ΜΠΥΡΑΡΙΑ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ(VIRTUAL PUB)

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Re: ΜΠΥΡΑΡΙΑ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ(VIRTUAL PUB)

Δημοσίευση από Dimitris »

mikros έγραψε:
Dimitris έγραψε:Αρχίζοντας από κάτω προς τα πάνω, έφαγα σαραντα έξι λεπτά να καταλάβω που είδες τους φακούς γυαλιών... 8-)
Ε πέ μου τωρά πως έν είδες τα νύχια που τα έκαμε gel... :shock:
Τα νύχια; Απλά ανάγκασες με να δω την φωτογραφία για ακόμα μια φορά... Πάει το ματι πάνω στους αερόσακους, προσπαθείς να δεις με την περιφερειακή όραση τα νύχια αλλά πάλε το μάτι κάμνει κατάδειξη στόχου. Απίστευτο :?
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Γιατρέ μου εν σοβαρό; Μπορεί να γίνει κάτι ή η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

https://www.facebook.com/10000470167805 ... =2&theater

Το action αρχίζει στο 1:20. Τέτοια συγκίνηση δεν είδα ποτέ μου. Σεβασμός στο θήραμα, νεκρό ή ζωντανό δεν έχει σημασία. Μην κάνετε φασαρία όσοι θα το δείτε τώρα είναι και αργά να μην ξυπνήσουν τα μώρα! Για τους φίλους που δεν έχουν facebook απολογούμαι.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Πραγματικά αυτό δεν είναι τίποτε...
Την προηγούμενη Κυριακή μετα απο 2 πυροβολισμούς ακούω 3-4 άτομα να φωνάζουν με τόσο μίσος και απέχθεια για την μάνα, την ρατσα,την γενια του, για πεζεβεγ!δες για μπ@στ@ρδους και όλα τα συναφή με τέτοια ένταση, που πραγματικά ενώμιζα επεχτήκαν και ήταν να γίνει κανένα φονικό ...
Μετά απο περίπου ένα λεπτό με όλα τα γαλλικα και να παρακαλώ απο μέσα μου να μεν ξανακούσω πυροβολισμό γιατί τότε θα ήταν πάνω σε άνθρωπο, ακούω ένα : Μπράβο ρε λούση μου, μπράβο ρε Κυριάκο...
Εχτός οτι έτρεμα απο φόβο ότι θα σκοτώνονταν, μόλις μου ήρθε η πρώτη ανακούφιση άρχισα να τρέμω απο τα νεύρα μου για τον μηδενικό σεβασμό στη ζωή που πήραν... :evil:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

Ο τυπις ηταν παλιος μου στο στρατο οπως και ο αλλος που εμφανιζεται για λιγο αν τον εχω καταλαβει καλα.Αρφαες και οι 2 και δυστυχως οπως βλεπω ο ανθρωπος δεν αλλαζει εστω κι αν εχουν περασει 16 χρονια
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Εν εντάξει ρε, εξιτίμασεν τον επειδή είχαν προηγούμενα.
Τελικά οι λαοί είναι γαουρόσποροι; :? Έχω το απωρεία που τα πέρσι που είδα 1 βίντεο και εκείνος που τον έπαιξε εφώναζε του για την μανα του και εστόλισεν τον με το ίδιο επίθετο
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

SilverPigeonS έγραψε:Γιατρέ μου εν σοβαρό; Μπορεί να γίνει κάτι ή η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

https://www.facebook.com/10000470167805 ... =2&theater

Το action αρχίζει στο 1:20. Τέτοια συγκίνηση δεν είδα ποτέ μου. Σεβασμός στο θήραμα, νεκρό ή ζωντανό δεν έχει σημασία. Μην κάνετε φασαρία όσοι θα το δείτε τώρα είναι και αργά να μην ξυπνήσουν τα μώρα! Για τους φίλους που δεν έχουν facebook απολογούμαι.

Όσο έχει άλλους 10 από κάτω που ζητοκραυγάζουν δεν θα λείψει ποτέ το φαινόμενο μεγαλοπούλλας από σκότωμα τρωκτικών τσιβιτζιάρηδων ή πεζουνιών
Αλλά αν δεν ήταν και αυτά για ανάδειξη ντικ οφ δε γιαρ δεν θα ήταν κάποιος καλός σε κάτι στην παρέα
Να δεις την σειρά walking dead και παίζουν όλοι μέσα αυτοί του φέισμπουκ

Εικόνα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Οταν κυνηγας λαγο παντα θα υπαρχει ενταση αλλα να εκτονονεσε με τετοιο τροπο αμαν τον κτυπησης ειναι τουλαχιστων αθλιο! φοναξε ενα ΕΠΙΑΤΟΝΝΝ και κανει!
τουτος πρεπει να ειχεν προηγουμενα μαζι του αποτι ακουσα κατι με χοραφκια και περιουσιες και εμπρισμους :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Dimitris

V for Vendetta
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Bestiality

Γαμα την μανα του λαγου και λεει στη σκύλα "αγαπουλλα"..Σιγουρα εχει κι αγαπημενη τσουρουδα μες την μαντρα!!!
e049bee07d215dd90aaa90772f6c3267.jpg

Εν εξηγητε διαφορετικά
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Αριστερά είναι η μάνα του λαγού (που την γαμά με κάποιο τρόπο ο "κυνηγός"), δεξιά είναι ο πατέρας του λαγού και το αποτέλεσμα είναι ο γαουρόσπορος. Το υβρίδιο που χτυπήθηκε μετά από προηγούμενα που είχε με τον "κυνηγό"

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !”