ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

sykia tou mayrou alla peripezoumas parapanw pou ton lao!!!(kinito)
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Paris87
Full Member

Δημοσίευση από Paris87 »

puuuulllllllllll!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Μεν πιστευεκετε του Παρη και του Ροδου, εγορασαν τες που το προσηλιο :lol: :lol: :lol:

Μπραβο κοπελια παντα τετοια :)

Ειδετε κυριοι , ηρταν λιες τζικλουες και ηρταν τα χαμογελα πισω, εκατσαν και τα νευρα και ουλλα :lol:

Λουι, εχασες τους πελατες ρε φιλε, μεν ανοιξεις το ιατρειο, μεινε μετα το τζινι :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙ ΛΟΓΟΥ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΑΜΕΝ ΠΑΛΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΙΝΕΣ; :!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

ANTROS BREDA έγραψε:ΕΓΩ ΜΙΑΝ ΚΟΥΤΣΟΦΤΕΡΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑ ΕΡΩΤΟΥΝΤΙΝ ΠΟΥ ΕΝΕΙ Ι ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝ ΜΟΥ ΕΛΑΛΕΝ!!! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

επεσα χαμε
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Paris87
Full Member

Δημοσίευση από Paris87 »

miky55 έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙ ΛΟΓΟΥ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΑΜΕΝ ΠΑΛΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΙΝΕΣ; :!: :!: :!:
Ναι κυριε Μιχαλη, ΕΧΤΕΣΙΝΕΣ :)
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

μπραβο ρε παιδια.... τζιε μακαρι να πεζετε παντα τοσες... οπως επεζαν πριν 20 χρονια....
αλλα που την αλλη επεξετε 5-10-20 μπραβο... ενε αναγκη να βαλλετε τες φωτογραφιες για να μας πεισετε οτι εμπηκαν ή εχει τζικλες....
τωρα εν λαλειτε τιποτε.... αν ηταν ο σωτηρης ηταν να των φατε ομως, και ηταν να αρκεψετε οτι εν σεβετε και μπλα μπλα μπλα....
εν εχω τιποτε με τους 2 συναδελφους που εκαμαν ποστ τες φωτο... ουτε εχω τιποτε με κανενα που πεζει τζικλες....
απλα λαλω τζινο που βλεπω , τζινο που πιστευκω....
και αν εχω αδικο απλα πειτε μου το...
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
beretta687
Full Member

Δημοσίευση από beretta687 »

Artemis G. έγραψε:μπραβο ρε παιδια.... τζιε μακαρι να πεζετε παντα τοσες... οπως επεζαν πριν 20 χρονια....
αλλα που την αλλη επεξετε 5-10-20 μπραβο... ενε αναγκη να βαλλετε τες φωτογραφιες για να μας πεισετε οτι εμπηκαν ή εχει τζικλες....
τωρα εν λαλειτε τιποτε.... αν ηταν ο σωτηρης ηταν να των φατε ομως, και ηταν να αρκεψετε οτι εν σεβετε και μπλα μπλα μπλα....
εν εχω τιποτε με τους 2 συναδελφους που εκαμαν ποστ τες φωτο... ουτε εχω τιποτε με κανενα που πεζει τζικλες....
απλα λαλω τζινο που βλεπω , τζινο που πιστευκω....
και αν εχω αδικο απλα πειτε μου το...
φιλε "αρτεμι" τα πουλια που "επεχτικαν" εχτές ήταν στον ακάμα,άλλο να βούρας τις "τζικλες" και άλλο το καρτέρι.πουλια δεν έχει φέτος αν θα παίξουμε καμια μονο στον ακάμα όπως εχτές.πάντα φιλικά
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Ρε παιδιά να επιμένουμε ότι φέτος έχει τζιήκλες επειδή κάποια μεμονωμένα άτομα έχουν κάρπωση 10-20 πουλιά το θεωρώ τραγελαφικό. Πάντα θα υπάρχουν οι ακραίες τιμές (διψήφια κάρπωση στη περίπτωσή μας), οι εξαιρέσεις στο κανόνα που έχουν κάρπωση για Χ άλλους λόγους (όλη μέρα στο βουνό, κάλυψη μεγάλων αποστάσεων στο βουνό, κυνήγι όλη μέρα και όχι μέχρι τις 10 που κάνει το 90% των κυνηγών στη τζιήκλα, τύχη κτλ) και όχι επειδή είναι καλοχρονιά στις τζιήκλες. Χωρίς κανένα κόμπλεξ ή αίσθημα κατωτερότητας, μπράβο τους αυτούς που το καταφέρνουν φέτος αυτό με έτσι τραγική μετανάστευση που έγινε αλλά μην μας το παρουσιάζεται σαν τον κανόνα (ότι δλδ έχει τζιήκλες).

Αν πέσουμε στη παγίδα να θεωρήσουμε κανόνα τις ακραίες τιμές (βλέπε το 5% δεξιά και αριστερά στην εικόνα) και να αφήσουμε εκτός το υπόλοιπο 95% και το μέσο όρο τότε είμαστε σίγουρα λάθος.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Φιλε nature εισαι σιγουρος οτι η καρπωση στην Κυπρο ειδικα ακολουθα την κανονικη κατανομη? :) :)

Παντως ωραια η τοποθετηση σου και χαρηκα ιδιαιτερα που ανεβαζουμε επιπεδο.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”