ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από Pathfinder »

Μπραβο φιλε Λευκιε για την καρπωση σας και συγχαρητηρια στον πατερα σου.Οπως το ειπες και εσυ...μακαρι και εμεις στην ηλικια του να εχουμε την θεληση την δυναμη και την αγαπη που εχει για το κυνηγι.Μπραβο του και μπραβο σου εσενα που τον ακολουθεις
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Καλημέρα κ Λεύκιε. Την clever πως την είδες; Εμένα άρεσε μου πάρα πολλά. Ο αδερφός μου ερωτεύτηκε την Vmax32
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
nikos17
Full Member

Δημοσίευση από nikos17 »

τις πρωτες μπεκατσες χτυπησαμε την Κυριακη. απο μια με τον συντροφο. ελπιζουμε να εχουν κ συνεχεια
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

καλημερα και μπραβο σε ολους.εγω εμεινα χαλαρα στο χωριο για τζικλα τραχηλα αφου ηταν αρκετα μακρινεσ οι 2 πρωτες εξορμησεις.κατι εγινε σαββατοκυριακο βγηκε ο μεζες αν και λιγα τα πουλια.
κυριακη δειλινο περπατημα με τον μικρο η πρωτη φερμα σε περδικι οπου επεμενε κατω απο ενα πευκο με μαζια μεχρι που φερμαρε και ξεσηκωσε το περδικι :lol: αρχισα να απολαμβανω το ενα φισιγγιο της φερμας παρα τα 2 πακετα της τραχηλας τζικλας πρεπει να αλλαξω ειδικοτητα απο τουφεκιοφορος νομιζω :lol
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ.....ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΚΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΚΩ....8ΕΛΩ ΒΙΝΤΕΟ :D :D ΕΧΑΛΑΣΕΣ :D :D
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

andreasana210326 έγραψε:ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ.....ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΚΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΚΩ....8ΕΛΩ ΒΙΝΤΕΟ :D :D ΕΧΑΛΑΣΕΣ :D :D
ανδρεα μου δυστυχως η καμερα μετα το πρωινο κυνηγι εμεινε σπιτι για φορτισμα :( εχασα την καλυτερη φαση γμτ
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

LEFKIOS έγραψε:
Σήμερα πρωτη μέρα κυνηγιου και παρά την ορεξη μου να γραψω την δικη μου περιπέτεια, μου κόπηκε η φόρα όταν διαβασα για τον αδικο χαμό του ΛΑΚΗ του φιλου του Σωτηρη. Όταν χάνεις τον συντροφο σου στο κυνηγι που σου χάρισε τοσες πολλές συγκινήσεις τοσο ΑΔΙΚΑ το μόνο που μπορείς να πεις στο αγαπητό Σωτηράκη …είναι κουράγιο ,και σύντομα να δημιουργήσει έναν άλλο Λακη γι να συνεχίσει από εκει που έμεινες ο ΛΑΚΗΣ ο ασπρόμαυρος.
Μια φωτο από την πρωτη μέρα πριν την ολοκληρωση της εξωρμησης. Αργοτερα περισσότερη ενημερωση.
:) :) Υποσχέθηκα περισσότερη ενημέρωση για την πρώτη εξόρμηση και τη δίνω. Εδώ και μια δεκαετία κυνηγώ στο ίδιο τόπο συνδυάζοντας πρωτίστως περιοχή με φάσες, πρώτον επειδή είμαι λάτρης της φάσας και δεύτερον επειδή παίρνω πάντα μαζί μου τον 86χρονον πατέρα μου που παρόλο την θέληση του να περπατήσει, προτιμώ να το βάζω στις φάσες για καλύτερη ασφάλεια αλλά και να ρίξει λίγες τουφεκιές. Αφου έβαλα το πατερα μου σε ένα μικρο λόφο με ελιες, εγώ κινήθηκα χαμηλότερα ,σε κάτι γκρέμια μιας χαράδρας που τα πούλια κινούνται αμέσως μετα τις πρώτες τουφεκιές, παίρνοντας την πορεία για τις τρεμιθιές στη απέναντι βουνοπλαγιά. Λόγο του δύσκολου της περιοχής ήμουν μονός μου και έτσι άφηνα τα πουλιά να με πλησιάσουν για καλύτερη βολή. Χρησιμοποίησα φυσίγγια τα οποία δοκίμασα πρόσφατα και έμεινα ευχαριστημένος από τις αποδόσεις τους σε σχετικές κανονικές αποστάσεις 30-35μ. CLEVER 34GR, VMAX 32GR , GEM 32GR και LAMBRO BITURBO 36GR. Το biturbo πρώτη φορά το δοκίμασα και πράγματι κτύπησα τις 2 πιο μάκρυνες σε απόσταση φάσες (35-40μ) με σιδερωμένα σκοτώματα. Το συγκεκριμένο φυσίγγιο το δοκίμασα σε δοκιμές πριν 2 χρόνια το καλοκαίρι σε θερμοκρασίες 35 C και δεν μου άρεσε η πίεση του , ήταν αρκετά δυνατό έτσι δεν το χρησιμοποίησα. Φέτος όμως μιας και η θερμοκρασία εκει που θα κυνηγούσα θα ηταν μεταξύ 18- 20 βαθμούς είπα να το δοκιμάσω και πράγματι μου άρεσε. Μέχρι το μεσημέρι κατάφερα να καρπωθώ 9 φασες και 3 περδίκια και ο πατέρας μου κατάφερε να παρει δυο φάσες και αυτό μου έδωσε χαρά και είπα από μέσα μου μακάρι και εγώ, πρώτα ο θεός, αν φτάσω στη ηλικία του να μπορώ να σηκώνω απλως το όπλο πάνω. :) Στη συνέχεια και επειδή κατάλαβα ότι πόνεσε λύγο τη μέση του αποφασίσαμε να μην κάνουμε το απογευματινό, ετσι το στρώσαμε στη ζηβανία, στο λουκάνικο στη ελιά την τσακιστή στο χαλούμι, στη τομάτα….. Κατά τις δυο επισκεφτήκαμε το καφενέ της κυρίας Στέλλας στη Αμαργετη ,ήπιαμε το καφέ μας και στη συνέχεια πήραμε το δρόμο της επιστροφής πείσω στη Λάρνακα. Και λίγο χρώμα για το φίλο μου το Σόλων.

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΝΥΕΙΣ ΤΑ 86 ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ''...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ....ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΥΛΙΚΙΑ :P

ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΖΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.....ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΕΓΝΟΣΜΕΝΑ.....ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.....ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΕΛΙΚΑ....ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΑΣ!

ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ 1-2 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ....ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ....Η ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ....ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣ ΛΑΓΟΣ Η ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΡΔΙΚΙ.....ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΖΟΥΝΕ!!
!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Επισης σε ολους παιδια. 4η εξορμηση!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Καλημέρα κύριοι!

Εικόνα
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”