skimis έγραψε:Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις σας...Προς το παρών ούτε πουλί δεν εφάνηκε στον ορίζοντα...Όλη η εβδομάδα πάει με Ν-ΝΔ ανέμους όπως είδα....
πεμπτη -παρασκευη θα μπουν τα πρωτα πουλια φιλε μου ετοιμαστου
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
skimis έγραψε:Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις σας...Προς το παρών ούτε πουλί δεν εφάνηκε στον ορίζοντα...Όλη η εβδομάδα πάει με Ν-ΝΔ ανέμους όπως είδα....
Τώρα να δούμε φίλε Πανίκο...Πάντως και σήμερα μια απογοήτευση!
με βαση την πανσεληνο και τα περασματα στην Ελλαδα τα πουλια θα ειναι κοντα μας σε 2-3 μερες
ας ελπισουμε να πεσουν μεσα στο Σαββατοκυριακο που θα καταφερουμε να παμε και εμεις
Τώρα να δούμε φίλε Πανίκο...Πάντως και σήμερα μια απογοήτευση!
σημερα για πρωτη φορα ειδα απο 7-730 3 ψηλωμενα μετα ακομα 2 και ακομα 3 ολα σε απαγορευτικες βολες δεν τον καπνισαμε ειδα ομως κατι αρχισε να γινεται αυριο παλι
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Σήμερα είδα τα πρώτα 2 τρυγονια για φέτος...Επίσης είδα και του πρώτους μελλισοφάους και στην περιοχή που είμουν υπήρχαν πάρα πολλά μικροπούλια ( αμπελοπούλια κ.τ.λ) τα οποία εχτές δεν υπήρχαν...Ελπίζω να είναι σημάδια για καλό πέρασμα τις επόμενες μέρες.
Πρώτη φετινή προσπάθεια και το πρώτο τρυγόνι της season μετά απο πολύ τύχη αφού εγλυτώσε απο ένα σωρό χιεπετιές απο μπροστινά πόστα και έδωκε πάνω μου. Γενικά πολύ λίγα τα πουλιά.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.