ΤΡΥΟΝΟΤΣΙΚΛΕΣ-ΤΡΙΖΑΡΕΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kypros

Re: ΤΡΥΟΝΟΤΣΙΚΛΕΣ-ΤΡΙΖΑΡΕΣ

Δημοσίευση από kypros »

Ρε παιθκια αιγυπτιακο τρυγονι δεν εχει τσιανς να ειναι... Αν μοιαζει με φασσα ειναι νεαρο φασσοπουλο, η φασσοπεζουνο. Επεξα και εγω φασσα πολυ νεαρη πριν δυο χρονια ετσι καιρο. Μπορει να τυχει.

Επισης συμφωνω με το ροδο οτι με την περιγραφη και εγω αμεσως σκεφτηκα κισσα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Τζαι γω υποψιαζουμεια Κισσες αλλα τα κοπελια λεν πως δεν ειναι !!!!

Kissa.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

To Αιγυπτιακό που κυνηγήσαμε εμείς, εννεν τούτο που έβαλε ο Άνθιμος. Εν ήταν τόσο καφέ..
Ήταν τούτο: Streptopelia_senegalensis

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_birds_of_Egypt
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Anthimos έγραψε:
savvis25 έγραψε:Καμία φωτογραφία από νεαρά πουλιά (φασσοπεζουνο+αιγυπτιακό τρυγόνι) μπορούμε να βρούμε μήπως;; Επειδή είχε φρέσκα πούπουλα αυτό που είδα εγώ. Ευχαριστώ.
Νεαρό Φασσοπέζουνο.jpg
AYTO EINAI!!! EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΣ!!! :D Ευχαριστώ φίλε Άνθιμε.

Υ.Γ: Ε, Όχι και να μπερδέψω το περιστεροειδές με την κίσσα ρε κοπέλια!! Δασολόγος άνθρωπος να φκάλουμε νάμι!! Απλά εν μου έτυχε να ξαναδώ νεαρό φασσοπέζουνο λόγω διαμονής στη Λάρνακα(μικρές μετακινήσεις εντός επαρχίας κατα βάση για σκοπούς κυνηγίου και περιορισμένη ενασχόληση με το κυνήγι φασσών και λοιπών συγγενών)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Κοπελια κισσα 1000% δεν ηταν.τωρα η φωτογραφια του φιλου κουτσοφτερου εβαλε μου αμφιβολιες για το που ηταν το καφε χρωμα στο πουλι...στα φτερα η στο σωμα γιατι αυτες τις αποχρωσεις χρωματων ειχαν τα πουλια που ειδα.απαγορευμενο απο την θηρα σιγουρα δεν ειναι.δεν το ειδα προσωπικα καπου εγω.τωρα να ειναι μονο εκεινα τα 2 στην περιοχη κσι να παιξω το ενα για να μας λυθει η περιεργεια εν κριμα.οτι θελει ας ειναι, ας μας μεινει η περιεργεια στο κατω κατω

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

χαλάσατε το θέμα "τρυονοτσικλες"-"τριζαρες" τελοσπάντων ήθελα να πω ότι όσοι θα κυνηγήσουν στο τρόοδος την κυριακή να "φορισουν" οι "τουρτουριες" επένδυση "πουμεσα" που την παραλλαγή και 2 ζευγάρια "κλατσες" γιατί θα είναι 2 βαθμοί και πεζή να χιονίζει αυτά "προστοπαρον"
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΤΡΥΟΝΟΤΣΙΚΛΕΣ-ΤΡΙΖΑΡΕΣ

Δημοσίευση από Γιατρός »

Ετοιμάστε mini bus
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Avis777
Full Member

Δημοσίευση από Avis777 »

APOLLON_1 έγραψε:χαλάσατε το θέμα "τρυονοτσικλες"-"τριζαρες" τελοσπάντων ήθελα να πω ότι όσοι θα κυνηγήσουν στο τρόοδος την κυριακή να "φορισουν" οι "τουρτουριες" επένδυση "πουμεσα" που την παραλλαγή και 2 ζευγάρια "κλατσες" γιατί θα είναι 2 βαθμοί και πεζή να χιονίζει αυτά "προστοπαρον"
Πε μας ρε φιλε τουλαχιστον εν να παιξουμε καμια 50αρκα οξα εν να μας μεινει η κρυαδα ?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
stavros p
Full Member

Δημοσίευση από stavros p »

Ε γιατρέ το mini-bus εν για να πάτε ούλλοι παρέα οξα για να τες φορτώσετε να τες φέρετε γιατί αν παίξετε που καμία 50άρια πάλε εθα σας φορέσει :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΤΡΥΟΝΟΤΣΙΚΛΕΣ-ΤΡΙΖΑΡΕΣ

Δημοσίευση από Γιατρός »

stavros p έγραψε:Ε γιατρέ το mini-bus εν για να πάτε ούλλοι παρέα οξα για να τες φορτώσετε να τες φέρετε γιατί αν παίξετε που καμία 50άρια πάλε εθα σας φορέσει :D :D :D :D
Αν δεν κάνω νούμερα δεν πάω
Στις 300 αλλάζω κάννες
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”