1η ΕΞΟΡΜΗΣΗ,,,31/10/2010
-
- Full Member
Re: 1η ΕΞΟΡΜΗΣΗ,,,31/10/2010
εν γεγονος εν θα γιανουμεν ποτε.... 

-
- Full Member
11 τζιαι ποψε ρε κοπελια,,,,,,
-
- Full Member
μα μετραστες???JiniosEmba έγραψε:11 τζιαι ποψε ρε κοπελια,,,,,,
εγω προτιμω να μεν τις μετρω διοτι αυξανοντε τα ονιρα...
τζε ιστερα εχω τζε τον τζιρι μου να μου λαλει ο αλουπος στο ορομα του εθορεν πετιναρκα
-
- Full Member
εσσιη που τις 32 τζιαι ποψε που τις μετρω στο φεισμπουκ
- chrysanthos
- Full Member
ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑΝ ΕΥΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΥΤΟΥΜΑΙ ΕΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ , ΕΡΚΟΥΜΑΙ ΚΑΤΩ ΚΥΠΡΟ 28/10 ΤΖΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΖΑΙ ΤΟ ΣΙΗΠΕΤΤΟ(Περκει εν ελισε που τα νερα που εφαε περσι ο γέρος)...
Πρεπει να γορασουμε τζαι χαρτουτσιες, πρωι στο περτικον εννα παιξουμε Cheddite 1) Super Free Shots 36g No7, 2) Novecento(felt) 35g No6 (πολλα ωραιες χαρτουτσιουες κοπελλια για τα σιγκετρωτικα, λιον ακριβες) ή την Cheddite, Amarcord(felt) 36g No7.
Μετα τις 8-8.30 που εννα παμε στο λαο θα παιξουμε γεμωσιες που καμνει ο τζιηρης μου, 33,5 No:5+6 σκαι τζαι olympia Shock 35g No2 or 3 σκαι, αν την ευρουμαι στα κυνηγετικα ειδη, αν δεν ευρουμαι θα παιξουμε B&P, 4MB Dual Power 36g No: 6+3(kαμνουν τζαι για τα περτιτζια που σικωνουνται νακκο μακρια)... το μονο που θελουμε τωρα ειναι να βρεξει, ταιστε τουσ σιηλλους να σωνουν.
Καλη πρωτη κυριακη σε ουλους...τζαι ενα περτιτζιην να παιξεται ειναι θριαμβος, πανω απ'ολα να παμε τζαι να'ρτουμεν υγιεις, καλη συνεχεια!
Πρεπει να γορασουμε τζαι χαρτουτσιες, πρωι στο περτικον εννα παιξουμε Cheddite 1) Super Free Shots 36g No7, 2) Novecento(felt) 35g No6 (πολλα ωραιες χαρτουτσιουες κοπελλια για τα σιγκετρωτικα, λιον ακριβες) ή την Cheddite, Amarcord(felt) 36g No7.
Μετα τις 8-8.30 που εννα παμε στο λαο θα παιξουμε γεμωσιες που καμνει ο τζιηρης μου, 33,5 No:5+6 σκαι τζαι olympia Shock 35g No2 or 3 σκαι, αν την ευρουμαι στα κυνηγετικα ειδη, αν δεν ευρουμαι θα παιξουμε B&P, 4MB Dual Power 36g No: 6+3(kαμνουν τζαι για τα περτιτζια που σικωνουνται νακκο μακρια)... το μονο που θελουμε τωρα ειναι να βρεξει, ταιστε τουσ σιηλλους να σωνουν.
Καλη πρωτη κυριακη σε ουλους...τζαι ενα περτιτζιην να παιξεται ειναι θριαμβος, πανω απ'ολα να παμε τζαι να'ρτουμεν υγιεις, καλη συνεχεια!
- tracker686
- Full Member
Παιδια γεια σας και απο εμενα,να σας πω μια μικρη ιστορια που μου ετυχε και ευχομαι να μην τυχη σε κανενα ξανα τετοιο πραγμα,ο θεος να μας προσεχει...... περσι τετοιο καιρο πλησιαζε και παλι το κυνηγη του λαγου/περδικιου,καθομουν πανω στα καρβουνα δεν εβλεπα την στιγμη να αρχησει το κυνηγη,προετοιμασιες,σκυλλους αυτοκινητο ηθελα ολα να ειναι τελεια για την πρωτη κυριακη...Να λοιπον που εφτασε και η πρωτη κυριακη,ξυπνησαμε γεματοι χαμογελα το πρωι οσο κοιμηθεικαμε δηλαδη,φαγαμε την σουπα μας απολαυσαμε και τον καφε μας με το τσιγαρο μας και ξεκινησαμε να παμε στο σταμα,πιασαμε το ποστο μας και οσο πλησιαζε η στιγμη για να ακουσουμε το πρωτο φτερουγιμα του περδικου φρφρφρ ολοενα και η αδρεναλινη μεγαλωνε,να μην τα πολυλεμε γιατι δεν ηταν ωραιο το τελος για μενα,ξημερωσε και κτυπησα το πρωτο μου περδικι και το κρεμασα πανω μου με περηφανεια,η ωρα ηταν 6:30 το πρωι και ξεκινησα την πανια μου με την παρεα γεματος ενεργεια για να αρχισω το κυνηγη του λαγου και ευχομενος οτι θα επεζα και αλλα περδικια. Η ωρα πηγε 7:00 το πρωι και βγηκα πανω σε ενα μικρο λοφακι και εκανα 3 βηματα και το ενα μου ποδι πατεισε σε μικρη πετρα και γλυστρεισα και επεσα απο μισο μετρο υψος,αλλα για κακη μου τυχη στραβωπατεισα και επαθα διαστρεμμα στον αστραγαλλο μου. ΔΕΝ θα μαθω ποτε μου τι με επιφυλασε η περσινη χρονια του λαγου/περδικας,το ποδι μου χρειαστεικε 1,5 μηνας να γινει καλα,και οπως καταλαμβενετε εχασα ολες τις εξορμησεις του λαγου/περδικας. Το μονο που θυμαμε ηταν οταν ημουνα σπιτι και ακουγα τις σσεπεθκιες πισω απο το σπιτι μου ,μου ερχοταν να κλαψω.....
