ετρεξα τον επιασα και τον παρεδωσα στον πατερα ...μπραβο μαστρε δικος σου.

για οσους γνωρισαν τον πατερα μου και ξερουν τι τραβησε περσι αλλα δεν τα εβαλε κατω και επιμενει να ερχεται μαζι μου οπου παω του αξιζε με το παραπανω η χαρα που εκαμε

Είπαμε Σπυρίδων αν έρτει όπως το Στούκας και εν 50-50 να καρπωθεί θα του ρίξω αν περπατά μες το χωράφι και κακκαρίζει πας την πέτρα μπροστά μου ιντα ευχαρήστηση έχει....παω και παίζω ορνιθες στο κλουβί.....στο τέλος της ημέρας δεν σκέφτεσαι τον θάλαμο του ψυγείου σου αλλά την εξαιρετική βολή....spyrosspyrou851 έγραψε:Μα σύρνεις τζιαι πάνω σε πέρτικους ρε Σέργιε μου; Πώς και;Sergios έγραψε:Εμείς με την σειρά μας βρήκαμε αρκετά πουλιά αλλά ψηλοπετούσαν....ατομικά έπιασα 2 φάσσες 1 τζήκλα 1 μαυρόπουλο (όπως λαλει και ο Σπύρος) ένα κοράζινο δυστυχώς έχασα ένα περδίκι όπου του έσυρα μια μπηχτή ίσια που το είδα εφωναξε μου ο συγκυνηγός μου ρε έπεσε....επία βρήκα καμπόσα φτερά χτενισα τον τόπο ο περτικος χασιμιός....συνολικά πιάσαμε 2 όπλα 5 φάσσες 2 τζήκλες 1 κοράζινο 1 κατσικόρωνο.....μπορούσαμε για καλύτερη κάρπωση αλλά λίγο οι λάθος υπολογισμοί τοποθεσίας λίγο η ατυχία και τα οριακά μέχρι αδύνατα πουλιά δεν μας έδωσαν χέρι μας στερησαν ένα αριθμό 5-6 πουλιά ο καθένας....ευτυχώς περάσαμε καλά είμαστε υγιής ως την Κυριακή ποιόν![]()
![]()
Σάββα μου οι φωτογραφίες σου δεν φαίνουνται.savvis25 έγραψε:Ο λαγός που καρπώθηκε ο αδελφός μου την πρώτη κυριακή. Ο πρώτος του!!![]()
Ο πατέρας μου έπιασε καλύτερο θήραμα την πρώτη κυριακή. Μια φίνα γύρω στο 1,20m-1,30m κάτω από μια ελιά ενώ έψαχνε για κανένα μανιτάρι!!
Sergios έγραψε:Είπαμε Σπυρίδων αν έρτει όπως το Στούκας και εν 50-50 να καρπωθεί θα του ρίξω...
Φιλε πραγματικα εχαρηκα τον πολλα τον μαστρε Λουκαπανικος έγραψε:Laurona έγραψε:Δεν ξερεις ποσο χαρηκα τωρα που τον επεξεν ο λεβεντης μου.
να τους δωσεις την χαρα κ την εκτιμηση μου κ τα συγχαρητήρια μου![]()
Με γειαν η μιτσουπα[/quot
χρυσανθε μου επρεπε να εισουν τζαμε να τον δεις ποση χαρα εκαμε.οπως το τρακτερ που οργωνε μετα ρε δημητρη![]()
χρυσανθε μου εν το hilux kai ebgala to sidero re poy to giallin .αφου ειπαμε να το αφηκω τζε κανει λεφτα πεταξουμενα
ευχαριστως μαριε μου να του δωσω .επιασαμε τες φασσες που κοντα μαριε μου φετος καλα πηγαμε ατε μακαρι να τες πετυχεις την επομενη εξορμηση φιλε μου.εμεις κανει τωρα αρχιζει σοβαρο κυνηγι για μενα κυνηγι τραχηλας και τζικαςMARIOSE έγραψε:Μπράβο ρε Πανίκο!! Ο κύριος Λούκας εν παίζεται![]()
Να του δώσεις χαιρετίσματα τζιαί πάντα χαρές να έχετε φίλε!!
Είσαστε λεβέντες!