ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Breda Pegaso έγραψε:Εικόνα

Ετσι για να κινηθει το θεμα. Το κλασσικο σκοπευτικο με 206 sv 1.25 x 24gr No 8 / με Β&P T2 27mm, το οποιο μπορει να χρησιμοποιηθει και για κυνηγι τρυγωνιου.
Παρα πολύ ωραίο!μπραβο
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Παιδιά έχετε υπολογίσει καθόλου το κόστος (x25), εκτός από τον κόπο βέβαια?
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Πραγματικα θελω κάποτε βα ασχοληθώ.
Αλλα ο ογκος γνωσεων κ δεδομένων κ χρονος δοκιμων που χρειαζετε με τραβάει πισω.
ελάχιστος ελεύθερος χρόνος για να χωρεσει κ αυτό μεσα.
αν ηταν να επερνα απλά τα υλικα κ να γεμιζα 20 φυσίγγια με την απλή μεθοδο κ εργαλεία πιυ εχω πραγματικά θα το εκανα..
εχω κ μηχανη αλλά θέλει συντηρηση.
την mec.
Εμενα με πωρώνει ομως να το κανω με την παραδοσιακη μου ζυγαρια με το στροφειο χεριου κ με το ξύλινο εργαλειο πιεσης.
τα χω ολα.
αυτα τα πραγματα ειναι επικίνδυνα όμως χωρις γνωσεις κ γω δεν εχω.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Οταν θελεις να το κανεις οικονομικο και να συμφερει το κανεις. Εξαρταται απο τι υλικα θα χρησιμοποιησεις. Απο την αλλα μπορεις να κανεις και ακριβο ποιοτικο φυσιγγι αλλα και παλι συμφερει καπως σε σχεση με τις τιμες αντιστοιχων εργοστασιακων.

Περισσοτερο ειναι για το μερακι. Αλλα μπορεις να γλυτωσεις και καποια λεφτα αν ριχνεις σκοπευτηριο συχνα. Αν ειναι μονο για κυνηγι απλα θα εχεις ποιοτικο φυσιγγιο.

Χρυσανθε σιγα σιγα θα ξεκινησεις φτανει να το θελεις. Υπαρχει το διαδυκτιο και λιγες συμβουλες απο φιλους και σιγα σιγα θα βρεις το δρομο.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

Laurona έγραψε:Πραγματικα θελω κάποτε βα ασχοληθώ.
Αλλα ο ογκος γνωσεων κ δεδομένων κ χρονος δοκιμων που χρειαζετε με τραβάει πισω.
αν ηταν να επερνα απλά τα υλικα κ να γεμιζα 20 φυσίγγια με την απλή μεθοδο κ εργαλεία πιυ εχω πραγματικά θα το εκανα..
την mec.
Εμενα με πωρώνει ομως να το κανω με την παραδοσιακη μου ζυγαρια με το στροφειο χεριου κ με το ξύλινο εργαλειο πιεσης.
τα χω ολα.
Νομιζω φιλε οταν το θελεισ πραγματικα δεν θα σε σταματησει τιποτα θα βρεισσκεις και χρονο το θεμα ειναι στην αρχη κατα την δικη μου αποψη πρεπει να εχεισ καποιο να σε καθοδιγησει επειδη θα γινουν λαθοι κανενασ απο εμασ δεν ξεκινησε και να τα ξερει ολα ουτε κανενασ ξεκινησε και αρχισε να κλεινε το τελειο φυσιγγιο, ολα θελουν το χρονο τουσ και την μελετη τουσ
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

nike powder έγραψε:
Laurona έγραψε:Πραγματικα θελω κάποτε βα ασχοληθώ.
την mec.
τα χω ολα.
Νομιζω φιλε οταν το θελεισ πραγματικα δεν θα σε σταματησει τιποτα θα βρεισσκεις και χρονο το θεμα ειναι στην αρχη κατα την δικη μου αποψη πρεπει να εχεισ καποιο να σε καθοδιγησει επειδη θα γινουν λαθοι κανενασ απο εμασ δεν ξεκινησε και να τα ξερει ολα ουτε κανενασ ξεκινησε και αρχισε να κλεινε το τελειο φυσιγγιο, ολα θελουν το χρονο τουσ και την μελετη τουσ
Το θεμα ειναι οτι τα λαθη στην προκειμενη περιπτωση μπορουν να αποβουν μοιραια η το πιο λιγο με μεγαλες ζημιες...αυτο με τραβα και μενα πισω
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΒΗΜΑ!

ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ!

ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΟΜΩΣ...ΠΑΝΤΝΤΟΤΕ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ...ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ......ΘΑ ΞΑΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ Κ.Λ.Π......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ,ΕΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ(ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ) ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΡΚΟΥΝ....ΕΑΝ ΖΗΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ(ΒΛΗΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ) ΜΕ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΙΕΣΕΩΝ Κ.Λ.Π,Κ.Λ.Π.

ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ....ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΩΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ...ΘΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΑΣ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ ΛΙΓΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ.....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΗ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ 2-3 ΦΙΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ Η ΩΡΑ 2.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.....ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΑΝ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ.....ΑΠΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ....ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.....ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΤΑ ΟΥΛΛΑ ΤΖΙΑΜΕ!!!

ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ...............ΑΠΛΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΒΗΜΑ!

ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ!

ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΟΜΩΣ...ΠΑΝΤΝΤΟΤΕ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ...ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ......ΘΑ ΞΑΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ Κ.Λ.Π......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ,ΕΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ(ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ) ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΡΚΟΥΝ....ΕΑΝ ΖΗΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ(ΒΛΗΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ) ΜΕ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΙΕΣΕΩΝ Κ.Λ.Π,Κ.Λ.Π.

ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ....ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΩΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ...ΘΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΑΣ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ ΛΙΓΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ.....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΗ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ 2-3 ΦΙΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ Η ΩΡΑ 2.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.....ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΑΝ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ.....ΑΠΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ....ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.....ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΤΑ ΟΥΛΛΑ ΤΖΙΑΜΕ!!!

ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ...............ΑΠΛΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ
συφωνω απολητος εγω προσωπικα εβαλα καποιουσ κανονες παντοτε οτσν γεμιζω ειμαι μονοσ μου για να συγκετεονομαι παντοτε κλεινω το τηλ μου γιατι επιρεαζει την ηλεκτρονικη ζυγαρια παρολο που περνουν και απο δευτερη ζυγαρια χεριου. Δεν θελω
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Παιδιά καλησπέρα, να σας ρωτήσω, η D20 ποιο είναι το μάξιμουμ που γεμίζεται; 32γρ ή 34γρ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Η d20 x32 αυτη που βαζει ο βικτορυ υπο προυποθεσεις γεμιζετε μεχρι 34-35 αν και οι περισσοεροι δεν το συνηθιζουν. Οι πιο συνιθησμενες γομωσεις ειναι 28-29-30-32
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”