nature έγραψε:Σήμερα ήταν μια φοβερή κυνηγετική μέρα που σίγουρα θα την θυμάμαι πολλή καιρό. Βγάλαμε το λαγό γύρω στις 830, δεν κατάφερε ο σύντροφός να τον κτυπήσει στο ξεπέταγμα (καλλίτζια κατακρίβειαν για την εμπειρία του) και ξεκίνησε μια μεγάλη καταδίωξη από το νέο αίμα (2) μιας και η μάνα μπήκε στα χρόνια και δεν τους φτάνει. Δεν είχε άλλους στο βουνό και σε συνδυασμό με το καιρό οι συνθήκες ήταν ιδανικές. Η ένταση η αγωνία που θα βγει, τα γαβγίσματα, η υπερπροσπάθεια των ιχνηλατών συντέλεσαν στο να γίνει ένα φοβερό κυνήγι που δυστυχώς στη Κύπρο δεν έχουμε την ευχέρεια να κυνηγάμε με αυτό το τρόπο που είναι η "ζωή του ιχνηλάτη". Για μεγάλο χρονικό διάστημα είχα οπτική επαφή με το λαγό. Το τι σταύρωμα έκανε δεν περιγράφεται. Επίσης, σκόπιμα ακουμπούσε πάνω στις σπαλαθκίες όταν έκανε τα σταυρώματα. Εντάξει είχα δει ξανά τα σταυρώματα του αλλά τόσο επίμονο τρίψιμο πάνω στη βλάστηση μου έκανε εντύπωση. Ένα μπαμ από τα 35-45 μέτρα μόλις μου έδειξε πλευρό διέκοψε τη ροή του αγώνα. Σε 10 λεπτά τα σκυλιά ήρθαν εκεί εξουθενωμένα μετά από 50 λεπτά καταδίωξη και η χορωδία έλαβε τέλος! Ευτυχώς ήταν αρσενικός.
Ας μην αφήσουμε κανέναν στο μέλλον συνάδελφοι να μας στερήσει αυτά τα υπέροχα συναισθήματα που μας προσφέρει η αγαπημένη μας ασχολία.
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ....ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!!!!!
ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕΕΕΕΕ.....
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ....ΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑ-ΠΛΑ-ΠΛΑ......
ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ....
ΧΘΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ,ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ,ΑΝΤΙΠΡΟΧΘΕΣ ΤΣΑΚΙΣΕΣ ΤΟ ΣΤΕΙΚ...ΤΟΥΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΠΙΔΕΙ ΤΑ ΕΣΦΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.....ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ....Ε ΚΑΛΟ!!!!!