ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016
- spyrosspyrou851
Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016
Είπαμε παιδιά, κάποιος που πιάνει το μάτι του καταρράστηκε το φόρουμ, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση με τους αρρώστους και τραυματίες που έχουμε. Ούτε νοσοκομείο να είμαστε. 

- Chris B725
- Full Member
Καλησπέρα συνάδελφοι... !!
Περαστικά στους άρρωστους και τραυματίες.
Ξεκίνημα και σήμερα περπατητό για κανένα περδίκι σε μια δύσκολη περιοχή. Πυκνή βλάστιση, πάρα πολλή ζέστη. Αρκετό περπάτημα, δεν επέταν ούτε στρούθος. Ξαφνικά ακούω κάτι μες τη βλάστιση δίπλα μου, εφέρμαρα...
Ακούω το φφφρρρρ εσηκόστηκε ο πέρτικος κυριολεκτικά που μες τα πόθκια μου. Λαλώ δος του λιο να παει να μεν το λύσεις, στα 10 μέτρα σύρνω του εκαλλίκοσα το
(μπράβο μαλάκα λαλώ άφηκες το να ξομακρίσει τζιολας
) Σύρνω του τη δεύτερη εφαν την, σαν έπεφτε έβαλε μου μπροστά μια ελιά. Υπολογίζω στο περίπου πάω πίσω που την ελιά, χάος που την βλάστηση. Γύρεψε γύρεψε έφα τους τόπους δεν το ήβρα. Μπορεί να το εγύρεφκα μισή ώρα. Ίσως να ήταν και κουτσόφτερο τί να πω; Η καλή μέρα απο το πρωί φένεται λαλώ
Συμπέρασμα: σαν μεν το καλλικώσω να πέσει μες τα πόθκια μου
Φέυγω και αλλαγή τοποθεσίας. Σε δεύτερη πανιά και μετά απο αρκετό περπάτημα ξαφνικά ακούω φφφρρρ θωρώ το να σηκώνετε από μακρυά μπαμ και κάτω. Είδα το και που έππεσε μια χαρά !!! Επιάσαμε το περδικάκι μας και για σήμερα.
Απόγευματάκι περπατητό κυνήγι σε ποταμοσιές για καμιά τζικλούα. Λίγα πράματα και σήμερα...4 στη τσάντα... Μιά χαρά επεράσαμε !!!
Τετάρτη πάλε

Περαστικά στους άρρωστους και τραυματίες.

Ξεκίνημα και σήμερα περπατητό για κανένα περδίκι σε μια δύσκολη περιοχή. Πυκνή βλάστιση, πάρα πολλή ζέστη. Αρκετό περπάτημα, δεν επέταν ούτε στρούθος. Ξαφνικά ακούω κάτι μες τη βλάστιση δίπλα μου, εφέρμαρα...

Συμπέρασμα: σαν μεν το καλλικώσω να πέσει μες τα πόθκια μου

Φέυγω και αλλαγή τοποθεσίας. Σε δεύτερη πανιά και μετά απο αρκετό περπάτημα ξαφνικά ακούω φφφρρρ θωρώ το να σηκώνετε από μακρυά μπαμ και κάτω. Είδα το και που έππεσε μια χαρά !!! Επιάσαμε το περδικάκι μας και για σήμερα.
Απόγευματάκι περπατητό κυνήγι σε ποταμοσιές για καμιά τζικλούα. Λίγα πράματα και σήμερα...4 στη τσάντα... Μιά χαρά επεράσαμε !!!

