ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Breda μου πληροφοριες μεν ακουεις κανενου...ακουσα κατι αριθμους σημερα ηταν να πεθανω που το γελιο αλλο λιο να μου πουν ζε τριψιφιο!
παντος πουλια εμπικαν ...αν δεν εφισαν ζινος ο πελοαερας ζε ζινα τα πελονερα ωρες ωρες ηταν να παιξω πολλα παραπανω αλλα σε γενικες γραμμες οσπου εθορεν το ματι μου ο ουρανος ηταν καταμαυρος που να κινηθουν τα πουλια?
εθορουν τες φασες επιεναν να ρεξουν ζε επερνεν τες ο αερας μια ζι μια δα ... 1 φασα εκαταφερε να μου κοντεπψη ζε ζινη εμεινε στην προσπαθεια :D σκεφτου επερνεν τες φασες ο αερας ποσο μαλλον τες ζικλες! εν πελες να κινιθουν?
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

sotiris!129 έγραψε:εχτες το απογευμα δεν ειχε ουτε μια ζικλα σημερα ηταν γεματοι οι τοποι...Αν δεν επαιξεται με σημερα ζικλες παρετατε το κυνηγι και ξεκεινατε το ταβλι! οπου εγιριζα δεν εσβιναν οι σηιπεθκιες σε καμια περιοχη γιρο μου...
Δυστιχος ομως μετα τες 8:30 αρκεψεν ενας πελοαερας ως τες 12 ενομιζα ηταν να με παρει με αποκοριφομα κατι σιονοτα νερα που αρκεψε να συρνει και αναγκαστικα εφια...
16-17 πουλια πας το περτικοδετη +1 φασα
φωτο σε λιγο!
εν για τον καιρο που ειπα χαρασ την καταδρομη του κυπρεου κυνηγου σωτο μου..πουλια υπηρχαν και υπαρχουν και οντως αν δεν επαιξες σημερα σημαινει κατι καπου εν παει καλα..εμας ως τες 8 μας αφησε ο καιρος μετα εξεκινησαν τα σχιονοτα και ο πελλοαερας..ευχαριστηθηκα σχιεπεθκιες και ειδικα αμαν ξεκινας ποφισημα με χτυπηματα απολαμβανεις το πιο πολλα..το αλλο ασχημο σημερα εν οτι εν ειχε αλλους κοντα μου εφεφκαν που παντου επιαστην το ζινισχιη μου γυρισε π την μια π την αλλη και να φεφκουν απαιχτες..και τεταρτη στο ιδιο ποστο και περκει εν τα πραματα οπως σημερα με καλυτερο καιρο
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Εμας στον τοπο μας τιποτε εν εγινετουν. Εσταθηκαμε στο ποφυσημα αλλα εν εφκαλε. 4-5 πουλια μονο. Μια φασσα δεντρομενη. στο 15 λεπτο επιασαν τα νερα. Ομιχλη αερας μετα τζιαι ξανα νερα. Πως θα καμεις το περπατητο σου? Τεταρτη απ οτι φαινεται θα εσιει ηλιο! θα τα δωκουμεν ουλλα! Αν εμπηκαν τζιαι πουλια... :?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Μιχαλη και Σωτο....οταν λετε οτι αμα δεν επεξες, κατι εν παει καλα, ποσα πουλια εννοειτε οτι αμα πιασει καποιος ας πουμε παει να πει οτι επεξε......

Επειδη ενε καλα να ειμαστεν απολυτοι ρε κοπελια.....και μεν μου δημιουργατε την εικονα οτι οι τσικλες σημερα ηταν εκατομυρια, ..

Εχτες το απογευμα η διαδρομη Αλωνας - Πολυστιπου, ουτε και ενα πουλι........μετα κατα τες 4 - 5 στην Λοφου το ιδιο....ολοι οι παρεες σημερα που εξορμησαν , ηταν 3 -7 πουλια.....

Παρασκευη το πρωι ξερω περιοχη που ηταν οι τσικλες μιλιουνια......εχτες τιποτε.....

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΠΕΣΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΤΗΚΑ, ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ.

Δηλαδη αμα καποιος σημερα ως τες 8, αμα ηρταν πανω του 5 και επιασε και τες 5, και μετα εφιε λοφω καιρου, σημαινει οτι ενε παιξε και πρεπει να ερκεψει το ταβλι?

Αυτος ο πιο πανω ειναι ο συντροφος μου που παμε στες τζικλες.Ειπεν μου ρε φιλε, εν ειχε τα πουλια που ξερεις, αλλα επιασαμεν ολοι 3-7 πουλια.Εγω εφανηκα τυχερος , οσες ηρταν επιατες.Ηρταν 5 επια τες ολες και την τελευταια εν την ηβρα και εφερα σπιτιν 4.

Τι θελω να πω.....Δοξασυ ο Θεος ναι εμπηκαν πουλια, και πιστευκω εννα αρκεψουμε να παιζουμε και διψηφιους αν τελικα μεινουν......αλλα οχι και να λαλουμε σε καποιον παρετα πιασ το ταβλι γιατι εν επεξες. Ενε σωστο ρε παιδια.

Καποιοι επεξαν , καποιοι επιαν ως τες 5 καποιοι επιαν 3 καποιοι πολλα παραπανω, εχει σημασια το ποσες πιανει καποιος για να παενει τζινιν, οξα το οτι περνα καλα και φκαλει το μεζε του?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

χθες και σημερα κοπελια 19 τζικλουες ολοπασιες.σημερα δεν κινηθηκαν πολλα μονο πρωινες.τα πουλια ειναι δυο ατομα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

sotiris!129 έγραψε:εχτες το απογευμα δεν ειχε ουτε μια ζικλα σημερα ηταν γεματοι οι τοποι...Αν δεν επαιξεται με σημερα ζικλες παρετατε το κυνηγι και ξεκεινατε το ταβλι! οπου εγιριζα δεν εσβιναν οι σηιπεθκιες σε καμια περιοχη γιρο μου...
Δυστιχος ομως μετα τες 8:30 αρκεψεν ενας πελοαερας ως τες 12 ενομιζα ηταν να με παρει με αποκοριφομα κατι σιονοτα νερα που αρκεψε να συρνει και αναγκαστικα εφια...
16-17 πουλια πας το περτικοδετη +1 φασα
φωτο σε λιγο!
σε ποια περιοχη κυνηγησες φιλε μου αν επιτρεπεται?
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Max
Full Member

Δημοσίευση από Max »

Εγω μια τζικλα σημερα. ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΑΡΚΕΥΚΩ ΤΟ ΤΑΒΛΙ.
ΕΝΝΑ ΜΑΣ ΠΕΛΛΑΝΕΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ. Εγεμωσε η Κυπρος τζικλες ρε κοπελια τζαι οπου παεις εχει χιλιαδες.
Νομιζω εν καλα να προσεχουμε τι λαλαουμε.
sotiris!129

Laurona έγραψε:Μιχαλη και Σωτο....οταν λετε οτι αμα δεν επεξες, κατι εν παει καλα, ποσα πουλια εννοειτε οτι αμα πιασει καποιος ας πουμε παει να πει οτι επεξε.....

Τι θελω να πω.....Δοξασυ ο Θεος ναι εμπηκαν πουλια, και πιστευκω εννα αρκεψουμε να παιζουμε και διψηφιους αν τελικα μεινουν......αλλα οχι και να λαλουμε σε καποιον παρετα πιασ το ταβλι γιατι εν επεξες. Ενε σωστο ρε παιδια.

Καποιοι επεξαν , καποιοι επιαν ως τες 5 καποιοι επιαν 3 καποιοι πολλα παραπανω, εχει σημασια το ποσες πιανει καποιος για να παενει τζινιν, οξα το οτι περνα καλα και φκαλει το μεζε του?
φιλε μου laurona μεν πιανεσε :D ...
εγω ως τες 7:30 σημερα που ως εκεινη την ωρα δεν εβρεχε ουτε εφισα εκρατουν 2 κοραζινους 7 ζικλες ζε ειχα ζε 1-2 αγνοουμενες...και 4 καλιζια πανω σε ζικλες που ηταν παιχνιδι ηνταλος μου εφιαν εν εκαταλαβα ακομα!
ζινο που θελω να πω φιλε μου με το ταβλι ειναι απλο....σημερα κατα την αποψη μου πουλια σε γενικες γραμμες ειχε παντου...αλλου ποστα τον 5 ζε αλλου ποστα τον 50.... ομως ζε στο χαμο του κοσμου αν παιξεις 5 ζικλες ποφισιμα δοκεις ζε ενα γιρουι ζιαμε με τον παρεα σου ζε πιατε που αλλο 5 ...ως τες 10 που ειναι μια αξιολογι ωρα να φιεις σημερα το minimum θα ηταν 10 ζικλες...
σοβαρα σημερα ζε στα Λατσια εξω που το σπιτι μου κατω που 10 δεν εδεχουμουν ως τες 10 το προι... ατε να μεν ειμαι απολιτος να σου τες καμο 8 που για τες εποχες που περνουμε εν ενας ορεος αριθμος :D !
εγω μολις ειδα οτι αρκεψε ζε εψιχαλιζε και εφισαν ζινος ο πελοαερας ζε εκαταλαβα πως οι φασες αποκλειεται να περνουσαν, εβαλα το αδιαβροχο μου και εξεκεινισα περπατιμα μεσα στα ψιχαθκια και τον αερα... αμαν εν ετσι ο καιρος οι ζικλες εν ζε σικονουντε πρεπει να τους κοντεψεις στα 5 μετρα για να φιουν! αν ειχε αλλονα ατομο μαζι μου θα επεζαμε που 30-40ζικλες σικοτο...επερπατουν 1:30 ωρα ζε οι ζικλες μολις εκοντεφκα τον δεντρον εφεφκαν που την αλλι μερκα,ενταξη ειχε και κατι παλαβες που εφκεναν πανω μου η επετασουνταν και εκαθουνταν πας τους πεφκους πουπανω μου ζε επαιζα τες του καθου! σκεφτου 2 ατομα τη ηταν να γινει :twisted: αμαν μονος μου ζε με ετσι καταστασεις επεξα καμια 20ρκα .....
το να σε πιαν τα νερα τα σιονοτα που εν αδυνατο να κυνηγισης η ο τιφονας κατρινα τουτα συνβενουν απλα εν κυνηγας και περιμενεις 30-40-1 ωρα μες το αυτοκινητο για να σταματισουν περκει παιξεις λιες!

