση της κρεατινης......με την προυποθεση οτι γινεται σωστη και οχι αλογιστη χρηση της. Αυτο που βοηθα βασικα η κρεατινη ειναι να δινει στο σωμα, αντοχη στη δυναμη δηλ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ. ΠΙΟ ΚΥΠΡΙΑΚΑ......ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΡΑ ΠΧ 80 ΚΙΛΑ KAI EXEIΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 12 ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΚΡΕΑΤΙΝΗ 8Α ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 13 ΚΑΙ 14 ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ.
ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΟΣΧΑΡΙ...ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΥΣ(ΜΥΙΚΟΥΣ) ΟΠΩΣ AYTA POY EBALE Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. H κρεατινη ΔΕΝ ειναι αναβολικο.....εντουτοις η χρηση της πρεπει να διακοπτεται γιατι η μακροχρονια χρηση της μπορει να προκαλεσει προβληματα οπως ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΡΡΥΘΜΙΑ, ΑΓΧΟΣ, ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ 8ΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ.
κρεατινη παραγει και ο ιδιος ο οργανισμοσ μασ....συκωτι, παγκρεας.....σε αθλητες που συνη8ως ασχολουνται με Lifting ειναι σε καποιο βαθμο αναγκαια η χρηση της κρεατινης......με την προυποθεση οτι γινεται σωστη και οχι αλογιστη χρηση της. Αυτο που βοηθα βασικα η κρεατινη ειναι να δινει στο σωμα, αντοχη στη δυναμη δηλ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ. ΠΙΟ ΚΥΠΡΙΑΚΑ......ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΡΑ ΠΧ 80 ΚΙΛΑ KAI EXEIΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 12 ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΚΡΕΑΤΙΝΗ 8Α ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 13 ΚΑΙ 14 ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ.
ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΟΣΧΑΡΙ...ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΥΣ(ΜΥΙΚΟΥΣ) ΟΠΩΣ AYTA POY EBALE Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. H κρεατινη ΔΕΝ ειναι αναβολικο.....εντουτοις η χρηση της πρεπει να διακοπτεται γιατι η μακροχρονια χρηση της μπορει να προκαλεσει προβληματα οπως ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΡΡΥΘΜΙΑ, ΑΓΧΟΣ, ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ 8ΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ.
andreasana210326 έγραψε:καλημερα σασ
..φιλε μου εφκαλε η γλωσσα μου μαλλια με τουτο θεμα και οχι μονο εδω...εσυ ακομα μιλας σε φαση που απλα γυμναζεσε και κανεις κατα μεσο ορο βαρετα lifts...ελα ομως που αμα εχεις αγωνιστικες εκτελεσεις σε squat 180 σε παγκο 125 και σε deadlift 220 το ΚΝΣ σου παει περιπατο...η κρεατινη με λια λογια δινει μια μικρη αυξηση σε δυναμη περιπου 5%...οχι σε γαλακτικο οξυ...οχι δηλ στην αντοχη σου...η κρεατινη κατακρατα υγρα ενδομιυκα και οχι υγρα στο σωμα οπως πολλοι λενε οτι αμα πιουν κρεατινη κανουν κατακρατηση υγρων και παχαινουν...βλακειες...η σωστη χρηση της κρεατινης δηλ περιπου 3- 5 γρ την μερα εξαρτατε φυσικα απο τα κιλα του καθενος και το ποσο γυμναζετε μπορει να εχει πολλα ωφελη...φυσικα ειναι ολα σε συνδιασμο με σωστη διατροφη...γιατι αν δεν ελεγχεις τη διατροφη σου τοτε τιποτα δε κανεις....και αν τρως αλογιστες ποσοτητες κρεατος γαλακτοκομικων και αλλων πρωτεινουχων γευματων...τοτε τα νεφρα σου θα κρεπαρουν που το φαι και οχι που την κρεατινη...
απλα ισως με παρεξηγησε λιγο ο φιλος Δημητρης και καπως με προσβαλε αυτο που ειπε για το κυνηγι της φασσας...δηλαδη αν ημουν λααρης ηταν να ημουν πιο καλος κυνηγος???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BAIKAL 1980 την 06 Σεπ 2013, 09:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- andreasana210326
φιλε ειμαι σιγουρος οτι ο Δημητρης δεν το ειπε κακοπροαιρετα......αυτο που ισως εννοουσε ειναι οτι στο κυνηγι του λαγου περπατας και ταυτοχρονα γυμναζεσαι....
andreasana210326 έγραψε:φιλε ειμαι σιγουρος οτι ο Δημητρης δεν το ειπε κακοπροαιρετα......αυτο που ισως εννοουσε ειναι οτι στο κυνηγι του λαγου περπατας και ταυτοχρονα γυμναζεσαι....
..οκ φιλε μου...εν υπαρχει λογο διαμαχης με κανενα...ισως επαρεξηγησα
- Γιατρός
- Full Member
Σε μία εύθυμη νότα πήγα παράλια για κυνήγι τρυγωνιού και ορτυκιού
Αναγκαστικά έπαιζα μόνο την κάτω κάννη για να μπορέσουν και οι γύρω περιοχές να κυνηγήσουν και να μπουν λίγα πουλιά μέσα, είμαι όπως τον τοίχο όποτε πάω παράλια και με στεναχωρεί
60 τριγώνια και 17 ορτύκια σε 1 ώρα
Ξαφνικά μου κτυπά ο γιος μου και μου λέει...παπά θέλω νερό ξύπνα ...
Γενικά μην κάνετε ότι θέλουν τα κόμματα για να δικαιολογούν την ύπαρξη τους,να τσακωνόμαστε μεταξύ μας

Αναγκαστικά έπαιζα μόνο την κάτω κάννη για να μπορέσουν και οι γύρω περιοχές να κυνηγήσουν και να μπουν λίγα πουλιά μέσα, είμαι όπως τον τοίχο όποτε πάω παράλια και με στεναχωρεί

Ξαφνικά μου κτυπά ο γιος μου και μου λέει...παπά θέλω νερό ξύπνα ...

Γενικά μην κάνετε ότι θέλουν τα κόμματα για να δικαιολογούν την ύπαρξη τους,να τσακωνόμαστε μεταξύ μας

Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Γιατρός έγραψε:Σε μία εύθυμη νότα πήγα παράλια για κυνήγι τρυγωνιού και ορτυκιού
Αναγκαστικά έπαιζα μόνο την κάτω κάννη για να μπορέσουν και οι γύρω περιοχές να κυνηγήσουν και να μπουν λίγα πουλιά μέσα, είμαι όπως τον τοίχο όποτε πάω παράλια και με στεναχωρεί![]()
Ξαφνικά μου κτυπά ο γιος μου και μου λέει...παπά θέλω νερό ξύπνα ...![]()
![]()
![]()
...

ειλικρινα κανενα θεμα εκ μερους μου....δεν εχω τιποτα με το κ. Δημητρη!! απλα παρεξηγηση
Original κρεατινη
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- SilverPigeonS
Κρεατίνη πας τα κάρβουνα! !istriano ® έγραψε:Original κρεατινη
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- Captain theodoros
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Μονο που βλεπω την φωτο τρεχουν τα σαλια Μου. Δωσε πονο captain