ΤΡΥΟΝΟΤΣΙΚΛΕΣ-ΤΡΙΖΑΡΕΣ
- kypros
Re: ΤΡΥΟΝΟΤΣΙΚΛΕΣ-ΤΡΙΖΑΡΕΣ
Ρε παιθκια αιγυπτιακο τρυγονι δεν εχει τσιανς να ειναι... Αν μοιαζει με φασσα ειναι νεαρο φασσοπουλο, η φασσοπεζουνο. Επεξα και εγω φασσα πολυ νεαρη πριν δυο χρονια ετσι καιρο. Μπορει να τυχει.
Επισης συμφωνω με το ροδο οτι με την περιγραφη και εγω αμεσως σκεφτηκα κισσα
Επισης συμφωνω με το ροδο οτι με την περιγραφη και εγω αμεσως σκεφτηκα κισσα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- Anthimos
- Moderator
Τζαι γω υποψιαζουμεια Κισσες αλλα τα κοπελια λεν πως δεν ειναι !!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Koutsofteros
- Full Member
To Αιγυπτιακό που κυνηγήσαμε εμείς, εννεν τούτο που έβαλε ο Άνθιμος. Εν ήταν τόσο καφέ..
Ήταν τούτο: Streptopelia_senegalensis
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_birds_of_Egypt
Ήταν τούτο: Streptopelia_senegalensis
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_birds_of_Egypt
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
-
- Full Member
AYTO EINAI!!! EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΣ!!!Anthimos έγραψε:savvis25 έγραψε:Καμία φωτογραφία από νεαρά πουλιά (φασσοπεζουνο+αιγυπτιακό τρυγόνι) μπορούμε να βρούμε μήπως;; Επειδή είχε φρέσκα πούπουλα αυτό που είδα εγώ. Ευχαριστώ.

Υ.Γ: Ε, Όχι και να μπερδέψω το περιστεροειδές με την κίσσα ρε κοπέλια!! Δασολόγος άνθρωπος να φκάλουμε νάμι!! Απλά εν μου έτυχε να ξαναδώ νεαρό φασσοπέζουνο λόγω διαμονής στη Λάρνακα(μικρές μετακινήσεις εντός επαρχίας κατα βάση για σκοπούς κυνηγίου και περιορισμένη ενασχόληση με το κυνήγι φασσών και λοιπών συγγενών)
- Pathfinder
Κοπελια κισσα 1000% δεν ηταν.τωρα η φωτογραφια του φιλου κουτσοφτερου εβαλε μου αμφιβολιες για το που ηταν το καφε χρωμα στο πουλι...στα φτερα η στο σωμα γιατι αυτες τις αποχρωσεις χρωματων ειχαν τα πουλια που ειδα.απαγορευμενο απο την θηρα σιγουρα δεν ειναι.δεν το ειδα προσωπικα καπου εγω.τωρα να ειναι μονο εκεινα τα 2 στην περιοχη κσι να παιξω το ενα για να μας λυθει η περιεργεια εν κριμα.οτι θελει ας ειναι, ας μας μεινει η περιεργεια στο κατω κατω
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- APOLLON_1
χαλάσατε το θέμα "τρυονοτσικλες"-"τριζαρες" τελοσπάντων ήθελα να πω ότι όσοι θα κυνηγήσουν στο τρόοδος την κυριακή να "φορισουν" οι "τουρτουριες" επένδυση "πουμεσα" που την παραλλαγή και 2 ζευγάρια "κλατσες" γιατί θα είναι 2 βαθμοί και πεζή να χιονίζει αυτά "προστοπαρον"
EPANIEL POWER
- Γιατρός
- Full Member
-
- Full Member
Πε μας ρε φιλε τουλαχιστον εν να παιξουμε καμια 50αρκα οξα εν να μας μεινει η κρυαδα ??APOLLON_1 έγραψε:χαλάσατε το θέμα "τρυονοτσικλες"-"τριζαρες" τελοσπάντων ήθελα να πω ότι όσοι θα κυνηγήσουν στο τρόοδος την κυριακή να "φορισουν" οι "τουρτουριες" επένδυση "πουμεσα" που την παραλλαγή και 2 ζευγάρια "κλατσες" γιατί θα είναι 2 βαθμοί και πεζή να χιονίζει αυτά "προστοπαρον"

- stavros p
- Full Member
Ε γιατρέ το mini-bus εν για να πάτε ούλλοι παρέα οξα για να τες φορτώσετε να τες φέρετε γιατί αν παίξετε που καμία 50άρια πάλε εθα σας φορέσει

- Γιατρός
- Full Member
ΤΡΥΟΝΟΤΣΙΚΛΕΣ-ΤΡΙΖΑΡΕΣ
Αν δεν κάνω νούμερα δεν πάωstavros p έγραψε:Ε γιατρέ το mini-bus εν για να πάτε ούλλοι παρέα οξα για να τες φορτώσετε να τες φέρετε γιατί αν παίξετε που καμία 50άρια πάλε εθα σας φορέσει![]()
![]()
![]()
Στις 300 αλλάζω κάννες
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;