ευχαριστω Σπυρο...μπορει να τα διαβασει και ο Αριστος και οποισδηποτε εχει σχεση με την victory...και αν τα 2 πιστονια είναι διαφορετικα στο κυνηγι...εμεις ειμαστε οι πρωτοι που τα συγκριναμε και μπορούμε να εκφερουμε αποψη...καμμια σχεση το ένα με το άλλο...
Ακόμα μια αλλαγή για την Victory 36gr στο πιστονάκι της, αναμένετε αποτελέσματα, να δούμε τι εν τούτο που εβάλαν πάλε.
Σπυρο τι αλλαγη ρε φιλε???το θεμα τρωει μας αεις τις μυστικοπάθειες!! ...ε το B&P που εβαλαν??
@Πανικο σετερ πηγα παλι σημερα στη τοποθεσια με το Hunt Cyprus...είναι πολύ σωστο αλλα το πρόβλημα είναι ότι δεν δειχνει τις απαγορευμένες που είναι κοντα σε σπιτια (200μετρα)...οποταν δεν μπορεις να εισαι σιγουρος....δειχνει ολη την περιοχη ανοιχτη ακομα και μες το χωριο...οποταν δεν μπορεις να ξερεις ακριβως για τέτοιες περιπτώσεις...
καταλαθος εδωκαμε πανω σε 2 ταισματα και ειχε πολύ γελιο η φαση...που το αγχος τους ο ενας ηρτεν και ηβρε μας φκαινοντας την αντιπυρικη ζωνη με το σαλουν ολοκαινουργιο αυτοκινητο του...καλα ρε κουμπαρε μου μα το Θεο ποσον αξιζουν 10 φασσες που ε να παιξεις ρε αχαπαρε?????????????????
Δεν είναι το B&P, μου φατσάρει σαν εκείνο που είβρες στην άσπρη όταν άνοιξες πέρσι.
Μου φατσάρει για το κάτω, θα ανοίξω και θα σας πω, πάντως αν γυρέφκεις με B&P στην Λάρνακα υπάρχουν ακόμα (τουλάχιστον σε νο6 που εκοίταξα).
BAIKAL TEAM έγραψε:
@Πανικο σετερ πηγα παλι σημερα στη τοποθεσια με το Hunt Cyprus...είναι πολύ σωστο αλλα το πρόβλημα είναι ότι δεν δειχνει τις απαγορευμένες που είναι κοντα σε σπιτια (200μετρα)...οποταν δεν μπορεις να εισαι σιγουρος....δειχνει ολη την περιοχη ανοιχτη ακομα και μες το χωριο...οποταν δεν μπορεις να ξερεις ακριβως για τέτοιες περιπτώσεις...
Λοιπόν φιλε να τα πάρουμε από την αρχή Σε μια περιοχή η ακόμα και ένα χωριο που το δείχνει ότι επίτρεπε παντού εννοείτε ότι υπάρχει όριο προσεγγίσεις από τα τελευταία σπίτια η σπίτι αν είναι απομονωμένο χωρίς ο χάρτης να το δείχνει αυτό , αν είδες ταπελες σε αυτές τις περιοχές σίγουρα μπήκαν από τους ιδιοκτητες και όχι από την θήρα , τώρα για περιοχές χωρίς κανένα σπίτι κοντά που έχεις υποψία ότι ενώ επιτρέπεται βλεπεις τεπελες μπορείς να κανεις ένα συνδυασμό για καλύτερη άποψη με το νέο χαρτη τις υπηρεσίας και την εφαρμογή στο τηλέφωνο , όταν έχω ώρα θα βγάλω μερικές φωτογαφίες με ταπελες κοντά σε σπίτια που τις έβαλαν οι ιδιοκτητες ενώ επιτρέπεται όλοι η περιοχή
Πανικο μου οι ταπελες των σπιτιων είναι σε αποσταση 50 μετρων από το ποστο μ...για να σε καμω να καταλάβεις εξεφυτρωσε άλλη μια ταπελα που κλειει το ποστο μου και εβαλαν την πανω σε μια κουρβα στον ασφαλτο πουκατω...αρα η καχυποψια μου είναι ότι αποκλειετε να υπαρχουν 2 ταπελες σε αποσταση 50 μετρων η μια από την άλλη στο δρομο και να δειχνουν στο ιδιο σημειο προς το χωριο...δεν εχει νοημα...η η μια θα ηταν η η άλλη...γιατι η πρωτη δειχνει απλα απαγορευμενη την απαγορευμενη...πανω από την καρα υπαρχουν ακομα 2 ταπελες που είναι γραμμη 30 μετρα πανω από το ποστο μου...οποταν αποκλειετε να εβαλε ταπελα η θηρα και να κανουν κυκλο...και εκτος αυτου η ταπελα που ξεφυτρωσε κατω από το ποστο που θελω να κατσω δεν είναι από αυτές που αναφερετε η αποσταση 200 μετρων από τα σπιτια...ενώ οι άλλες γραφουν...τεσπα...πονεμενη ιστορια που την ξερουμε ολοι!!
Παντως ομολογω εξεπλαγηκα από την ακριβεια του application και σευχαριστω που με ενημερωσες!ειναι πραγματικα πολύ βοηθητικο...εδειχνε ακριβως την κουρβα που καθομουν!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
ευχαριστω Σπυρο...μπορει να τα διαβασει και ο Αριστος και οποισδηποτε εχει σχεση με την victory...και αν τα 2 πιστονια είναι διαφορετικα στο κυνηγι...εμεις ειμαστε οι πρωτοι που τα συγκριναμε και μπορούμε να εκφερουμε αποψη...καμμια σχεση το ένα με το άλλο...
Ακόμα μια αλλαγή για την Victory 36gr στο πιστονάκι της, αναμένετε αποτελέσματα, να δούμε τι εν τούτο που εβάλαν πάλε.
Σπυρο τι αλλαγη ρε φιλε???το θεμα τρωει μας αεις τις μυστικοπάθειες!! ...ε το B&P που εβαλαν??
καταλαθος εδωκαμε πανω σε 2 ταισματα και ειχε πολύ γελιο η φαση...που το αγχος τους ο ενας ηρτεν και ηβρε μας φκαινοντας την αντιπυρικη ζωνη με το σαλουν ολοκαινουργιο αυτοκινητο του...καλα ρε κουμπαρε μου μα το Θεο ποσον αξιζουν 10 φασσες που ε να παιξεις ρε αχαπαρε?????????????????
φιλε πεμου οτι εν στη λαγεια που εγινικεν ?
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω ποστο στη τζικλα που στεκουμαι μεσα σε "απαγορευμενη" βαση ταπελλας που εβαλε ο κυριος που εχει το χωραφι με τες ελιες.εχει 2 χρονια βεβαια που το ανακαλυψαν αλλοι 10 οτι η ταππελλα δεν ειναι βαρμενη που την θηρα και οποιος προλαβει προλαβε να πιασει 1 απο τα 3-4 καλα ποστα που υπαρχουν.
giorgos80 έγραψε:Εχω ποστο στη τζικλα που στεκουμαι μεσα σε "απαγορευμενη" βαση ταπελλας που εβαλε ο κυριος που εχει το χωραφι με τες ελιες.εχει 2 χρονια βεβαια που το ανακαλυψαν αλλοι 10 οτι η ταππελλα δεν ειναι βαρμενη που την θηρα και οποιος προλαβει προλαβε να πιασει 1 απο τα 3-4 καλα ποστα που υπαρχουν.
Kαι εγώ φίλε Γιώργο, έχω μια περιοχή που έχη που τον τζιαιρό του Νώε που πάω, ένας κουμπάρος έπιασε μια ταπέλλα τζιαι έκατσεν την πόξο που μια παράγκα που έσχει για να αποτρέψει κάποιους. Αλλά όσοι ξέρουν δεν τους γελάς. Μάλιστα ένας που ήξερε έκαμε του τζιαι θέμα του κουμπάρου, καθώς μια μέρα ήρτεν τζιαι εφώναζεν ενός κυνηγού ο κουμπάρος "εν θωρείς την ταπέλλα ότι εν απαγορευμένη;", λαλεί του ο κυνηγός "μάστρε, την ταπέλλα ξέρουμε ότι εσύ την έβαλες, πόθεν την εξυμπάρρωσες τζιαι έφερες την δαμέ; Να πιάσουμε τη θήρα να έρτει να μας πει αν εν απαγορευμένη;" λαλεί του. Εσιώπησε ο κουμπάρος τζιαι που τότε εν λαλεί κανενού τίποτε.
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
φιλε όχι δεν είναι Λαγια...είναι επαρχια Λευκωσίας...
Πανικκο ακριβως ετσι δειχνει και την δικη μας τοποθεσια...για να αγορασω το κακο...θα κατσω πιο μπροστα και από την άλλη την ψευτοταπελα...τοπο να χωστω δεν εχει παρα μονο μια αθασια...αλλα ετσι ε θα μπορει να κατσει ουτε ο κουμπαρος στον πευκο που εκαμε απαγορευμενη...γιατι είναι 10 μετρα αποσταση και μετα είναι χωραφι...μες τον ηλιο ουλλη μερα εγω εσυνηθισα...εδωκε πανω σε λαθος περιπτωση ο κουμπαρος...πουλια είναι ελαχιστα στο συγκεκριμενο τοπο εχτες που επηγαμε αλλα αυτό για μενα είναι ενθαρυντικο...πιο λιος κοσμος και αν παιξω επαιξα...
παντως το τι γινεται με τα ταισματα δεν υπαρχει προηγουμενο!!!!τα πουλια πραγματικα εχασαν το δρομο...θα εχουμε σκοτωμούς την πρωτη Κυριακη και θυμηθείτε το...η κατασταση εξεφυγε...να πηγαίνεις αναγνωριση και να σε σταματουν πανω στις αντυπιρικες να σου καμνουν και παρατηρηση που παεις τζαι γιατι παεις...εξαπωλατε μας ρε κοπελια που να σας δωκουμε τζαι λόαρκασμο...!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...