Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
sotiris..
Full Member

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από sotiris.. »

sotiris!129 έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:μαζελια σημερα... 1 τοπο 1 περδικι
2 τοπο φκενω ενα πετρερο που ηξερα πως εκαθουνταν περτιζια φρρ μπαμ το πρωτο (εν ειδα που επεσε) 20 μετρα που μενα, παω ζιαμε βλεπω το σκυλο κατι ηβρε, α λαλο ηβρεν το φρρρρρ αλλο μπαμ δια κουτσοφτερο που ζιαμε ζε κατω φρρρρρ αλλο μπαμ ζε ζινο μαζι του! τελικα που τα 3 μονο το πρωτο ηβρα τα αλλα 2 δωρο για τους αλουπους! 1 ωρα που εψαχνα δυστιχος δεν καταφερα να εβρο εστο 1 που τα 2, ηβρα του ενος την φατσια του μετα που 30 λεπτα αλλα περτιζι γιοκ!
το μεσημερι καπου ποιο χαλαρα 1 ωρουα επειασα 5 ζικλουες και εχασα και 2 αν και δεν τες επαιζα γιατι ειχα και το σκυλο μαζι μου, τελικα ειπα να παιξω λιες για το νζακι ποπσε οσπου και ελυπήθηκα τον σκυλο που εκαμε οπως τον πελο και εφεια :roll: !
ρε συνονοματε ε να μας πελανης ??? εν ειπες εν 1 περτικουι που επεξες ?? :? :?
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

sotiris.. έγραψε: ρε συνονοματε ε να μας πελανης ??? εν ειπες εν 1 περτικουι που επεξες ?? :? :?
Συγκεντρώθουυυυυυυυ!!! :) :)
1+1=2

Μπαι δε γουέη, ούλλο το δείλις επερνούσαν που δαμέ στο γραφείο Λευκωσία, κοπάθκια τεράστια με μαυρόπουλλους...με κατεύθυνση Πενταδάχτυλο..
Νομίζω άμαν μπαίνουν ποτούτους, μπαίνουν τζαι τζιήκλες έννεν????????

(Εν καλό πόστο δαμέ...ειδικά.. έσιει μιαν πολυκατοικία, τον τζαιρό της φάσσας κάμνουν κανονικό πέρασμα στο ύψος του πέμπτου ορόφου..τζαι μπαίνουν μου ιδέες...)
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

Koutsofteros έγραψε:
sotiris.. έγραψε: ρε συνονοματε ε να μας πελανης ??? εν ειπες εν 1 περτικουι που επεξες ?? :? :?
Συγκεντρώθουυυυυυυυ!!! :) :)
1+1=2

Μπαι δε γουέη, ούλλο το δείλις επερνούσαν που δαμέ στο γραφείο Λευκωσία, κοπάθκια τεράστια με μαυρόπουλλους...με κατεύθυνση Πενταδάχτυλο..
Νομίζω άμαν μπαίνουν ποτούτους, μπαίνουν τζαι τζιήκλες έννεν????????

(Εν καλό πόστο δαμέ...ειδικά.. έσιει μιαν πολυκατοικία, τον τζαιρό της φάσσας κάμνουν κανονικό πέρασμα στο ύψος του πέμπτου ορόφου..τζαι μπαίνουν μου ιδέες...)
ααααα σορρυ :? :? τζινο στο πρωτο τοπο εξιασα το :lol:
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Εμείς σήμερα λαγοκυνήγι με τον τσικλοκτόνο στα δέκα λεπτά που εκατεβήκαμε μπήκε ο σκύλος σε ένα ποταμό με βάτους και έν έκοψε ο νούς μας να πάει ένας απέναντι τελικά έβγαλε τον ο σκύλος και απλά εμείναμε να παρακολουθούμε που τον εβούρας σαν τους χάχες :( :( μετά δέυτερη μαλαή ένας λαός καθηγητής έκαμε τα ούλα επαίδευκε μας για 2 ώρες δέν καταφέραμε να τον βρούμε. Σε κάποια φάση μετά που αλλάξαμε περιοχή είδα τον τσικλοκτόνο φερμαρισμένο μέσα σε κάτι σπαλαθκιές. Σταθερή φέρμα :!: :!: :!: Λέει μου φέρε γλήορα 2-3 σακούλες. Επήρα του τες και εγέμωσε τες μανιτάρκα. Μετά λέει μου το nick name μου εν τσικλοκτόνος σταμάτα δαμε΄σε τούτο το αρκακούι . Σταματώ στήνει τον σχιπέτο κατεβαίνει βουρά τσαι κάμνειφκάλει μια παουρκά αααααα φέυκει μια τσίκλα παίζει την πέφτη πάει πιάνει την τσαι λέει μου ' Εν για να δικαιολογήσω το όνομα μου' :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Σήμερα ήταν μια φοβερή κυνηγετική μέρα που σίγουρα θα την θυμάμαι πολλή καιρό. Βγάλαμε το λαγό γύρω στις 830, δεν κατάφερε ο σύντροφός να τον κτυπήσει στο ξεπέταγμα (καλλίτζια κατακρίβειαν για την εμπειρία του) και ξεκίνησε μια μεγάλη καταδίωξη από το νέο αίμα (2) μιας και η μάνα μπήκε στα χρόνια και δεν τους φτάνει. Δεν είχε άλλους στο βουνό και σε συνδυασμό με το καιρό οι συνθήκες ήταν ιδανικές. Η ένταση η αγωνία που θα βγει, τα γαβγίσματα, η υπερπροσπάθεια των ιχνηλατών συντέλεσαν στο να γίνει ένα φοβερό κυνήγι που δυστυχώς στη Κύπρο δεν έχουμε την ευχέρεια να κυνηγάμε με αυτό το τρόπο που είναι η "ζωή του ιχνηλάτη". Για μεγάλο χρονικό διάστημα είχα οπτική επαφή με το λαγό. Το τι σταύρωμα έκανε δεν περιγράφεται. Επίσης, σκόπιμα ακουμπούσε πάνω στις σπαλαθκίες όταν έκανε τα σταυρώματα. Εντάξει είχα δει ξανά τα σταυρώματα του αλλά τόσο επίμονο τρίψιμο πάνω στη βλάστηση μου έκανε εντύπωση. Ένα μπαμ από τα 35-45 μέτρα μόλις μου έδειξε πλευρό διέκοψε τη ροή του αγώνα. Σε 10 λεπτά τα σκυλιά ήρθαν εκεί εξουθενωμένα μετά από 50 λεπτά καταδίωξη και η χορωδία έλαβε τέλος! Ευτυχώς ήταν αρσενικός.

