ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΝΝΑΣ GERMAN POINTER
- kostas DMK DOG FOOD
- Full Member
Re: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΝΝΑΣ GERMAN POINTER
ΕΝομιζα οτι μονο μεστους καμπους παεις φιλε γιαυτο εν σου συναφερα βουνο να με συγχωρας.

- AndreasDr
Προτιμώ τα οικόπεδα, άμπα και ξιμαρίσουν τα πόθκια τους 
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- kostas DMK DOG FOOD
- Full Member
ωραιος ο φιλος μου.
- AndreasDr
Σήμμερα κόπηκαν οι ουρές, και τα 7 χαίρουν άκρας υγείας
Σύντομα νέες φωτογραφίες.
-
stakis
- Full Member
Αντρεα πως παει η γεννα. Επειδη ξερω αρκετα καλα τις γραμμες, εχω πολυ μεγαλη περιεργεια να δω την εξελιξη των κουταβιων. Ευχομαι να πανε σε σωστα χερια. Avaline Esko πατερας της σκυλλας σου, τον εχω δει σε ωρα εργασιας στην Σερβια πριν ψοφησει μιλαμε για ενα απο τα πιο επωνυμα σκυλια στην συγκεκριμενη χωρα. Ειχα γυιο του, τον Avaline Bronco, τον οποιο εχασα απο στροφη στομαχου. Μιλαμε για σκυλαρο, με φοβερο παθος, μυτη, σταθεροτητα φερμας. 3-4 φορες βαθμολογια σε αγωνες πρακτικου. Οσο για το Graff εχω κανει 2 γεννες μαζι του και μου εχει δωσει εξαιρετικα σκυλια. Πιστευω οτι εχεις κανει μια εξαιρετικη γεννα. Περιμενω να δω το αποτελεσμα.
- AndreasDr
Καλησπέρα Άκη, τα κουτάβια είναι τωρά 25 ημερών, δόξα το θεό είναι όλα μια χαρά, εχτές εκάμαν την πρώτη βόλτα στο γρασίδιstakis έγραψε:Αντρεα πως παει η γεννα. Επειδη ξερω αρκετα καλα τις γραμμες, εχω πολυ μεγαλη περιεργεια να δω την εξελιξη των κουταβιων. Ευχομαι να πανε σε σωστα χερια. Avaline Esko πατερας της σκυλλας σου, τον εχω δει σε ωρα εργασιας στην Σερβια πριν ψοφησει μιλαμε για ενα απο τα πιο επωνυμα σκυλια στην συγκεκριμενη χωρα. Ειχα γυιο του, τον Avaline Bronco, τον οποιο εχασα απο στροφη στομαχου. Μιλαμε για σκυλαρο, με φοβερο παθος, μυτη, σταθεροτητα φερμας. 3-4 φορες βαθμολογια σε αγωνες πρακτικου. Οσο για το Graff εχω κανει 2 γεννες μαζι του και μου εχει δωσει εξαιρετικα σκυλια. Πιστευω οτι εχεις κανει μια εξαιρετικη γεννα. Περιμενω να δω το αποτελεσμα.
- AndreasDr
25 ημερών
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- AndreasDr
.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- AndreasDr
Φίλε είναι 3 "κλεισμένα" αλλά ακόμα να διαλέξει κάποιος διότι είναι πολύ νωρίς, 26 ημερών.Lykoshillos έγραψε:Είναι όλα διαθέσιμα? Μπορούμε να διαλέξουμε?