ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από MARIOSE »

kanaris έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Φωτό από 7 Δεκ. Ελπίζω να έχω κάτι παρόμοιο και την ερχόμενη Δευτέρα ;)
Μακάρι να είναι και καλυτερα :!:
Ευχαριστώ Τάσο!! Επίσης!! :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

MARIOSE έγραψε:Φωτό από 7 Δεκ. Ελπίζω να έχω κάτι παρόμοιο και την ερχόμενη Δευτέρα ;)
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΑΝΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Έκαμες τες μάτσα, φαντάζουμαι αν εσκότωνε ακόμα το όπλο σου πόσες θα έπιανες :D :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σόλωνα μου εν τες φασσούες που καρτερώ. ;)

Σπύρο το όπλο εν μια χαρά εν τζίνος που το κρατά που εν κάμνει... :lol: :lol:
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Πως βλέπετε τα πράγματα, θα μας αφήσει να εξορμήσουμε αύριο ο καιρός?

Εν πρόθυμος κανένας να μας πει κανένα τόπο να παίξουμε 4-5 πουλάκια? :roll:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

mikros έγραψε:Πως βλέπετε τα πράγματα, θα μας αφήσει να εξορμήσουμε αύριο ο καιρός?

Εν πρόθυμος κανένας να μας πει κανένα τόπο να παίξουμε 4-5 πουλάκια? :roll:
Χλωμό το βλέπω όπως είναι ο τζαιρός, όσον αφορά τοποθεσία εγώ πάω σε περιοχή αμέσως μετά τις Αγγλισίδες, αλλά θέλει περπάτημα καθώς εν κουλιασμένες σε ελιές τζαι ποταμοσιές, όποιος δεν βαρκέται το περπάτημα είναι ευπρόσδεκτος.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Μην ξεχνατε οτι εδω συζητουμε απροσωπα και οι εμπειριες , οι σκοπευτηκες δυνατοτητες και αποψεις του καθενως διαφερουν.

Καποιος μπορει να εχει απαιτηση απο το εαυτο του και τη σκοπευση του πχ μεχρι τα 40 μετρα να πιανει τα πουλια που ριχνει. Ενας αλλος μετα τα 30 δεν τους ριχνει καν.

Αυτοι οι δυο δεν μπορουν να κανουν συγκρισεις σε φυσιγγια γιατι η απαιτηση του καθενως ει αι διαφορετικη. Δεν μιλω για ξεφωτο αλλα γενικα.

Εγω πχ κυνηγο τζηκλα με 4,3 και μερικες φορες με 3,2

Ο λογος ειναι γιατι θελω μεχρι τα 40 μετρα το τσιοκ μου να πιανει τα πουλια. Ξερω οτι αν ειμαι σε καλη μερα θα στοχευω σωστα ακομα και τα πουλια στα 40 και 50 μετρα. Για μενα το τσιοκ σκεετ ειναι αχρηστο. Δεν μπορει να με ικανοποιησει. Ετσι αναγκαστικα το πρωι στο ξεφωτο χρησιμοποιω 12 αρι σκαι και ταπα για να μπορω να εχω ενα πιο καλο κυκλο

Αντιθετα ενας που ριχνει μεχρι τα 30 μετρα στα πουλια ειναι χαζο να παει με 3,2 ειδικα εαν ειναι απειρος σκοπςυτης.

Οποτε ολα ειναι σχετικα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Μαριε μου μια μικρη ανθοδεσμη τζικλες σημεραολη μερα απο παφο μεχρι ακαπνου.πολυ λιγα τα πουλια αλλα απολαυσαμε φυση με τον συντροφο και την παρεα :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Re: Απ: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από marios10 »

πανικος έγραψε:Μαριε μου μια μικρη ανθοδεσμη τζικλες σημεραολη μερα απο παφο μεχρι ακαπνου.πολυ λιγα τα πουλια αλλα απολαυσαμε φυση με τον συντροφο και την παρεα :D
Γεια σου ρε Πανικκο μ εκαμες τες ματσαν παλε. Μπραβο φιλουι μ για την καρπωση ς.
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μπράβο ρε Πανίκο! Η καλή παρέα εν που μετρά λεβέντη μου!

Εμείς εφέραμε 3 όπλα 14 τζίκλες, 2 τσέντες στρουθκιά να τα φάμε με τα αυγά και 1 κιλό κοκκινομανίταρα για τα κάρβουνα. Όπως το μέλιν φίλε!

Φωτό εν έφκαλα, αλλά εχάρηκα τη φύση παίδες εχτές μετά που τα νερά της προηγούμενης εβδομάδας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”