Φυσιγγια για SILMA

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kypros

Re: Φυσιγγια για SILMA

Δημοσίευση από kypros »

Εγω βαζω 4,3 και κυριως 28 γρ. 10 και 9 νουμερο σε κοντινες βολες και 8 και 7,5 αν ειναι ψηλωμενες. Σχεδον παντα πιστονι. Ελαχιστα κουτσοφτερα, 20% το πολυ.

Επισης το θεμα αποσταση ειναι υποκειμενικο. Για αλλους τα 30 μετρα εν 50 και για αλλους 20
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

kanaris έγραψε:δεν ξερω αν θα τις δοκιμασεις αλλα αν το κανεις θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος: RC 3 (8,5 No) ολη μερα, RC 32(12 no) ποφυσημα και αργα το απογευμα. παιζω με τσιοκ 5-4 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος
φιλε kanari θα τις δοκιμασω. Η rc 3 ποσα γραμμαρια?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

kypros έγραψε:Εγω βαζω 4,3 και κυριως 28 γρ. 10 και 9 νουμερο σε κοντινες βολες και 8 και 7,5 αν ειναι ψηλωμενες. Σχεδον παντα πιστονι. Ελαχιστα κουτσοφτερα, 20% το πολυ.

Επισης το θεμα αποσταση ειναι υποκειμενικο. Για αλλους τα 30 μετρα εν 50 και για αλλους 20
συμφωνω 100% με το θεμα αποσταση. (το ματι μου συγκοφκει :D )
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Ο αδερφός μου έχει ένα Silma με 3* + 3* και είναι πολύ συγκεντρωτικός. Επαρατήρησε το κανένας τούτο;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

φιλε κυριακο δεν μπορω να σε βοηθησω...στο κυνηγι της φασσας αγορασα τον δικο μου και δεν βρηκα ευκαιρια να τον δοκιμασω στον πινακα λογο δουλειας...
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Pathfinder έγραψε:
kanaris έγραψε:δεν ξερω αν θα τις δοκιμασεις αλλα αν το κανεις θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος: RC 3 (8,5 No) ολη μερα, RC 32(12 no) ποφυσημα και αργα το απογευμα. παιζω με τσιοκ 5-4 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος
φιλε kanari θα τις δοκιμασω. Η rc 3 ποσα γραμμαρια?
φιλε ειναι 32 γρ.
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”