ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από πανικος »

καλημερα σε ολους.εμεις χθες πηγαμε στο ποστο φασσας της κυριακης αφου ειχαμε μια καλη εξορμηση.λιγα τα πουλια κτυπησα 3 φασσες οπου η μια χαθηκε 3 φασσες ο φιλοσ μου και 1 λαγο οπου τον ξετρυπωσε ο πατερας μου η ωρα 9 το πρωι αφου τον ειδα στο αλλο βουνο να περπατα και να τρυπωνει σε κατι αγκαθιες λιγο πιο κατω απο τον πατερα.ετρεξα στο πλαι του βουνου και στην μεση μας χωριζε μια καθαρη χαραδρα και με νεψιματα του εδειξα που τον ειδα.πηγε μπηκε στην αγκαθια και καταφερε να τον ξετρυπωσει ....του συρνει 2 τουφεκιες και βλεπω απο απεναντι τον λαγο να δινει τουμπα και να χτυπιεται φωναζω του επεσε απαπα!! ξαφνικα ο λαγος αρχισε να κατεβαινει το βουνο προς το μερος μου με τα 2 πισινα ποδια σπασμενα του συρνω και 1 εγω στα 30 μετρα και εμεινε επι τοπου :D
ετρεξα τον επιασα και τον παρεδωσα στον πατερα ...μπραβο μαστρε δικος σου. :lol:
για οσους γνωρισαν τον πατερα μου και ξερουν τι τραβησε περσι αλλα δεν τα εβαλε κατω και επιμενει να ερχεται μαζι μου οπου παω του αξιζε με το παραπανω η χαρα που εκαμε :D φανταστητε το πρωι βρηκα δρομο να τον παρω ακριβως κατω απο το ποστο με το αυτοκινητο για να μπορεσει να βγει πανω στο βουνο αφου την 1η κυριακη περπατησαμε αρκετα να βγουμε και ο ιδιος εμεινε κοντα στο αυτοκινητο.σιγα σιγα καταφερε και βγηκε πανω ειμουν πισω του και περιμενα να βαλει πισινη :D αλλα τελικα βγηκε :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Σιγά να μεν βάλει πισινή ο κύριος Λούκας! Τραβά σε κ εσένα άμα λάχει ;) Ειδικά μετά που επιασε τον λαό πρέπει να έγινε 4x4xfar :D
Συγχαρητήρια κ στους 2 σας Πανικο, στον κ Λούκα που δεν τα βάζει κάτω κ σε εσένα που παίρνεις τον γερο σου μαζί σου
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Δεν ξερεις ποσο χαρηκα τωρα που τον επεξεν ο λεβεντης μου.
να τους δωσεις την χαρα κ την εκτιμηση μου κ τα συγχαρητήρια μου :)
Με γειαν η μιτσουπα :)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Sergios έγραψε:Εμείς με την σειρά μας βρήκαμε αρκετά πουλιά αλλά ψηλοπετούσαν....ατομικά έπιασα 2 φάσσες 1 τζήκλα 1 μαυρόπουλο (όπως λαλει και ο Σπύρος) ένα κοράζινο δυστυχώς έχασα ένα περδίκι όπου του έσυρα μια μπηχτή ίσια που το είδα εφωναξε μου ο συγκυνηγός μου ρε έπεσε....επία βρήκα καμπόσα φτερά χτενισα τον τόπο ο περτικος χασιμιός....συνολικά πιάσαμε 2 όπλα 5 φάσσες 2 τζήκλες 1 κοράζινο 1 κατσικόρωνο.....μπορούσαμε για καλύτερη κάρπωση αλλά λίγο οι λάθος υπολογισμοί τοποθεσίας λίγο η ατυχία και τα οριακά μέχρι αδύνατα πουλιά δεν μας έδωσαν χέρι μας στερησαν ένα αριθμό 5-6 πουλιά ο καθένας....ευτυχώς περάσαμε καλά είμαστε υγιής ως την Κυριακή ποιόν
Μα σύρνεις τζιαι πάνω σε πέρτικους ρε Σέργιε μου; Πώς και; :lol: :lol:
savvis25 έγραψε:Ο λαγός που καρπώθηκε ο αδελφός μου την πρώτη κυριακή. Ο πρώτος του!! :D
Ο πατέρας μου έπιασε καλύτερο θήραμα την πρώτη κυριακή. Μια φίνα γύρω στο 1,20m-1,30m κάτω από μια ελιά ενώ έψαχνε για κανένα μανιτάρι!!
Σάββα μου οι φωτογραφίες σου δεν φαίνουνται.
Είπαμε Σπυρίδων αν έρτει όπως το Στούκας και εν 50-50 να καρπωθεί θα του ρίξω αν περπατά μες το χωράφι και κακκαρίζει πας την πέτρα μπροστά μου ιντα ευχαρήστηση έχει....παω και παίζω ορνιθες στο κλουβί.....στο τέλος της ημέρας δεν σκέφτεσαι τον θάλαμο του ψυγείου σου αλλά την εξαιρετική βολή....
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

