Γιατρεεεεεεε.
Κατσε του μιαν........ενεση σεττεριασης

Αμάναμου τζαι εν πάει καλά που τον καιρό που μπήκε στον κόμμα κυνηγών πόλα σέλα
Να κάμω κανένα ban για να δω πως λειτουργεί;Πανικος Setter έγραψε:Σπύρο , στείλε μια προειδοποίηση τους κυριους για να μαθουν να μην χαλούν το θέμα![]()
Στέφανε μου για τον τίτλο βασιλιάς συμφωνώ , για το άλλο ακόμα θέλει πολλά ψουμια
Πλιιισσς κάμε μεspyrosspyrou851 έγραψε:Να κάμω κανένα ban για να δω πως λειτουργεί;Πανικος Setter έγραψε:Σπύρο , στείλε μια προειδοποίηση τους κυριους για να μαθουν να μην χαλούν το θέμα![]()
Στέφανε μου για τον τίτλο βασιλιάς συμφωνώ , για το άλλο ακόμα θέλει πολλά ψουμια![]()
ΧαχαχαΠανικος Setter έγραψε:Κάμε τον Χρύσανθο , ο Γιατρός ξανάγινε
Σπυρακο εισαι τυχερος που αργησα να παω σπιτι κ ητσν άρρωστος ο μιτσης.spyrosspyrou851 έγραψε:Να κάμω κανένα ban για να δω πως λειτουργεί;Πανικος Setter έγραψε:Σπύρο , στείλε μια προειδοποίηση τους κυριους για να μαθουν να μην χαλούν το θέμα![]()
Στέφανε μου για τον τίτλο βασιλιάς συμφωνώ , για το άλλο ακόμα θέλει πολλά ψουμια![]()
Laurona έγραψε:Σπυρακο εισαι τυχερος που αργησα να παω σπιτι κ ητσν άρρωστος ο μιτσης.spyrosspyrou851 έγραψε:Να κάμω κανένα ban για να δω πως λειτουργεί;Πανικος Setter έγραψε:Σπύρο , στείλε μια προειδοποίηση τους κυριους για να μαθουν να μην χαλούν το θέμα![]()
Οταν ασχοληθω μαζι σου κ πιασω σε στα τσιαττιστα θα δοκιμασεις το μπαν πανω σου πρωτα.
Θα αυτομπανιαριστεις![]()
![]()
Καλημερα φιλοι μου