ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από admin »

[q

ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΩΤΗΡΑΣ......ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ???[/quote]

Απο το σχολείο κάτω κοντά στην μεγάλη πέτρα
Απέναντι απο τα κοτόπουλα σε κάτι εγκαταλελημένες μπαράκες
απο την πάνω πλευρά του χωριού κοντά στο πευκόφυτο
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Σολωνααααα.
Ζαοθωρει σε η σκυλλααα.
προσεχε :D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Ηταν πριν το κολατσιο της.Λαλει της ο Σολος "κατσε να σε φκαλω μια σελφι και να σε ταισω".Η Λουση απαντα του "δωσμου το τωρα να με σε ακκασω" :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΤΟ ΜΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑ :D

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΥΚΝΑ(ΜΑΡΑΘΟΥΣ Κ.Λ.Π) ΠΟΥ ΠΑΜΕ .....ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ,ΤΡΕΝΟ :D ....ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΦΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ.....ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΑΣΑ ΑΠΛΟ ΚΟΛΛΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...2-3 ΦΟΡΕΣ ΚΟΛΛΥΡΙΟ ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
chris197
Full Member

Δημοσίευση από chris197 »

φιλε Σολωνα,
ο στυλλος τι σου εφτεξε τζαι επεκσες τον. :lol: :lol: :lol:
αργισες λιγο να την δεις η ειναι η ιδεα μου.
οσο για την λουση εν μαρσωμενη που εν κανει που εφας τον στυλλο εννα πρεπει να τον πιερωσεις τζιολας :D :D :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

chris197 έγραψε:φιλε Σολωνα,
ο στυλλος τι σου εφτεξε τζαι επεκσες τον. :lol: :lol: :lol:
αργισες λιγο να την δεις η ειναι η ιδεα μου.
οσο για την λουση εν μαρσωμενη που εν κανει που εφας τον στυλλο εννα πρεπει να τον πιερωσεις τζιολας :D :D :D
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟΠΟΥΣ ΚΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ.....ΛΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ,ΔΙΠΛΑ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙΑ,ΓΟΥΜΑΕΣ....ΣΤΥΛΛΟΥΣ :D ...Η ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ....ΚΑΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΤΟΥΤΟ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΤΟΙ ΟΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΟ....Η ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
chris197
Full Member

Δημοσίευση από chris197 »

το ξερω φιλε,
ποσες φορες εκαλικοσαμε φερμαριστα πουλια.
αλλα αυτη ειναι η μαγεια του κυνηγιου
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ωραια περασατε μπραβο σολωνα για την μπεκατσουλα και αριστε που εδωσες ευκαιρεια στο σκυλι να σου δωσει τοση χαρα.αυριο ειμαι σε διλημμα δεν ξερω αν αξιζει η αδεια πλεον πολυ λιγα τα πουλια.κυριακη παλι πηγα για τζικλα τραχηλα βγηκε ο μεζες συνοδεια με τον επανιελ οπου ειχε χαζι.καθε τραχηλα που επαιζα πηγαινε για επαναφορα φερμαρισκε κανονικα το πουλι και μετα να το πιασει να το φερει :lol:
ειδα στο φατσοβιβλιο πολλους να κρατανε καλους αριθμους απο τζικλες ξερει καποιος που εβαλε πουλια αφου εδω ζερο :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εγώ με τη σειρά μου φάνηκα τυχερός την Κυριακή αφού πήγαμε για φάσσες κι αντί αυτού εδώκαν τζίκλες πάνω μας....όλα ξεκίνησαν από το πρωί αφου αναρωτιόμασταν αν έκλεισαν την συγκεκριμένη περιοχή δεν είχε πλάσμα (ήταν ανοικτή περιοχή είχαμε Hunt Cyprus στα κινητά μας)....πουλιά ανύπαρκτα από τις 5:30 - 7 ούτε πεταλούδα δεν εκεινήτω.....αναρωτιόμασταν αν έπρεπε να μείνουμε καν στην περιοχή....4 φάσσες όλες κι όλες μεσούρανα....ξαφνικά ψηλά φάνηκε μια παγανιά με ιχνηλάτες εταράξαν το βουνό κι αρκέψαν να ποφυσούν κουλιασμένες τζίκλες να μας φαν και καλά.....βουρητός στο αυτοκίνητο αλλαγή πυρομαχικών έτσι τύχη πάνω μου μια στα 5 χρόνια.... απο τις 7:30 - 11 είμασταν 2 όπλα 16 τζήκλες....το δειλινό κανένας δεν με ακολούθησε και είπα να παω ορεινή Λάρνακας ξέρω ένα πέρασμα περδικιών....τελικά οι τζίκλες είχαν την τιμητική τους πάλι 6 στον αριθμό με τελική ανάλυση να χαρώ πρώτα πρώτα το όπλο μου οτι του έβαλα μέσα εν ελαλε όχι και να πώ στον Δημήτρη Ηρακλείδη οτι έκαμε μεγάλο λάθος για εκείνους που στέκονται μαζί μου να μου κάμει έτσι όπλο.....επειδή εγώ δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες θα επικοινωνήσω με τον Σπύρο να τις βάλει.....
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Φωτογραφίες από το κανόνι του Σέργιου μαζί με τις φωτογραφίες της κάρπωσης, το FAIR ότι του βάλεις δεν λαλεί όι Σέργιε μου. Παίξε τες ούλλες άφοβα :D :D

Πρωινό:

Εικόνα

Δειλινό:

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”