μακαρι να ειχα την τυχη βουνο που εχεις και χεστηκ@ για την σβελταδα σου στης βολες ρε τσαχπινογαργαλιαρη...sotiris!129 έγραψε:Που να ειχες ακομη την σβελταδα και την τσαχπινια μου στης βολεςArtemis G. έγραψε:περασαμε και σημερα... αν και το βουνο εδειχνε να ηθελε και το δικο του μεριδιο.... +5 χαμενες
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
- Artemis G.
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- APOLLON_1
1 φοτο απο απο ολα τα ειδη τσικλων που πηρα εχθες για να δουν την διαφορα μεγεθων στα διαφορα ειδη το μονο που λυπει ειναι η τρυονοτσικλα που δυστιχως δεν καταφερα να πιασω εχτες και η χιονοτσικλα ενας τιχερος εχθες καταφερα μεσα στα 12 πουλια που πηρα να παρει ολα τα ειδη τσικλα κοκκινοτσικλα τριζαρα μαυροτσικλα τρυονοτσικλα και χιονοτσικλα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
EPANIEL POWER
-
nike powder
- Full Member
APOLLON_1 έγραψε:1 φοτο απο απο ολα τα ειδη τσικλων που πηρα εχθες για να δουν την διαφορα μεγεθων στα διαφορα ειδη το μονο που λυπει ειναι η τρυονοτσικλα που δυστιχως δεν καταφερα να πιασω εχτες και η χιονοτσικλα ενας τιχερος εχθες καταφερα μεσα στα 12 πουλια που πηρα να παρει ολα τα ειδη τσικλα κοκκινοτσικλα τριζαρα μαυροτσικλα τρυονοτσικλα και χιονοτσικλα
ωραιοσ
- APOLLON_1
- Phinix
Τερκαζει πολλά το....δεν περιγράφω άλλο!!!!!APOLLON_1 έγραψε:1 φοτο απο απο ολα τα ειδη τσικλων που πηρα εχθες για να δουν την διαφορα μεγεθων στα διαφορα ειδη το μονο που λυπει ειναι η τρυονοτσικλα που δυστιχως δεν καταφερα να πιασω εχτες και η χιονοτσικλα ενας τιχερος εχθες καταφερα μεσα στα 12 πουλια που πηρα να παρει ολα τα ειδη τσικλα κοκκινοτσικλα τριζαρα μαυροτσικλα τρυονοτσικλα και χιονοτσικλα
Είσαι καθηγητής!
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- APOLLON_1
ευχαριστω φιλε αλλα δεν ειμαι καθηγητης απλος κυνιγο πολλα χρονια το τροοδος και αυτα τα πουλια αλλα εχει τοσα χρονια ακομη 1 φορα καταφερα να κτιπισω 4 διαφορετικα ειδη τσικλας σε 1 εξορμησι ελπιζω ι επομενη να εχει τρυονες μεσαPhinix έγραψε:Τερκαζει πολλά το....δεν περιγράφω άλλο!!!!!APOLLON_1 έγραψε:1 φοτο απο απο ολα τα ειδη τσικλων που πηρα εχθες για να δουν την διαφορα μεγεθων στα διαφορα ειδη το μονο που λυπει ειναι η τρυονοτσικλα που δυστιχως δεν καταφερα να πιασω εχτες και η χιονοτσικλα ενας τιχερος εχθες καταφερα μεσα στα 12 πουλια που πηρα να παρει ολα τα ειδη τσικλα κοκκινοτσικλα τριζαρα μαυροτσικλα τρυονοτσικλα και χιονοτσικλα
Είσαι καθηγητής!
EPANIEL POWER
- Phinix
Μακάρι να εσιη να παίζουμε όλοι
Που θα έχει πορεία για πάνω, βάλε μια φωνή.

Που θα έχει πορεία για πάνω, βάλε μια φωνή.
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Κοπέλια επειδή διεξάγεται μια πανευρωπαική έρευνα για τις τσίκλες αν κάποιος χτυπήσει κοκκινότσικλα να κόψει σας παρακαλώ το πόδι ή ένα κομμάτι απο το φτερό με λίγη σάρκα και να μου την στείλει για να την παραδώσω και εγώ στην ομάδα ερευνών
Προσέχουμε...για να έχουμε
- MARIOSE
Εν που τα πέρσι που εγυρεύκαν αλλά εν τα κατάφερα να παίξω για να τους πάρω...admin έγραψε:Κοπέλια επειδή διεξάγεται μια πανευρωπαική έρευνα για τις τσίκλες αν κάποιος χτυπήσει κοκκινότσικλα να κόψει σας παρακαλώ το πόδι ή ένα κομμάτι απο το φτερό με λίγη σάρκα και να μου την στείλει για να την παραδώσω και εγώ στην ομάδα ερευνών
- sotiris!129
Ολοι οι δρομοι οδηγουν Βαβατσινια
!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο