Priest+++ έγραψε:Εδω και πολυ καιρο ειπα οτι δεν θα ξανα ασχοληθώ εντούτοις σημερα το πράττω γιατι τα πηρα στο κρανίο.
Mr Perfect καταρχας εξηγα μου μια ευλογη απορια. Γιατι παντα γραφεις με κεφάλαια και bold γραμματα; Παριστάνεις τον φακτορα του κυνηγιου εκλιπαροντας για πισκαλα και πιστους ακολουθους. Με το τελευταιο σου post μαλλον για ψευδοπροφήτης μοιάζεις (περι παιδειας ο λογος)!!! Την μια ηθικολόγος και απο την αλλη κρεατοσυλλεκτης.
Οσο για τον μικρο Σπυρο αν σηκωσεις λαγο πετωντας πετρες ή κλωτσοντας παλλουρες και ερθει πανω μου εγω δεν θα του ρίξω. Γι'αυτό φιλε μου αν δεις ιστριας στο βουνο για καλο και κακο αλλαξε παντα.
Ατε τζιε κανει πλεον. Μας γινατε ολοι ειδήμονες του fair play.
Φιλε χωρις να σε ξερω προσωπικα σου λεω οτι εκεινο που ειπες στην αρχη του ποστ σου να το καμεις...μεν ξανα ασχοληθεις και μεν ξανα γραψεις ετσι οπως εγραψες..πολλα καλα εννα καμεις.Μπορουσες να πεις καλλιστα του Σολου οτι στην "νεα γενια" οταν γραφουμε με κεφαλαια θεωρειτε οτι "φωναζουμε" πραμα που πιστευω δεν το ξερει ο ιδιος και δεν χρειαζεται να κατεβεις ως εξ ουρανου αγιος να "βαλεις" τα πραματα στον τοπο τους.Οσο για τον "μικρο" Σπυρο φιλε μου μακαρι να εισαι ο μισος του σε θεμα αλτρουισμου, συνειδησης, ανθρωπιας και να θεωρεις οτι πετυχες στην ζωη σου.Κυνηγω αποκλειστικα φασσα αλλα μιας και εσυναφερες το βαλε καμια φωτογραφια των σκυλιων να τα δω για να ξερω ποτε να αλλαξω τοπο που την πανια σου γιατι τωρα εννα το εχω εννοια.Μεινισκω ως δαμε μαζι σου.
Τι εν τουτα που διαβαζω δαμεσα σημερα ρε κοπελια?Τι επαθετε ουλλοι σας ξαφνικα?Τι σημαινει εξειδικευση?Υπαρχουν εξειδικευμενοι κυνηγοι στην Κυπρο με το θηραμα που εχουμε?Δαμε ειμαστε οι κυνηγοι πας ενα πλοιο μεσοπελαγα που βυθιζεται με τον καπετανιο και το πληρωμα να μεν φακκα πεννα τι εννα γινει και εμεις οι επιβατες φωναζουμε και τσακωνουμαστε μεταξυ μας ποιος καμνει καλυτερα την δουλεια του στην γη..ετσι εκαταντησαμε?Τουτο με το αποκλειστικο κυνηγι μεν το λαλειτε τουλαχιστον τωρα...δεν πληρωνεις αδεια για να κυνηγας μονο λαγο η περτιτζια η φασσες φραγκολινες και ξερω εγω.Αν γουσταρεις και μπορεις εχεις το καθε δικαιωμα να τα κυνηγας ολα...αλλα ΠΑΝΤΑ νομιμα και σωστα.Δεν μπαινεις στην πανια του αλλου λααρη του περτικαρη του φραγκολινα.Δεν πετασσεσε που την καρεκλουα σου να καμεις τον σκοπο της πανιας που ερκεται πανω σου.Δεν παεις να κατσεις μπροστα που τον αλλο στα σταματα.Δεν παιζεις το θηραμα που εσηκωσε αλλος κοντα σου γιατι δεν το δικαιουσαι ουτε αν το εκαλλικωσε ουτε αν δεν το ειδε ουτε τιποτε.Καμνεις στους αλλους οτι ζητας απο τους αλλους να καμουν για σενα.Ατε γιατι επαρασιεσαμεν το.Δειχνουν μας το δασος και θωρουμε το δαχτυλο τους.