Φοβούντε που την Θήρα.GiorgosT έγραψε:πε μου τσιε εσυ.....sotiris!129 έγραψε:την κουκουβαγια γιατι την εχουν με @#%^@^#@$^![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ
- LAGOS
- Full Member
Re: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
-
635marios
- Full Member
πωσ τα πατε με τα ορτυκια ,επεξατε τουτεσ τισ μερεσ .εφκαλαν τα ποδια μου νερο και τιποτα στο κυβισιλι.μια κυριακι λαλουν επεξαν πολλα αν δεν καμνω λαθοσ πριν δυο κυριακεσ στο μαρωνι αγιο θεωδορο στο κυβισιλη τιποτα
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Αύριο κλείνουν οι περιοχές και είπα σήμερα να κλείσω την σεζόν με ένα περίπατο αφού αύριο έχω άλλη υποχρέωση. Η θεά Άρτεμης μου χάρισε μια φέρμα και ένα ωραίο παίξιμο , μετά έδωσε πάνω μου ένα κοπάδι στρουμφάκια και έριξα δύο ντουφεκιές και έπιασα 7 Μην φοβάστε δέν έπαιξα ούτε τον παπαστρούμφ ούτε την στρουμφίτα 
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
sotiris!129
ρε μα εν τουτα τα γαμ#!%@%@να τα στρουμφακια που γραφετε δαμε ζε ενα μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!

- beretta682
- Full Member
-
sotiris!129
το ορτικι φενεται τερας μπροστα τους!admin έγραψε:Αύριο κλείνουν οι περιοχές και είπα σήμερα να κλείσω την σεζόν με ένα περίπατο αφού αύριο έχω άλλη υποχρέωση. Η θεά Άρτεμης μου χάρισε μια φέρμα και ένα ωραίο παίξιμο , μετά έδωσε πάνω μου ένα κοπάδι στρουμφάκια και έριξα δύο ντουφεκιές και έπιασα 7 Μην φοβάστε δέν έπαιξα ούτε τον παπαστρούμφ ούτε την στρουμφίτα
- Dimitris
Στρουμφοθεέ μου
!!! Ρε αδμίν μα είσαι συγγενής του δρακουμέλ? Την στρουμφίσαμε
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
-
Μοδεστος
- Full Member
Dimitris έγραψε:Στρουμφοθεέ μου!!! Ρε αδμίν μα είσαι συγγενής του δρακουμέλ? Την στρουμφίσαμε
-
miky55
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΕΡΜΕΣ ΣΕ ΟΡΤΥΚΙΑ 3 ΣΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΟΥ.
- Nikos
miky55 έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΕΡΜΕΣ ΣΕ ΟΡΤΥΚΙΑ 3 ΣΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΟΥ.
Και τα ωραία ξεκίνησαν....