ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
- SilverPigeonS
Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Μετά από το τέλος της πρώτης εξόρμησης για φάσσα να μην ξεχάσουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους ανώτερους μας '' γάιδαρους '' στο Facebook με τα ταΐσματα. Τα πουλιά χρόνο με τον χρόνο λιγοστεύουν και κάποιοι επευφημούν την νομιμοποίηση των ταϊσμάτων.
Έλεος πλέον! Ότι δεν μπορούμε να πατάξουμε το νομιμοποιούμε;
Μπράβο σε όσους κυνήγισαν τίμια, για τους άλλους δεν θα τους κάνω την τιμή να ασχοληθώ. Πάντως την έχουν πολύ πιο μικρή απ'ότι νομίζουν.
Έλεος πλέον! Ότι δεν μπορούμε να πατάξουμε το νομιμοποιούμε;
Μπράβο σε όσους κυνήγισαν τίμια, για τους άλλους δεν θα τους κάνω την τιμή να ασχοληθώ. Πάντως την έχουν πολύ πιο μικρή απ'ότι νομίζουν.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- MARIOSE
Δημήτρη μου ωραίος με την πρώτη απόπειρα με τη κάμερα! Θα τα πούμε και απόψε από κοντά!
Χρίστο που εχάθηκες ρε φίλε?
Πολλά καλή η εξόρμηση σας με το Σόλωνα, πάντα τέτοια φίλε μου. Αυτά που είπες για το φόρουμ με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο φίλε μου και με εκφράζουν απόλυτα.
Μπράβο σε όλους για το ότι πέρασαν καλά στην εξόρμηση τους. Όσον αφορά την κάρπωση, πάντα τέτοια σε όσους πέτυχαν και θα γυρίσει ο τροχός σε όσους δεν τους έκαναν τα πουλιά το χατήρι.
Χρίστο που εχάθηκες ρε φίλε?

Μπράβο σε όλους για το ότι πέρασαν καλά στην εξόρμηση τους. Όσον αφορά την κάρπωση, πάντα τέτοια σε όσους πέτυχαν και θα γυρίσει ο τροχός σε όσους δεν τους έκαναν τα πουλιά το χατήρι.
- Dimitris
Ευχαριστώ Μάριε μου, έννα σε πιάσω το μεσημέρι τηλ να μου εξηγήσεις που και πως για να μεν βρεθώ κατεχόμενα

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- Pathfinder
Σολονα και Χριστο μπραβο για την καρπωση σας.Παντα τετοια.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- πανικος
ωραια περασατε σολωνσ και χριστο καλη συνεχεια.μαριε ε μου ελπιζω τουτος ο τροχος που λαλεις να γυρισει συντομα γιατι τουτα τα φυσιγγια που κρατω εσκουριασαν

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- MARIOSE
Φίλε μου το μόνο που εκατάλαβα ότι πετυγχαίννει είναι να μεν αγχώνεσαι μεν αν θα παίξεις με αν με θα παίξεις. Επίσης, αν κάμεις το λάθος τζιαί κάμεις φατσοβιβλίο έφας την, όσπου το αννοίεις παραπάνω νευριάζεις τζιαί σαντανώνεσαι. Άμα τα καταφέρεις τούτα ότι τζιαί να παίξεις, όπου τζιαί να πάεις είσαι πάντα πολλά ευχαριστημένος!πανικος έγραψε:ωραια περασατε σολωνσ και χριστο καλη συνεχεια.μαριε ε μου ελπιζω τουτος ο τροχος που λαλεις να γυρισει συντομα γιατι τουτα τα φυσιγγια που κρατω εσκουριασαν![]()

Εγώ την περασμένη Κυριακή ευχαριστήθηκα παραπάνω που ούλλα ότι εβρέθηκα με το φίλο μου που ήρτε από Αμερική, κυνηγήσαμε μαζί, κουβεντιάσαμε τζιαί επεράσαμε πόμπα. Το πιο καλό από όλα ήταν τα 2 φασσοπούλια που ήβρα 100 μέτρα από το σπίτι του συντρόφου τζιαί του παπά μου να κάθονται πας τον ευκάλυπτο (σε επιτρεπόμενη περιοχή). Είδαμεν τα από κοντά, εσιερετήσαν μας τζιαί επήαμεν τζιαί εππέσαμεν