Αυτη ηταν η ιστορια μου και ευχομε σε ολους σας ΚΑΛΑ και ΑΣΦΑΛΕΙΣΜΕΝΑ κυνηγια....
p.s Το συναισθημα παιδεια πιστεψετε με ηταν παρα πολυ ασχημο,οχι για το οτι κτυπας το ποδι σου αλλα γιατι δεν μπορεις να πας στο αγαπημενο σου ΧΟΜΠΥ το ΚΥΝΗΓΗ.....
Αυτη ηταν η ιστορια μου και ευχομε σε ολους σας ΚΑΛΑ και ΑΣΦΑΛΕΙΣΜΕΝΑ κυνηγια....
p.s Το συναισθημα παιδεια πιστεψετε με ηταν παρα πολυ ασχημο,οχι για το οτι κτυπας το ποδι σου αλλα γιατι δεν μπορεις να πας στο αγαπημενο σου ΧΟΜΠΥ το ΚΥΝΗΓΗ.....
-
- Full Member
ολυμπια σιοκ εν χανουν,διπλοπιστονα,,,ποιος φερνει παφο?
- vas.vas
- Full Member
Σε πρόσφατη ανίχνευση που έκανα με τους σκύλους στην περιοχή Βαβατσινιάς
παρατήρησα ότι τα περδίκια έχουν χαθεί εξ ολοκλήρου απο την περιοχή....
το ίδιο και Χοιροκιτία
Φαίνεται ότι η υπηρεσία Θύρας τα βρίσκει αυξημένα έξω απο τις κλούβες
Προβλέπω όπως κάθε χρόνο να πούμε κάθε πέρσι και καλύτερα...
το ίδιο και Χοιροκιτία
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΒΑΣ ΒΑΣ .ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥvas.vas έγραψε:Σε πρόσφατη ανίχνευση που έκανα με τους σκύλους στην περιοχή Βαβατσινιάς
το ίδιο και Χοιροκιτία
ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΕΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΓΙΩΣΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΗΣΤΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.Ο ΛΑΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΚΤΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΠΙΕΣΗ .ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΒΓΑΖΑΜΕ ΛΑΓΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.Η ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ ΕΔΡΑΣΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ Η ΦΕΤΙΝΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΡΕΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΞΟΡΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ...
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ...ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΡΟ-ΠΡΟ ΠΕΡΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ...
- LAGOS
- Full Member
Συμφωνώ και εγώ με τους προλαλήσαντες συναδέλφους. Το πρόβλημα νομίζω είναι οτι και τα άγρια περδίκια έχουν πλέον μαζευτεί γύρω απο τα κλουβιά λόγω της έυκολης πρόσβασης σε νερό και φαγητό. Αυτό είναι και ένα απο τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούν οι 'επιστήμονες' διαχειριστές με τις απελευθερώσεις. Μια καλή λυση σε αυτό το πρόβλημα, αν και θα μου πείτε οτι είναι παράνομη και αντιαθλητική κ.τ.λ κ.τ.λ, είναι αυτή που εφαρμόζουμε με επιτυχία στο χωριό μου εδώ και 5-6 χρόνια. Σάββατο απόγευμα λίγο πρίν νυχτώσει, με διάφορες μεθόδους τα περδίκια μεταφέρονται σε απαγορευμένες περιοχές και έτσι γλιτώνουν απο το σφάγιασμα της 1ης Κυριακής. Οι 'κυνηγοί' φέυγουν απογοητευμένοι και ξεγράφουν την περιοχή απο τα δεφτέρια τους για ολόκληρη την σεζόν. Απο εκεί και πέρα όσοι έχουν όρεξη και πόδια μπορούν να βρίσκουν θήραμα σε κάθε εξόρμηση. Αν και εγώ δεν κυνηγω τα περδίκια εντούτις κατα τις φετινές αναγνωρίσεις διαπίστωσα οτι το περδίκι (άγριο και κοτόπουλλο) είν αυξημένο σε σχέση με την περσινή χρονιά.
Κάλα και ασφαλισμένα κυνήγια σε όλους.
Κάλα και ασφαλισμένα κυνήγια σε όλους.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..