Φασσα

Απάντηση
lagomania
Full Member

Re: Φασσα

Δημοσίευση από lagomania »

εν μες το θαλαμο παγωμενες την αλλη Κυριακην αβωλ και βιντεο εν να εν και ο ανιψιος μου εκει και ειπεν μου να με φκαλει που να τις παιζω εν εικονοληπτης :) :) :) το καλο της υποθεσης ειδαμεν 4 βερκολαουα σαν επηγαιναμε που φυσικα δεν τα πειραξαμε αν ηταν αλλος ηταν να τα ετσιλαν επιανουνταν ανετα εν ηταν φοβισμενα επεζαμεν τους πουρουες ομως :lol: :lol: περκι φοηθουν ;)
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Καλημέρα παίδες. Χθεσίνό αποτέλεσμα 2 φάσσες αλλά έπρεπε να κρατώ αλλό 2. Την μια εκαλλίκωσα την και η άλλη εφόρεν πανοπλία με πούπουλα για καμουφλάζ!
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Dimitris έγραψε:Καλημέρα παίδες. Χθεσίνό αποτέλεσμα 2 φάσσες αλλά έπρεπε να κρατώ αλλό 2. Την μια εκαλλίκωσα την και η άλλη εφόρεν πανοπλία με πούπουλα για καμουφλάζ!
Καλημέρα και απο εμένα μια φάσσα 3 φιλικουτούνια το μόνο ευχάριστω για εμένα είναι ότι έριξα 5 φυσίγγια σε τέσσερα πουλιά και επέσαν και τα τέσσερα κατα τα άλλα φτώσχιες :?
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

2 Τρυγονακια εκρεμασα . Χτυπησα και 2 φασσες μια το πρωι και μια το απογευμα ..σεκκες αλλα ακομα γυρευκω τες
:D
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Stelios K.
Full Member

Δημοσίευση από Stelios K. »

8 τριγωνια 11 φιλικουτουνια 1 αρκοπεζουνο. παιδκια εν ειχε λαθος.
germanpointer
Full Member

Δημοσίευση από germanpointer »

4 φασσες εριξα με σταρλαιτ 32γρ και τζιεμ32γρ. ειδαμαι και εναν καυκα για γελια και ακριστικε ο ενας και επαιζε τες φασσες που ενα χιλιομετρο για να μεν πεξει κανενας ,ετσι εφωναζε καθε λιον.τουτο ειναι το επιπεδο του κυπραιου κηνυγου, στην περιοχη ειμασται 6 οπλα 4 τοπακες και δυο ξενοι, ετσι μας αποκαλουσαν, το πρωι αποφασισαμε πως θα σταθουμε για να παιξουμε ολοι ,τελικα οι τοπακες εμαλοσαν μεταξυ τους . η ωρα 10 ειμουν στην παονιερα και η ωρα 12 θαλασσα.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΚΡΕΜΑΣΑ 5 ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΠΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΑΚΡΙΒΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΙ ΕΡΧΕΤΟΥΝ ΠΑΝΟ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΣΙΡΝΕ ΑΠΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΙΡΙ ΙΔΑΛΙΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΣ ΤΙΣ 15 ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ. :?
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

καλημερα! 12 φασσες στο ψυγειο :D και 2 μες το βουνο :cry: .
Με πηρε ενας φιλος μου μαζι του λογο του οτι δεν ειμουν και πολυ ευχαριστημενος με την περιοχη που πηγαινα παντα αποτελεσμα 1 φασσα και 2 εν τες βρηκα.Η ωρα 10.00 πηγα σπιτι εφαγα και κατα τις 2.30 εφυγα ξανα.ηξερα 1 τοπο που ετζιταζαν περσι και πηγα.εποτζημηθηκα πουκατω που τον πευκο μεχρι που ακουσα τα φτερα μιας φασσας που εκατσε πουπανω μου ,ωσπου να πιαω το οπλο εχαθηκε.η ωρα ηταν 4.30 ετζιμουμουν 2 ωρες :lol: .
Κατα τις 5.30 ξεκινησαν να μπαινουν πουλια ερκουνταν που παντου τζαι ημουν μονος μου :o . Απολαυσα βολες επρεπε να πιαω ακομα 5-6 πουλια αλλα εν εκοφκαν οι χαρτουτσιες οτι ειχα εβαλα μες το οπλο ως τζιε 9αρες επεξα που ειχα μες τη βαλιτσα που να ξερω οτι ηταν να μου τυχει ετσι πραμα 15-20 χαρτουτσιες πηρα μαζι μου εν πειραζει φτανει που το απολαυσα :D
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
geo95
Full Member

Δημοσίευση από geo95 »

ΕΓΩ 2 ΦΑΣΣΕΣ ΕΠΙΑΣΑ..ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΡΤΕΝ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΟΥΙ 10-15 φασσες να κατσουν πας την κκελε μου και επεκσα τν πρωτη..που εσιμαθκιαζα την 2ρη εν επεζεν ο σχιεπεττος...αν κσερετε πετε μου τι εσχει..οταν εξομακρισαν επεκσεν αλλα εν εππεσεν αλλη...ισχεν αρκετες αλλα π τζιαμε που ερκουνταν επεζαν τες αλλη τζαι η εψηλωναν η επιαναντες...μετα επια καπου κοντα γ τριονια αλλα εν είδα 1.λιες φασσες εκινουνταν παλε αλλα σιεροτζιεφαλες...εσιρα πανω σε μια π την εβουρουσα με το αυτοκινητο τζαι οπου εκαθετουν επεζα την 5 χαρτουτσιες εφεφκαν τα φτερα της τζαι εν εππεφτε..ηταν οπωσ την ορνιθα...κατα τα αλλα ειμε ευχαριστημενος γιατι πολλοι εν επιασαν τιποτε...
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

[quote="geo95"]ΕΓΩ 2 ΦΑΣΣΕΣ ΕΠΙΑΣΑ..ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΡΤΕΝ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΟΥΙ 10-15 φασσες να κατσουν πας την κκελε μου και επεκσα τν πρωτη..που εσιμαθκιαζα την 2ρη εν επεζεν ο σχιεπεττος...αν κσερετε πετε μου τι εσχει.. έμεινες πατημένος φίλε.........
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”