- titosblaser
- Full Member
Δυστυχώς οι αλουποι εν παραπάνω τους

Dietitian&Nutritionist

Dietitian&Nutritionist
Dietitian&Nutritionist
- Dimitris
Ευχαριστώ Πανίκο και για την προθυμία σου να με βοηθήσεις να επιλέξω σωστή κάμερα, όπως και τον Μιχάλη.
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- Nikos
Λεβέντες γεια σας και απο εμένα....
Μπράβο για τις επιτυχίες και το ωραίο χρώμα που δίνεται στο φόρουμ...
Τώρα για σενα ρε Πανίκο και Μιχάλη , νομίζω να βαλουμε το σύμβολο άνω των 18 για τις επιμαχες φωτο!!!
Στην περιοχή όπου εξόρμησα εγω πρόσεξα κάτι το παράξενο....Τα πιο πολλά πουλιά που χτυπήθηκαν ήταν μεγάλες φάσσες και τα φασσοπούλια εξαφανισμένα σε αντίθεση με άλλες χρονιές...Αυτο δεν το λέω μόνο απο την προσωπική μου κάρπωση που ήταν δυο ενήλικα πουλιά και ένα φασσοπούλι αλλά απο και απο τους υπόλοιπους κυνηγούς στην περιοχή...Δεν μπορώ να καταλάβω αν ήταν τυχαία και συμπτωματικά ή αν έπαιξε κατι άλλο ρόλο...
Μπράβο για τις επιτυχίες και το ωραίο χρώμα που δίνεται στο φόρουμ...
Τώρα για σενα ρε Πανίκο και Μιχάλη , νομίζω να βαλουμε το σύμβολο άνω των 18 για τις επιμαχες φωτο!!!

Στην περιοχή όπου εξόρμησα εγω πρόσεξα κάτι το παράξενο....Τα πιο πολλά πουλιά που χτυπήθηκαν ήταν μεγάλες φάσσες και τα φασσοπούλια εξαφανισμένα σε αντίθεση με άλλες χρονιές...Αυτο δεν το λέω μόνο απο την προσωπική μου κάρπωση που ήταν δυο ενήλικα πουλιά και ένα φασσοπούλι αλλά απο και απο τους υπόλοιπους κυνηγούς στην περιοχή...Δεν μπορώ να καταλάβω αν ήταν τυχαία και συμπτωματικά ή αν έπαιξε κατι άλλο ρόλο...
- ThkiamantoPezounos
- Full Member
BAIKAL TEAM έγραψε:Πανικος Setter έγραψε:BAIKAL TEAM έγραψε:Τελικα δε παιζουμαστε...μεσα σε 3 μερες είναι η 2η φωτογραφια μου που κλεβουν και καυχιονται μεσα στο facebook...την άλλη που μου κλεψαν απο το φορουμ ειχε ενημερωθεί ο Αριστος...
Για ονομα του Θεου μα ποσο βλακες φκαλει τουτος ο τοπος?????
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
τον άλλον που έπιασε μια φωτογραφία από ελληνική σελίδα είδες τον ?![]()
![]()
![]()
XAXXAA...Οι μαλακια είναι ότι οι διαχειριστες της σελίδας στο facebook σβηνουν τα γλιορα και εν επρολαβα να τον ξιτιμασω ακομα λιγο...και γραφει ο παλαβος...επερασαμε και σημερα...
Ρε θκιαμαντοπεζουνε πιανει σε και σενα η μαππα...ηταν και το οπλο σου στη φωτογραφια...
Ο πρωτος που εκλεψε την φωτο από το παρων φορουμ ειχε και χαζι...γραφω του πολλα ωραιο το οπλο σου ρε παρεα μονο που το εβαψα μαυρο!!!
Αλιμονο ρε Λεωνιδα να μεν εβαλαν το οπλο μου! Χαχαχαχαχαχαχαχα!
Αν έχεις καμιά φωτογραφία του πόστου μου κάμε την upload να δουν οι συνάδελφοι φασσοκυνηγοί που ήμουν τζαι κατάφερα τζαι έμεινα τζιπανο τζαι εν βρέθηκα κέντρο Λευκωσίας πετώντας!
“In a civilized and cultivated country, wild animals only continue to exist at all when preserved by sportsmen.” -Theodore Roosevelt