σηκωθηκα ωρα 9 εδιαβασα την εφημεριδα μου και κατα τες 2 κατσαμε με δυο φιλους στο τζακι
απολογισμος 14 τζικλες στην ασημοκολλα 6 μπουκαλια κρασι 2 πολυμπιφ μανιταρια
τωρα ειμαι στο τζιθκιαστρο πασ τον καναπε εχει πολλες κυριακες να πνασω ωχχχχχ
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
γαμω την τυχη του κυνηγου γαμω!!! καθε τεταρτη και Κυριακη εν σταματουν τα νερα!!!
που το προι ως τες 10:30-10:40 εκαθουμουν μες το αυτοκινητο ζε περιμενα να σταματισουν τα νερα!!!ειχαν σταματιση μια φαση 10 λεπτα η ωρα 8 ζε εν κανι που οοοσπου να φκω πας το ποστο ερεσαν καπαλι φασες μεστη μεση της διαδρομης εξαναρκεψαν κατι σιονοτα εγινικα παπακι!!!
τελικα κατα τες 11 εφκαλε ηλιο σε ενα περιπατω ως τες 1 επαιξα 8 ζικλες ηβρα τες 4 και μετα αρκεπσαν να περνουν οι πελοπαιζουνοι
οπως καταλαβενεται οι παλιοζικλες ηρταν σε δευτερη μοιρα και δεν τες επαιζα γιατι παντου ειχε φασες και δεν ηθελα να φανεροσω το ποστο μου αλλα αν τες επαιζα ηταν να κρατο 20-30 ζικλες
τελικα ανταμιφθικα με 5 φασες στο περτικοδετη +1 αγνοουμενη και 2-3 καλιζια ως τες 3:30 μετα εχολασα γιατι ειχα γινει παπιρα!!!
(η ωρα 3 ειρτε ο πατερας μου ως τες 4 εκραταν 5 ζικλες και επρεπε να κρατα ακομα 4-5 ετσι ανετα σκεφτιτε πουλια που ειχε)
Αν ημουν στη θεση σου ομως θα επαιζα τες τζιηκλες!!!
εγιριζα το οπλο πανω τους αλλα ελιπουμουν ζε τες χαρτουτσιες γιατι μονο 15 εκρατουν της φασας ζε εν εθελα να τες χαραμισω πανω στες ζικλες... ασε που εθορουν δε3ια ζε αριστερα μου εγιριζαν οι φασες ζε εν εθελα να τες λαονο αδικα!
Αν ημουν στη θεση σου ομως θα επαιζα τες τζιηκλες!!!
εγιριζα το οπλο πανω τους αλλα ελιπουμουν ζε τες χαρτουτσιες γιατι μονο 15 εκρατουν της φασας ζε εν εθελα να τες χαραμισω πανω στες ζικλες... ασε που εθορουν δε3ια ζε αριστερα μου εγιριζαν οι φασες ζε εν εθελα να τες λαονο αδικα!
εισαι ενας φασσοκοπος ρε Σωτηρη
Την Παρασκευη ομως ελαμψες δια της απουσιας σου
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!