andreasana210326 έγραψε:
Σωτήρη, αν ξιουριστείς και κυρίως αν κόψεις το μαλλί πάεις άνετα για εξώφυλλο του επόμενου τεύχους του περιοδικού. Τι λες εν να τα κόψεις;

andreasana210326 έγραψε:
Να μεν σου πω εγώ θέλω και DVD όπως έγινε στο τελευταίο τεύχος με τις φραγκολίνες. Αλλά είπαμε πρώτα να ξιουριστεί και να κόψει το μαλλί......istriano έγραψε:Φιλε nature +1000
Και μια συντομη συνεντευξη με τα μυστικα των επιτυχιων του φιλου Σωτηρη θα ηταν οτι πρεπει
Εν τυχαίο που ο Χίτλερ έκαμε τα ΣΣ..........sotiris!129 έγραψε:Η ιστορια θα ειναι απλη!
γεννηθικα και με βαφτισαν Σωτηρη ...τελος η επιτυχια ηταν δεδομενη!
φιλε το μαλλί δεν κόβετε με τίποταnature έγραψε:andreasana210326 έγραψε:
Σωτήρη, αν ξιουριστείς και κυρίως αν κόψεις το μαλλί πάεις άνετα για εξώφυλλο του επόμενου τεύχους του περιοδικού. Τι λες εν να τα κόψεις;![]()
![]()
μονο αν έχεις και beagle μπορεί να απόχτησις την επιτυχία μονο το όνομα δεν μπορεί να τα κάνει όλαsotiris!129 έγραψε:Η ιστορια θα ειναι απλη!
γεννηθικα και με βαφτισαν Σωτηρη ...τελος η επιτυχια ηταν δεδομενη!
sotiris!129 έγραψε:μαζελια σημερα... 1 τοπο 1 περδικι
2 τοπο φκενω ενα πετρερο που ηξερα πως εκαθουνταν περτιζια φρρ μπαμ το πρωτο (εν ειδα που επεσε) 20 μετρα που μενα, παω ζιαμε βλεπω το σκυλο κατι ηβρε, α λαλο ηβρεν το φρρρρρ αλλο μπαμ δια κουτσοφτερο που ζιαμε ζε κατω φρρρρρ αλλο μπαμ ζε ζινο μαζι του! τελικα που τα 3 μονο το πρωτο ηβρα τα αλλα 2 δωρο για τους αλουπους! 1 ωρα που εψαχνα δυστιχος δεν καταφερα να εβρο εστο 1 που τα 2, ηβρα του ενος την φατσια του μετα που 30 λεπτα αλλα περτιζι γιοκ!
το μεσημερι καπου ποιο χαλαρα 1 ωρουα επειασα 5 ζικλουες και εχασα και 2 αν και δεν τες επαιζα γιατι ειχα και το σκυλο μαζι μου, τελικα ειπα να παιξω λιες για το νζακι ποπσε οσπου και ελυπήθηκα τον σκυλο που εκαμε οπως τον πελο και εφεια!