Ε ΜΑΧ ΠΟΥ ΕΠΙΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ? :D
sotiris!129

KANARI - περιοχη μαθκιατη λυθροδοντα ποζι μερκες
Max
Full Member

Δημοσίευση από Max »

sotiris!129 έγραψε:
Laurona έγραψε:Μιχαλη και Σωτο....οταν λετε οτι αμα δεν επεξες, κατι εν παει καλα, ποσα πουλια εννοειτε οτι αμα πιασει καποιος ας πουμε παει να πει οτι επεξε.....

φιλε μου laurona μεν πιανεσε :D ...
εγω ως τες 7:30 σημερα που ως εκεινη την ωρα δεν εβρεχε ουτε εφισα εκρατουν 2 κοραζινους 7 ζικλες ζε ειχα ζε 1-2 αγνοουμενες...και 4 καλιζια πανω σε ζικλες που ηταν παιχνιδι ηνταλος μου εφιαν εν εκαταλαβα ακομα!
ζινο που θελω να πω φιλε μου με το ταβλι ειναι απλο....σημερα κατα την αποψη μου πουλια σε γενικες γραμμες ειχε παντου...αλλου ποστα τον 5 ζε αλλου ποστα τον 50.... ομως ζε στο χαμο του κοσμου αν παιξεις 5 ζικλες ποφισιμα δοκεις ζε ενα γιρουι ζιαμε με τον παρεα σου ζε πιατε που αλλο 5 ...ως τες 10 που ειναι μια αξιολογι ωρα να φιεις σημερα το minimum θα ηταν 10 ζικλες...
σοβαρα σημερα ζε στα Λατσια εξω που το σπιτι μου κατω που 10 δεν εδεχουμουν ως τες 10 το προι... ατε να μεν ειμαι απολιτος να σου τες καμο 8 που για τες εποχες που περνουμε εν ενας ορεος αριθμος :D !
εγω μολις ειδα οτι αρκεψε ζε εψιχαλιζε και εφισαν ζινος ο πελοαερας ζε εκαταλαβα πως οι φασες αποκλειεται να περνουσαν, εβαλα το αδιαβροχο μου και εξεκεινισα περπατιμα μεσα στα ψιχαθκια και τον αερα... αμαν εν ετσι ο καιρος οι ζικλες εν ζε σικονουντε πρεπει να τους κοντεψεις στα 5 μετρα για να φιουν! αν ειχε αλλονα ατομο μαζι μου θα επεζαμε που 30-40ζικλες σικοτο...επερπατουν 1:30 ωρα ζε οι ζικλες μολις εκοντεφκα τον δεντρον εφεφκαν που την αλλι μερκα,ενταξη ειχε και κατι παλαβες που εφκεναν πανω μου η επετασουνταν και εκαθουνταν πας τους πεφκους πουπανω μου ζε επαιζα τες του καθου! σκεφτου 2 ατομα τη ηταν να γινει :twisted: αμαν μονος μου ζε με ετσι καταστασεις επεξα καμια 20ρκα .....
το να σε πιαν τα νερα τα σιονοτα που εν αδυνατο να κυνηγισης η ο τιφονας κατρινα τουτα συνβενουν απλα εν κυνηγας και περιμενεις 30-40-1 ωρα μες το αυτοκινητο για να σταματισουν περκει παιξεις λιες!

Ε ΜΑΧ ΠΟΥ ΕΠΙΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ? :D

Που επια δεν νομιζω να έχει σημασια. Σημασια εχει οτι την προηγουμενη Κυριακη στον ιδιο τοπο επιασα 8 με στα νερα και σημερα 1. Κανονικα με την λογικη σου επρεπε να πιασω καμια 30αρκα σημερα αφου εγεμωσαν οι τοποι.
Τελωσπαντων μακαρι να ερτουν τζικλες τζαι εννα παιξουμε ουλλοι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”