ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Captain theodoros έγραψε:
solon loyka έγραψε:
Captain theodoros έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΟΝΟ ΒΡΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ :P
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΠΤΕΝ....ΥΓΕΙΑ Ν'ΑΧΟΥΜΕ....ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ :P

Θα σας δώσω μια εικόνα για τον νομό αττικής , ελάχιστα πουλιά Σόλων από θέμα κάρπωσης των συναδέλφων κυνηγών , μόνο στο περπατητά κάνεις κάποια πουλιά , δυστυχώς εγώ μόνο καρτέρι κάνω , η φετινή χρονιά είναι τελείως χάλια από τσίκλα και φάσσα μιλώ για όλη την Ελλάδα , χάλια παιδιά , μόνο γουρούνια είχε , τα ευχαριστήθηκαν οι φίλοι μου κυνηγοί συνάδελφοι , με μια κουβέντα για να καταλάβεις περιμένω τηλέφωνα από όλη την Ελλάδα , για να ανέβω με την παρέα μας να ρίξουμε κάνα φυσίγγι , τίποτα Σόλων .
ΚΑΠΤΕΝ...ΑΠΟ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ....ΤΑ ΙΔΙΑ,Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΕΤΟΣ :)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

ΑΠΟ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΟΚ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΥΝΗΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ F/B !
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Καλησπέρα φίλοι μου , εδώ θα ήθελα να σας κάνω μια επισήμανση , μην ακούτε ότι έχει πουλιά η Ελλάδα , δεν έχουν μπει πουλιά << τσιχλες , φασσες >> συνάδελφοι και είναι πολλά τα έξοδα για ένα κυνήγι στην Ελλάδα και μην το ευχαριστηθείτε είναι αμαρτία .

browning9
Full Member

Δημοσίευση από browning9 »

κοπελια εχει δικιο ο captain..πουλια δεν εχει ουτε η ελλαδα!εγω captain σπουδαζω θεσσαλονικη εχει 3 χρονια και μονο φετος δεν εφερα το οπλο μαζι μου..και οι φιλοι μου που πηγαινουν ειναι πολυ απογοητευμενοι..μαλλον θα παμε τον αλλο μηνα ξανα επειδη εχουμε και εξετασεις τωρα μηπως θα φανουν καποια πουλια..και αν δεν φανουν πουλια ενα παω κυπρο τελος του φλεβαρη στις καθημερινες απλα για να πω οτι πηγα επειδη μετα αν δεν παω θα το μετανιωσω..αλλα μονο και μονο που θα βρεθω με τον πατερα μου και τους φιλους μου να παμε ολοι μαζι για κυνηγι αυτη ειναι η μαγεια της υποθεσης και αν βρουμε και λιγα πουλια ενα περασουμε καλυτερα..η αρρωστια ειναι αρρωστια βλεπεις αλλα για τες τζικλες τουτη την αρρωστια την εχω μπολικη..ατιμεεεεες!!!!! :)
Beretta22
Full Member

Δημοσίευση από Beretta22 »

browning9 έγραψε:κοπελια εχει δικιο ο captain..πουλια δεν εχει ουτε η ελλαδα!εγω captain σπουδαζω θεσσαλονικη εχει 3 χρονια και μονο φετος δεν εφερα το οπλο μαζι μου..και οι φιλοι μου που πηγαινουν ειναι πολυ απογοητευμενοι..μαλλον θα παμε τον αλλο μηνα ξανα επειδη εχουμε και εξετασεις τωρα μηπως θα φανουν καποια πουλια..και αν δεν φανουν πουλια ενα παω κυπρο τελος του φλεβαρη στις καθημερινες απλα για να πω οτι πηγα επειδη μετα αν δεν παω θα το μετανιωσω..αλλα μονο και μονο που θα βρεθω με τον πατερα μου και τους φιλους μου να παμε ολοι μαζι για κυνηγι αυτη ειναι η μαγεια της υποθεσης και αν βρουμε και λιγα πουλια ενα περασουμε καλυτερα..η αρρωστια ειναι αρρωστια βλεπεις αλλα για τες τζικλες τουτη την αρρωστια την εχω μπολικη..ατιμεεεεες!!!!! :)
ρε φίλε επείδη σπουδάζω και εγώ Ελλάδα μπορείς να μου πείς τι χρειάζεσαι για να φκάλεις άδεια κυνηγίου στην Ελλάδα???
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΥΝΗΓΙ ΑΛΛΑ ΤΖΟΥΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΤΙΣ .......ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ . :mrgreen:

miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΚΙΣΑ.1 ΚΙΒΩΤ.ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ.1 ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ .1 ΠΟΜΕΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΛΟΥΒΑΝΟΥΔΕΣ.
ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ. :lol: :lol: :lol:
2 ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

32175_329342737170024_871850320_n.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

κατι επειεν να γινει σημερα το απογευμα στην Β κατηγορια
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:κατι επειεν να γινει σημερα το απογευμα στην Β κατηγορια
αμαν λαλεις Β κατηγορια τι εννοεις ακριβως ρε συναδελφε ?
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”