Ας μην αφήσουμε κανέναν στο μέλλον συνάδελφοι να μας στερήσει αυτά τα υπέροχα συναισθήματα που μας προσφέρει η αγαπημένη μας ασχολία.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

nature έγραψε:Σήμερα ήταν μια φοβερή κυνηγετική μέρα που σίγουρα θα την θυμάμαι πολλή καιρό. Βγάλαμε το λαγό γύρω στις 830, δεν κατάφερε ο σύντροφός να τον κτυπήσει στο ξεπέταγμα (καλλίτζια κατακρίβειαν για την εμπειρία του) και ξεκίνησε μια μεγάλη καταδίωξη από το νέο αίμα (2) μιας και η μάνα μπήκε στα χρόνια και δεν τους φτάνει. Δεν είχε άλλους στο βουνό και σε συνδυασμό με το καιρό οι συνθήκες ήταν ιδανικές. Η ένταση η αγωνία που θα βγει, τα γαβγίσματα, η υπερπροσπάθεια των ιχνηλατών συντέλεσαν στο να γίνει ένα φοβερό κυνήγι που δυστυχώς στη Κύπρο δεν έχουμε την ευχέρεια να κυνηγάμε με αυτό το τρόπο που είναι η "ζωή του ιχνηλάτη". Για μεγάλο χρονικό διάστημα είχα οπτική επαφή με το λαγό. Το τι σταύρωμα έκανε δεν περιγράφεται. Επίσης, σκόπιμα ακουμπούσε πάνω στις σπαλαθκίες όταν έκανε τα σταυρώματα. Εντάξει είχα δει ξανά τα σταυρώματα του αλλά τόσο επίμονο τρίψιμο πάνω στη βλάστηση μου έκανε εντύπωση. Ένα μπαμ από τα 35-45 μέτρα μόλις μου έδειξε πλευρό διέκοψε τη ροή του αγώνα. Σε 10 λεπτά τα σκυλιά ήρθαν εκεί εξουθενωμένα μετά από 50 λεπτά καταδίωξη και η χορωδία έλαβε τέλος! Ευτυχώς ήταν αρσενικός.

Ας μην αφήσουμε κανέναν στο μέλλον συνάδελφοι να μας στερήσει αυτά τα υπέροχα συναισθήματα που μας προσφέρει η αγαπημένη μας ασχολία.
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ....ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!!!!!

ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕΕΕΕΕ.....
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ....ΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑ-ΠΛΑ-ΠΛΑ......

ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ....
ΧΘΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ,ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ,ΑΝΤΙΠΡΟΧΘΕΣ ΤΣΑΚΙΣΕΣ ΤΟ ΣΤΕΙΚ...ΤΟΥΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΠΙΔΕΙ ΤΑ ΕΣΦΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.....ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ....Ε ΚΑΛΟ!!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

Μπραβο παιδια σας ευχομε καθε φορα και καλυτερες επιδοσεις.εμεις σημερα 3 περδικακια ουτε μια μαλαη εκεινου του φκιακα με τα τσιβιτζια :D
dont shoot fast...shoot good
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Φιλε Nature μπραβο, παντα τετοια. Το γονατο ελπιζω να μην επιβαρυνθηκε.
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

nature έγραψε:Σήμερα ήταν μια φοβερή κυνηγετική μέρα που σίγουρα θα την θυμάμαι πολλή καιρό.

Μπράβο ρε φιλαρα
Si vis pacem, para bellum
Fanos
Full Member

Δημοσίευση από Fanos »

Φιλε nature, σαννα τσαι το οπλο στην φωτο εν το 525 hunter light?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”