ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από sotiris!129 »

εγω εχει 2 εξορμισεις μεσα στην διαδρομη για το ποστο μου βλεπω ενα αθρωποπουλι πε3ουμενο εφαν το οι ποντιζιες βασικα αλλα εν ζιαμε μισοφαιμενο! ελεος ρε κοπελια !
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

sotiris!129 έγραψε:εγω εχει 2 εξορμισεις μεσα στην διαδρομη για το ποστο μου βλεπω ενα αθρωποπουλι πε3ουμενο εφαν το οι ποντιζιες βασικα αλλα εν ζιαμε μισοφαιμενο! ελεος ρε κοπελια !
Πρέπει να είναι πολλά μαλάκες τόσο μεγάλο τι νόμισαν ότι είναι αρκότσουρα;
sotiris!129

γιατι ρε φιλε το περτικοσιαχινο ξερεις ποσο μεγαλο ενει ? εφιεν ενα που μπροστα μου προχτες ηταν τερας :D
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

δυστυχώς τα ανθρωποπούλια και τα σιαχήνια πας το ποφύσιμα παν θύματα για πικάτσες αλλά ο πέρτικος εν δικαιολογείται
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Άβαταρ μέλους
lefteris
Full Member

Δημοσίευση από lefteris »

Κοπελια καλησπέρα
Εμείς την Κυριακή κατεβαίνουμε που το αυτοκίνητο κατά τες 6 παρά σκοτεινά γέρνουμε τον καφέ μας να τον πιούμε και όπως πεινάμε τον καφέ μας ακούμε μια σιπεθκια καμιά 30αρκα μέτρα δίπλα μας
Κύριε λεσιών λαλούμαι χαράς τα μαθκια που εσχι τζαι βλέπει τες μες στα σκοτεινά
Πάμε κάτω κυνηγούμε μια χαρά κατά τες 9 πάμε πάνω να φύουμε
Φκενουμε το βουνό και περνούμε περίπου που εκεί που ακουστικέ η σιπεθκια
Ακούμε μες στο πυκνό κάτι τζαι φακκα πάνω κάτω κύριε λεσιών λαλούμαι τι εν τούτο το πραμα
Πάμε τζαμά και τι βλέπουμε κοπελιά. Μια κουκουβάγια. Έτσι πουλί όμορφο πρώτη φορά θωρώ που κοντά. Ήταν χρυσαφή χρώμα ποτζινη που έχει και αφτιά. είδα ξανά στο πάρκο πουλιών στη Πάφο
Πιάσαμε την με το γάντι τζαι επιασαμε την θύρα τζαι ηρτε τζαι έπιασαν την
Τώρα να πιστέψω δεν ξεχώρισε το μέγεθος της κουκουβάγιας που την τσίκλα?
Ότι και να πούμε εν λίγα…
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

εν αρκόθουπός ρέ φίλε. Asio otus, long eared owl.
κρίμα...
σε 2-3 περιπτώσεις έχασα μπεκάτσα γιατί δεν είμουν σίγουρος...
sotiris!129

φιλε μου ζινη την ωρα με ζινο τον τροπο πεταγματος μονο η μπεκατσα πετα! η κουκουβαγια μιλουμε καμια σχεση με μπεκατσα... ζε το συνκεκριμενο ειδος αν δεν καμω λαθος εν ζε αρκετα μεγαλο που μπεκατσα χ4-5 αρα ειναι αδικεολογιτος!
το σχιμα και ο τροπος που πετουν ειναι που την γη ως τον ουρανο!
Άβαταρ μέλους
lefteris
Full Member

Δημοσίευση από lefteris »

Πουτουτο ρε φίλε έτσι ακριβός ήταν τζαι το χρώμα του τζαι ουλλα
Ήταν πολλά όμορφο που κοντά
Ήταν κομμένη η αλάτι του
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

FRANCHI έγραψε:δυστυχώς τα ανθρωποπούλια και τα σιαχήνια πας το ποφύσιμα παν θύματα για πικάτσες αλλά ο πέρτικος εν δικαιολογείται

Ελα ρε φίλε το περτικοσιαχινο δικαιολογηται η τ ανθρωποπουλι. Αν ο καθε μαλακας φκαινει πας το βουνο και ειναι trigger happy , πατα σκανδαλη και οτι πάρει ο χαρος ελεος δηλαδη που πάμε. Αν δεν καταλάβεις ρε ανθρωπε μεν πατας σκανδαλη αν καταλαβεις τζαι επεξες το χαθου μεν δωκω πανω σου με ουλλα τα 108 κιλά μου :evil:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

φιλε canis ο συναδελφος λευτερης πιθανων να μιλα για αλλο ειδος αποτι καταλαβα που τις δικες μου γνωσεις που εννοειται εν πολλα μικρες κοντα σου να μεν παρεξηγηθω κιολας ξερεις ποση εκτιμηση σου εχω πιστευω μιλα για το bubo bubo απο την περιγραφη που εδωσε..αν καμει ερευνα στο google ισως μας το επιβεβαιωσει..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”