ΜΠΥΡΑΡΙΑ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ(VIRTUAL PUB)
- Priest+++
- Full Member
Re: ΜΠΥΡΑΡΙΑ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ(VIRTUAL PUB)
Γιατρε εκλεισα 2 σουίτες στο jubilee για όλο το Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Για τα 15 μας σκυλιά έκλεισα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο με θεά το βουνό! Ο χειριστής του drone μου έβαλε σαν όρο να μην κοιματε στην σουίτα σου 

Istriano® reloaded
- Γιατρός
- Full Member
Θα έχω πρόβλημα διότι εν μέρες μου να τρεχτώPriest+++ έγραψε:Γιατρε εκλεισα 2 σουίτες στο jubilee για όλο το Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Για τα 15 μας σκυλιά έκλεισα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο με θεά το βουνό! Ο χειριστής του drone μου έβαλε σαν όρο να μην κοιματε στην σουίτα σου
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Anthimos
- Moderator
Φιλε μου εν φταιω εγω αν οι σιηλλοι σου εν βρισκουν !!!Γιατρός έγραψε:Φίλε δεν σε γνωρίζω προσωπικά αλλά εμεις έχει από πέρυσι να μπούμε σπίτι από τα εκπαιδευτικά και δεν βρήκαμε πικάτσες που αναφέρεις !Anthimos έγραψε:Εχω μια πληροφορια οτι καποιες πικάτσες ξεχειμωνιαζουν στο Τροοδος γυρω που το Jubilee και εμαθαν να τρωων σιουσιουκκο του τερατσομελου
Που ακριβώς γύρω από το jubilee?
Παντα φιλικα
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Γιατρός
- Full Member
Αμάναμου τι ειπε του big hunter unlimited ...Anthimos έγραψε:Φιλε μου εν φταιω εγω αν οι σιηλλοι σου εν βρισκουν !!!Γιατρός έγραψε:Φίλε δεν σε γνωρίζω προσωπικά αλλά εμεις έχει από πέρυσι να μπούμε σπίτι από τα εκπαιδευτικά και δεν βρήκαμε πικάτσες που αναφέρεις !Anthimos έγραψε:Εχω μια πληροφορια οτι καποιες πικάτσες ξεχειμωνιαζουν στο Τροοδος γυρω που το Jubilee και εμαθαν να τρωων σιουσιουκκο του τερατσομελου
Που ακριβώς γύρω από το jubilee?
Παντα φιλικα
Έχε χάρη που τώρα προσπαθώ να θεραπεύσω μια σκύλα που γνώρισα από την κροτοφοβία διαφορετικά εν κουβέντα του καφκά ...
-
ΠΑΤΕΡ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ.35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΩ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΨΑΤΖΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.Priest+++ έγραψε:Γιατρε εκλεισα 2 σουίτες στο jubilee για όλο το Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Για τα 15 μας σκυλιά έκλεισα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο με θεά το βουνό! Ο χειριστής του drone μου έβαλε σαν όρο να μην κοιματε στην σουίτα σου

- Γιατρός
- Full Member
Εν πολλοί που θέλουμε αγιασμό φέτοςmiky55 έγραψε:ΠΑΤΕΡ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ.35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΩ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΨΑΤΖΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.Priest+++ έγραψε:Γιατρε εκλεισα 2 σουίτες στο jubilee για όλο το Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Για τα 15 μας σκυλιά έκλεισα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο με θεά το βουνό! Ο χειριστής του drone μου έβαλε σαν όρο να μην κοιματε στην σουίτα σου
Doctor μου, αν σου περνούν και οι εξορκισμοί....εννα κάμουμε μπάζα μεγάλη...!!!!!!
- Γιατρός
- Full Member
- Γιατρός
- Full Member
- Γιατρός
- Full Member
Αναλαμβάνω σκυλάκια για εκπαίδευση από 3 μηνών
Περιοχές εκπαίδευσης/ προβλημάτων :
Φέρμα
Υψοφοβία
Κροτοφοβία
Μάτιασμα
Φτύμμα ψατζής
Κάλεσμα θύρας από κινητό
Καταμέτρηση άρρωστων περδικιών
Πλεζιό σε λαγό με selfie φωτογραφία
Άναμμα πούρου στον ιδιοκτήτη
Περιοχές εκπαίδευσης/ προβλημάτων :