[quote="Laurona"]Δεν ξερεις ποσο χαρηκα τωρα που τον επεξεν ο λεβεντης μου.
Με γειαν η μιτσουπα :)[/quot

χρυσανθε μου επρεπε να εισουν τζαμε να τον δεις ποση χαρα εκαμε.οπως το τρακτερ που οργωνε μετα ρε δημητρη :lol:
χρυσανθε μου εν το hilux kai ebgala to sidero re poy to giallin .αφου ειπαμε να το αφηκω τζε κανει λεφτα πεταξουμενα :)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Sergios έγραψε:Είπαμε Σπυρίδων αν έρτει όπως το Στούκας και εν 50-50 να καρπωθεί θα του ρίξω...
Εικόνα

Εικόνα
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Καλημέρα σε όλους,

Δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες δεν μας αφήνουν να απολαύσουμε ιχνηλασία. Ο βόρειος άνεμος που συνεχίζεται για πάνω απο 5 μέρες εξέρανε τα πάντα. Καταντήσαμε να κυνηγούμε τον λαγό πανιαστά αφού τα σκυλιά δεν μπορούν να τραβήσουν την μαλαή απο την αρχή μέχρι το τέλος. Υποχρεωτικά οδηγούσαμε τα σκυλιά σε συγκεκριμένα κομμάτια που ξέραμε οτι τον πιάνει. Λίγο η τύχη, λίγο η επιμονή και η γνώση του τόπου έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 3 μουνταρίσματα - 3 καρφώματα. Αν και το αποτέλεσμα ήταν καλό εντούτοις δεν το απολαύσαμε. Έχει άλλη χάρη να ακολουθάς τα βήματα του λαού ένα-ένα.
Το θετικό είναι οτι κάποια κομμάτια έχουν αρκετά σημάδια. Μου έκανε εντύπωση ο λιγοστός κόσμος στα βουνά. Για εμάς φυσικά είναι καλό αλλά ίσως αυτό να είναι ένα σημάδι οτι το κυνήγι άρχισε να σβήνει..
Καλή συνέχεια σε όλους.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μπράβο ρε Πανίκο!! Ο κύριος Λούκας εν παίζεται :D

Να του δώσεις χαιρετίσματα τζιαί πάντα χαρές να έχετε φίλε!!

Είσαστε λεβέντες!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

πανικος έγραψε:
Laurona έγραψε:Δεν ξερεις ποσο χαρηκα τωρα που τον επεξεν ο λεβεντης μου.
Με γειαν η μιτσουπα :)[/quot

χρυσανθε μου επρεπε να εισουν τζαμε να τον δεις ποση χαρα εκαμε.οπως το τρακτερ που οργωνε μετα ρε δημητρη :lol:
χρυσανθε μου εν το hilux kai ebgala to sidero re poy to giallin .αφου ειπαμε να το αφηκω τζε κανει λεφτα πεταξουμενα :)
Φιλε πραγματικα εχαρηκα τον πολλα τον μαστρε Λουκα :)
το χαιλαξ εν ανωτερο πολυ καλα εκαμες στο ξαναπα :)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

MARIOSE έγραψε:Μπράβο ρε Πανίκο!! Ο κύριος Λούκας εν παίζεται :D

Να του δώσεις χαιρετίσματα τζιαί πάντα χαρές να έχετε φίλε!!

Είσαστε λεβέντες!
ευχαριστως μαριε μου να του δωσω .επιασαμε τες φασσες που κοντα μαριε μου φετος καλα πηγαμε ατε μακαρι να τες πετυχεις την επομενη εξορμηση φιλε μου.εμεις κανει τωρα αρχιζει σοβαρο κυνηγι για μενα κυνηγι τραχηλας και τζικας :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”