Τετάρτη πάλε

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
-
- Full Member
Η σημερινή έξοδο αν και ξεκίνησε αργά στο τέλος στέφθηκε από ανέλπιστη επιτυχία. Πρωινό ξύπνημα κίνηση προς τον κυνηγότοπο στον οποίο πήγαινα για πρώτη φορά μόνος μου με αποτέλεσμα να μπερδέψω την έξοδο και να φτάσω περί της 7:00. Δεν πειράζει σκέφτομαι και ξεκινάω. Αριστερά μου κινούνταν μία ομάδα 3 κυνηγών και δεξιά μου μία άλλη δυο κυνηγών.Για να μην τους ενοχλήσω ξεκινάω απευθείας για την κορυφή του υψώματος ανάμεσά μας. Ανεβαίνοντας βλέπω στα 200 μ 2 πέρδικες να πετάνε προς τα δεξιά οι οποίες άκουσαν μάλλον τις ομιλίες από τους δύο κυνηγούς και κάθισαν ακριβώς στην ευθεία μπροστά μου κοντά στην κορυφή. Για να τις πλησιάσω ανοίγομαι δεξιά και φτάνοντας στο υψος τους παίρνω το φρύδι του λόφου και κινούμε προς αυτές.Πράγματι μετά από 30μ πετάγεται η μία της ρίχνω και καταλαβαίνω ότι πήρε σκάγια. Ακολουθώ την πορεία της χωρίς αποτέλεσμα. Καθώς την ψάχνω από τους πρόποδες του λόφου σηκώνεται ένα κοπάδι περί τα 10 πουλιά και το βλέπω να πιάνει στον απέναντι λόφο. Ξεκινάω προς τον λόφο και πάω από την απέναντι πλαγιά από εκεί που τις είδα να πιάνουν.Πλησιάζω προσεκτικά αλλα δυστυχώς μου προσικόνται οριακά χωρίς δυνατότητα επιτυχούς βολής. Έχοντας σπάσει το κοπάδι της ψάχνω όπου περίπου τις είδα να πιάνουν χωρίς αποτέλεσμα γυρνώντας όμως στο αυτοκίνητο πέρασα από τον αρχικό λόφο οπού έπεσα μάλλον στην πρωινή η οποία όντας χτυπημένη στο πόδι έπεσε εύκολα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- MARIOSE
Ωραίοι λεβέντες!! Κανένα ίχνος κρεατοσυλλογής, πραγματικοί κυνηγοί! Μπράβο!!
Περαστικά στους τραυματίες και άρρωστους!!
Περαστικά στους τραυματίες και άρρωστους!!
- LAGOS
- Full Member
Δόξα τον Θεό.. Επεράσαμε και εχτές...
Εν το μεταξύ ξέρει κανένας καμιά φτηνή τροφή? Εμάζέψαμε κάμποσους και εν συμφέρουν οι ευλοιμένοι..
Εν το μεταξύ ξέρει κανένας καμιά φτηνή τροφή? Εμάζέψαμε κάμποσους και εν συμφέρουν οι ευλοιμένοι..
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- MARIOSE
Φίλε εγώ κάμνω τους catch & release...
- Pathfinder
Φιλε εγω ανετα ανοιω ζωολογικο κηπο με τους δικους μου.Υγεια φιλε μου υγεια και τα αλλα ουλλα εν πελλαρες
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Πρωινό για ποφύσημα τσίκλας εν επέρασε πουλί,,, μετά για λαγο ως τις 10 δέν βρήκαμε μαλαή.... μετά για περδίκια ως τις 12 έπιασα 2 ο ένας μάσχαλλα του .... απογευματινό απο τις 2 μέχρι τις 4.30 εβουρούσαμε μές τα ρασχιά ένα κοπάδι καμια΄δεκαριά περδίκια κατάφερα να παίξω έν αμε πολύ κόπο με το 20αράκι με μια΄πολύ δύσκολη βολή. Η αποθέωση ήταν τα γεροντάκια μου που τον ένιωσαν μές τα ρασχιά χτυπημένο και ηλετρίζονταν με αλληπάλληλες φέρμες μέχρι να πάνε να τον φέρουν..
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Γιατρός
- Full Member
Αποκορύφωμα χθες να σηκώνεται ο λαγός στα 15 μέτρα και να τρέχω λόγο δομών να τον δω καλύτερα , μετά από 6 δευτ κατάλαβα ότι προσπέρασα και τον λαγό και τους σκύλλους και βρέθηκα μόνος μουLAGOS έγραψε:Δόξα τον Θεό.. Επεράσαμε και εχτές...
Εν έχω υπόθεση
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- kanaris
- Full Member
Τελευταία ενομισα ότι εγιανες! Τελικά ευτυχώς δεν!!!Γιατρός έγραψε:Αποκορύφωμα χθες να σηκώνεται ο λαγός στα 15 μέτρα και να τρέχω λόγο δομών να τον δω καλύτερα , μετά από 6 δευτ κατάλαβα ότι προσπέρασα και τον λαγό και τους σκύλλους και βρέθηκα μόνος μουLAGOS έγραψε:Δόξα τον Θεό.. Επεράσαμε και εχτές...
Εν έχω υπόθεση

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!