ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από πανικος »

APOLLON_1 έγραψε:τελικά φοβηθήκαμε τα νερά δεν πήγαμε για "τρυονες" και πήγαμε σε εναλλακτική λύση που τελικά βρήκα μετά από αυτό τον παράδεισο τις τσίκλας και έπαιξα τις πιο εύκολες βολές σε τσίκλες στη ζωή μου εδώ τα αποτελέσματα από τις δικες μου 20 +8 ο φίλος που ήταν μαζί μου δυστυχώς για εκείνο τις "καλικονε"
μπραβο ρε απολλων παντα τετοια :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΜΠΑΜ ΕΣΤΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ευχαριστώ παιδιά ήταν μια πολύ ωραία μέρα
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Μπραβο ρε Απολλων μου ετσι να μας βαλεις στο κλιμα της τσιηκλας σιγα σιγα! :)
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Σήμερα σε περιοχή Σταυροβουνιου εξώρμηση για λαγό, εκαναν πέρασμα τσίκλες, κατα τις 0900. Ενθαρυντικό γεγονός για την συνέχεια, ας ελπίσουμε οτι θα συνεχιστεί το περασμα για να ποσκολιστούμε λιγο στη τσίκλα. :) :)
isimerinos
Full Member

Δημοσίευση από isimerinos »

Στα νέα είπε ο χειρότερος χειμώνας των τελευταίων ετών σε ρωσία υκρανια και σφοδρές χιονοπτώσεις σε Τουρκία Βουλγαρία . Στους τόπους μου πάντως ακόμα ειναι ελάχιστες εώς καθόλου. Έννα ρτουν λαλειτε?
635marios
Full Member

Δημοσίευση από 635marios »

αν οντωσ ετσι εχουν τα πραματα και κανει βαρετο χειμωνα στισ περιοχεσ του καυκασου ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ .τοτε θα κατευουν αρκετα πουλια .θα εχουμε καλο κυνηγι τζικλασ .
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

isimerinos έγραψε:Στα νέα είπε ο χειρότερος χειμώνας των τελευταίων ετών σε ρωσία υκρανια και σφοδρές χιονοπτώσεις σε Τουρκία Βουλγαρία . Στους τόπους μου πάντως ακόμα ειναι ελάχιστες εώς καθόλου. Έννα ρτουν λαλειτε?
κοπελια μακαρι να κατεβουν!!! καθε χρονο λαλω εν να ερτουν και βρισκει μας ο μαρτης και ακομα εν να ερτουν! δυστυχως δεν το βλεπω ειδικα φετος γιατι κατ'εμενα οι τζικλες που ηταν να κατεβουν εκατεβηκαν. απλα για ακομα μια φορα δεν σταματησαν και πηγαν ισως πιο νοτια. ισως ακομα και να επαθαν ανεπανορθωτη ζημια οι αριθμοι τους με τις πυρκαγες στη ρωσσια πριν καποια χρονια και τις δηλητηριασεις στην τουρκια που εδειχνε η τηλεοραση να τις φορτωνουν με μπουλτωζες σε φορτηγα αν θυμαστε καλα. μακαρι 1000 φορες να ερθουν αλλα δεν νομιζω!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

χθές στάθηκα κανένα μισάωρο το πρωί μέχρι να ξημερώσει καλά και έπαιξα 3 πουλιά έπρεπε να πιάσω ακόμη 2 κατι κινήθηκε και μέσα στην παγανια΄είδα ακόμη καμιά 10αρια ας ελπίσουμε να φανούν
Προσέχουμε...για να έχουμε
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

εχτες ειπεν μου ο παρεας που κυνηγουσαμε μαζι το προι πως ειδε 1 ζικλα δεν τον πιστεψα αλλα anws
το απογευμα σε ενα δασος για μπεκατσες ειδα 1 ζικλα και 2 μαυρους που εφιαν απο το ιδιο μερος και μετα ποιο κατω ακομα 1 μαυρο ειδα ρεχτο που μπορει να ηταν ενας απο τους 2 στην προηγουμενη φαση, και σανα και ακουσα ακομα 1 ζικλα αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος !
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”