ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

μονο victory γεμιζω ρε φιλε επειδη δεν ρελιαζω. Και στον victory το 1.70 εν πολλυ...

Μεχρι στιγμης το 1.60 ειναι πολυ καλο!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Breda Pegaso έγραψε:μονο victory γεμιζω ρε φιλε επειδη δεν ρελιαζω. Και στον victory το 1.70 εν πολλυ...

Μεχρι στιγμης το 1.60 ειναι πολυ καλο!
Στην βικτορι εν παρα πολυ το 1.70 λογο του οτι εν πολλα πιο χοντρος ο καλυκας.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

o καλυκας victory ειναι μια κατηγορια μονος του!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

andreas78 έγραψε:
Nikos77 έγραψε:Τον τελευταίο καιρό διαβάζουμε αρκετά συχνά στα ξένα site ότι έχουν αλλάξει αρκετές προοδευτικότητες, είτε λόγο των no toxic, είτε λόγο του ότι οι εταιρείες το επιζητούν για δικούς τους λόγους και χωρίς κανονάκι δεν μπορούμε να πούμε τίποτα στα σίγουρα΄...
Καλημέρα Νικόλα,
Δηλαδή η προοδευτικότητα που έγραψες στο URL που παράθεσες, είναι δίκη σου εκτίμηση και όχι της κατασκευάστριας εταιρείας.?
Διότι αν δεν κάνω λάθος, η Nobel Sport βγάζει φυσίγγια με 34-35-36γρ., χρησιμοποιώντας την 206 S.

Αν δεν κάνω λάθος η nobel sport έχει καταργήσει και την formula 36 και την formula 33. Από όσο γνωρίζω γεμίζει με 206s μόνο την special game 32 με μάλλινη τάππα. Μπορεί αυτό να τα εξηγεί όλα.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Τα αυριανά φυσίγγια με 5 σταδιακό κλείσιμο το 4ο σταδιο της mec ;)
Εικόνα
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Ωραίος Αντρέα. :D

Για την 206S, προσωπικά μου αρκεί που η ίδια η εταιρεία στην ιστοσελίδα της, η οποία τυχαίνει να είναι και ανανεωμένη, την δίνει 34-36γρ., εγώ σαν απλός ιδιογομωτης και από την στιγμή που η ίδια η εταιρεία δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση δεν είμαι σε θέση να το αμφισβητήσω, είμαι όμως σε θέση έτσι για την πλάκα και χάριν της συζήτησης να ζητήσω διευκρινίσεις από τους ίδιους, αφού σαν ιδιογομωτης βλέπω στο site τους κάποια στανταρτ και ταυτόχρονα κάπου άλλου κάποια αλλά. Άρα ταυτόχρονα τίθεται και θέμα ασφαλείας για αυτό και ζήτησα να ενημερωθώ μέσω email αν ευσταθεί η οποία αλλαγή στο λοτ.
Ομως η δικαιολογία ότι εταιρείες μεγαθήρια αλλάζουν κατα το δωκούν την προοδευτικότητα για τις ανάγκες κατασκευαστών φυσιγγίων οι οποίοι δεν είναι ένας αλλά μπορεί και κάποιες χιλιάδες, νομίζω είναι ολίγων τι ατυχές.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Ευχαριστω φιλε Αντρεα ;)
Nikos77

Δημοσίευση από Nikos77 »

andreas78 έγραψε:Ωραίος Αντρέα. :D
...
Ομως η δικαιολογία ότι εταιρείες μεγαθήρια αλλάζουν κατα το δωκούν την προοδευτικότητα για τις ανάγκες κατασκευαστών φυσιγγίων οι οποίοι δεν είναι ένας αλλά μπορεί και κάποιες χιλιάδες, νομίζω είναι ολίγων τι ατυχές.
Δεν είσαι υποχρεωμένος να συμφωνήσεις μαζί μου, όμως η πικρή αλήθεια είναι και αυτή την φορά με το μέρος μου και για του λόγου το αληθές, αρκεί να εξετάσεις την συμπεριφορά στα Lot της TecnaN μετά το 2011 και θα καταλάβεις τις ουσιαστικές διαφορές τους ;)

Επίσης για χαμηλότερα κοστολόγια, υπάρχουν εταιρείες που πουλάνε σκοπευτικά 28gr με πυρίτιδες x24 εδώ και 2 σεζόν 8-)
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

Καλημέρα σας,
Είναι πολύ εύκολο φίλε Ανδρέα να γράφουμε ένα χαρακτηρισμό τύπου 'Ατυχές' σε μια άποψη διαφορετική από αυτό που θέλεουμε να πιστεύουμε ή μας βολεύει. Εγώ δεν θα το πράξω.
Είμαστε μέλη στο φόρουμ αυτό ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους και μετά από δική μας επιλογή.
Είναι βασική αρχή ότι ο σεβασμός στην διαφορετική άποψη θα πρέπει να υπάρχει πάντα.
Παραθέτω απλά ερωτήματα για προβληματισμό:
1.Μήπως η VECTAN δεν είναι θυγατρική του ομίλου NOBELSPORT?
2.Πόσα και ποιά φυσίγγια έχει καταργήσει η NOBELSPORT τα τελευταία 15 χρόνια και γιατί?
3.Γνωρίζεται κάποια ευρωπαικά φυσίγγια γεμισμένα με 206s με 35-36 γρ.?
Φιλικότατα!
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Φίλε Master,
Η παράθεση μου δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε αντιπαράθεση, απεναντίας είμαι άνθρωπος που απο ανέκαθεν στηρίζει την άποψη και γνωμικό ότι όσο ζω θα μαθαίνω...!!!
Αυτός είναι και ο λόγος που ζήτησα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξηγήσεις αναφορικά με την 206S, απο το ίδιο το εργοστάσιο.
Προσπαθώ να βασίζομαι πάντα στην κοινή λογική, που στην περίπτωση των φυσιγγίων είναι όντως ολίγων ατυχές, να τροποποιητε μια πυρίτιδα για χάριν ενος φυσιγγίου, ενώ ταυτόχρονα αυτή η πυρίτιδα να προμηθεύεται σε ολόκληρη την Ευρώπη, ταυτόχρονα η ίδια η εταιρεία να την παρουςιαζει ως ήταν τα τελευταία χρόνια, νομίζω με αυτό το σκεπτικό μπορείς κάλλιστα να με δικαιολογήσεις για την άποψη μου.
Επιπλεον δεν είμαι άνθρωπος που χρησημοποιει βαριές ή προσβλητικές εκφράσεις, παρά μόνο αν προκληθώ σοβαρά, πράγμα που στην παρούσα συζήτηση δεν έχει συμβεί, άρα νομίζω αδίκως θεωρείς ότι δεν σεβόμαι την άποψη σου, απλά εξέφρασα την δίκη μου όπως και εσυ και πίστεψε με είναι απο ελάχιστες έως μηδαμινές οι φορές που έχω διαφωνήσει με δικά σου γραφόμενα..!!

Η κατάργηση φυσιγγίων δεν μπορώ να πιστέψω εύκολα ότι οφείλεται αποκλειστικά στην οποία αλλαγή προοδευτικότητας της πυρίτιδας, θα μπορούσαμε να βρούμε πολλούς άλλους λόγους που έρχονται πριν.
Αναφορικά με την Vectan παραθέτω το λοτ μου απο περσινή εισαγωγή και έξ' όσων γνωρίζω προσωπικά και φέτος έτσι γράφουν.

Εικόνα

Τέσπα, νομίζω η απάντηση τους θα μας λύσει τις οποίες απορίες μπορεί να έχουμε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”