Σόλωνα μου, μα τζινιάς τες φραγκολίνες μέστα σπίθκια του κόσμου;

ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΝ ΚΕΝΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΦΟΡΕΣ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ....Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΒΑΛΕ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣspyrosspyrou851 έγραψε:Μπράβο παιδιά για τα αποτελέσματά σας.![]()
Σόλωνα μου, μα τζινιάς τες φραγκολίνες μέστα σπίθκια του κόσμου;![]()
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΝ ΚΕΝΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΦΟΡΕΣ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ....Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΒΑΛΕ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣspyrosspyrou851 έγραψε:Μπράβο παιδιά για τα αποτελέσματά σας.![]()
Σόλωνα μου, μα τζινιάς τες φραγκολίνες μέστα σπίθκια του κόσμου;![]()
![]()
ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΙ ΚΑΜΝΟΥΝ!!!
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΥΤΕΣ ΤΕΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ....ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ,ΠΕΡΑΣΑΜΕ....ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΜΝΕΤΕ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ![]()
![]()
virtualgreek έγραψε:Οι στατιστικές μάλλον έχουν λάθος.
Αν κυνηγάς όλη μέρα καις μόνο 624 θερμίδες ?
Χμμμμμ.. μάλλον όχι.
Το λογισμικό πιθανών να το βλέπει σαν απλό περπάτημα αντί κυνήγι/ορειβασία.
Αν δείτε τον πάρακάτω σύνδεσμο θα δείτε ότι ένα άτομο βάρους 70 κιλών καίει από 105-252 θερμίδες στο κυνήγι κάθε 30 λεπτά.
http://archive.in.gr/Reviews/chapter.as ... erID=67432
Οπόταν αν πάρουμε ένα μέσο όρο 200 θερμίδες ανά μισή ώρα, σε κυνήγι 5 ωρών έχουμε κάψει 2,000 θερμίδες.
Σ.
Ρε Δημήτρη, ψάρεμα με φουκού εξαναπήες?? Εν παίζετε!!Dimitris έγραψε:Εγώ στο κυνήγι πρέπει να χάνω 2000 θερμίδες από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Μετά πάω στο καφενείο με την κυνηγοπαρέα και πιάνω 3000 θερμίδες. Άρα κάθε εξόρμηση βάλω 1000 θερμίδες.
Ετα ούλλα τσσαμέ
Καλή φάση... Θα πάμε μαζί! Ότι πιάνουμε θα το σύρνουμε πάνω. (Να πάρουμε όμως και μερικά κοψίδια, στην απίθανη περιπτωση που δεν θα πιάσουμε κάτι)MARIOSE έγραψε:Ρε Δημήτρη, ψάρεμα με φουκού εξαναπήες?? Εν παίζετε!!Dimitris έγραψε:Εγώ στο κυνήγι πρέπει να χάνω 2000 θερμίδες από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Μετά πάω στο καφενείο με την κυνηγοπαρέα και πιάνω 3000 θερμίδες. Άρα κάθε εξόρμηση βάλω 1000 θερμίδες.
Ετα ούλλα τσσαμέ
Ακριβώς φίλε μου όπως το είπες, στην απίθανη περίπτωση που εν θα πιάσουμε κάτι, να πάρουμε μαζί μας να έχουμε...Dimitris έγραψε:Καλή φάση... Θα πάμε μαζί! Ότι πιάνουμε θα το σύρνουμε πάνω. (Να πάρουμε όμως και μερικά κοψίδια, στην απίθανη περιπτωση που δεν θα πιάσουμε κάτι)MARIOSE έγραψε:Ρε Δημήτρη, ψάρεμα με φουκού εξαναπήες?? Εν παίζετε!!Dimitris έγραψε:Εγώ στο κυνήγι πρέπει να χάνω 2000 θερμίδες από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Μετά πάω στο καφενείο με την κυνηγοπαρέα και πιάνω 3000 θερμίδες. Άρα κάθε εξόρμηση βάλω 1000 θερμίδες.
Ετα ούλλα τσσαμέ