ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Αχερκωτης
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Εικόνα
Καλη μας βδομαδα..!κινηση 0 σημερα
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Περκι τα φκαλει αυριο Μιχαλη μ...μετα από πολλες προσπάθειες καταφερα να ελευθερωθω το πρωινο και θα είμαι κει με το καφε μου για την ανατολη του ηλιου...ειδωμεν...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ενα τρυγονι την μερα :D σε λιγες μερες θα ωγει ο μεζες φασουλι φασουλι γεμιζει το σακκουλι :lol:
χθες ενα 2ωρο περπατημα πρωτη μερα φετος για ορτυκι με το επανιελ μου ξεσηκωσε ενα και το πηραμε :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

πανικος έγραψε:ενα τρυγονι την μερα :D σε λιγες μερες θα ωγει ο μεζες φασουλι φασουλι γεμιζει το σακκουλι :lol:
χθες ενα 2ωρο περπατημα πρωτη μερα φετος για ορτυκι με το επανιελ μου ξεσηκωσε ενα και το πηραμε :D

εζαολαιμιασα ρε Πανικο!!!! :D

Μπραβο φιλουι μου...αρχοντας!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

πανικος έγραψε: χθες ενα 2ωρο περπατημα πρωτη μερα φετος για ορτυκι με το επανιελ μου ξεσηκωσε ενα και το πηραμε :D
Ωραίος !!! Έχουμε φιλμάκι; :D ;)
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Chris B725 έγραψε:
πανικος έγραψε: χθες ενα 2ωρο περπατημα πρωτη μερα φετος για ορτυκι με το επανιελ μου ξεσηκωσε ενα και το πηραμε :D
εχουμε και φιλμακι αθκιαση δεν εχουμε :P μολις βρω ωρα θα το βαλω :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

πανικος έγραψε:
Chris B725 έγραψε:
εχουμε και φιλμακι αθκιαση δεν εχουμε :P μολις βρω ωρα θα το βαλω :D
:D :D :D
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Pathfinder έγραψε:Εψες ειχα γαμο συγγενικο και ηρτα σπιτι η ωρα 1.Λεω αν ξυπνησω θα παω...Η ωρα 5 ημουν στο ποδι...παω στο δωματιο ντυνομαι και λεω να πιασω και 2 colobaccio να τους δωκω ακομα μια ευκαιρια.κατεβαινω κατω φορτωνω το οπλο τσαντα και καρεκλα στο αυτοκινητο και φτου παπουτσι.6 ημουν στην περιοχη.Μονος μου, ωραια λεω.κατεβαινω, πιανω τα συνακλικια μου, στηνω το οπλο και ανοιγω την τσαντα να πιασω το τσαντακι μεσης με τα φυσιγγια....ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΓΙΟΚ...εξηασα το σπιτι!:):):)εσιεξιξι λαλω.τι καμνουμε τωρα?πιανω 2-3 τηλεφωνα ηταν ολοι στους σκυλους κανενας με οπλο.Οκ αλεξη 2 φυσιγγια εν 2 ευκαιριες εν 2 σιηπεθκιες παραπανω που τις αλλες δυο εξορμησεις.Εφυα η ωρα 11 και εφκαλα τα colobaccio για του χρονου!!!ειχε λιγα πουλια αλλα δεν μου εδωσαν χερι( και τι να το εκαμνα δλδ).Αυτα :)
Αυτη ειναι η κυπρος....ουτε και τα 2 φυσιγγια δεν καταφερες να τα ριξεις :|
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Chris B725 έγραψε:
Εγω η Αληθεια περιμενω κανενα φιλμακι με κανενα τρυγονι......καμετε καμια προσπαθεια και ειναι πολυ σπανια τα φιλμακια των τρυγονιων στη Κυπρο!!

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Πολύ μίκρη κίνηση πουλιών σήμερα στο παραλίμνι... Έπρεπε να πάρω 3 πούλια!!! Έπεξα 1 το οποίο έμεινε για τις αλεπούδες, έφα τουσ τόπους δεν το ήβρα!!! Φίλε Σόλωνα το βίντεο που έβαλες το βλέπω καθημερινά τζε δεν το βαρκούμε!!! Μα πόσα σιορ? Πόσα?? Έχω την κάμερα συνέχεια στο κεφάλι αλλά δεν μας κάμνουν την χάρη!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”