Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
- FRANCHI
- Full Member
Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
Χθές είδα τις πιο πολλές φάσσες που είδα στη ζωή μου και σήμερα εφάνηκαν τα πρώτα ψαρώνια..ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλή τσικλοχρονιά
I believe half of what I see and nothing of what I hear
ξερω που ησουν ... ξερω που ησουνFRANCHI έγραψε:Χθές είδα τις πιο πολλές φάσσες που είδα στη ζωή μου και σήμερα εφάνηκαν τα πρώτα ψαρώνια..ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλή τσικλοχρονιά

α ρε μαθητουδια και οι 2 σας
αλλα κανενας που τους 2 σας δεν εβαλε φραγκολινα ακομα και εν να αρκεψω να φοουμε πως εν εκαμαν δουλεια τα εκπαιδευτικα!!!

αλλα κανενας που τους 2 σας δεν εβαλε φραγκολινα ακομα και εν να αρκεψω να φοουμε πως εν εκαμαν δουλεια τα εκπαιδευτικα!!!

ψες μια στιχιωνε τα ονειρα μου
εν πεθαμενη απλα ακομα δεν το ξερει
Κυριακη εχει μπεκατσες το μενου και σανα και εν λιο μακρια να παω που ποζι αλλα που εβδομαδας

εν πεθαμενη απλα ακομα δεν το ξερει

Κυριακη εχει μπεκατσες το μενου και σανα και εν λιο μακρια να παω που ποζι αλλα που εβδομαδας

- FRANCHI
- Full Member
sotiris!129 έγραψε:ξερω που ησουν ... ξερω που ησουνFRANCHI έγραψε:Χθές είδα τις πιο πολλές φάσσες που είδα στη ζωή μου και σήμερα εφάνηκαν τα πρώτα ψαρώνια..ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλή τσικλοχρονιά![]()
![]()
!!!
έμαθα τις περιοχές σου

I believe half of what I see and nothing of what I hear
xxaxaxaxa εν ηβρες τες περιοχες μου... απλα ηβρες τες φασες μου που επειαν περιπατο ζε να στραφουν, τες περιοχες μου εγω ζε ο Θεος που τες επλασε τες ξερουμε ! 

- Artemis G.
- Full Member
sotiris!129 έγραψε:xxaxaxaxa εν ηβρες τες περιοχες μου... απλα ηβρες τες φασες μου που επειαν περιπατο ζε να στραφουν, τες περιοχες μου εγω ζε ο Θεος που τες επλασε τες ξερουμε !
χαχαχαα παλε καλα ρε παρεα.... γιατι αν ηταν ουλες σαν τες δικες σου εν θα επεζε κανενας τιποτε...

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
α ρε Αρτεμη ζε κοντεφκουν οι μερες τους !!!
ηβρα αλλο 1 τοπο εχτες ερεξαν 2 κοπες τον 100 αλλα 1 μου εδοκε χερι!
τωρα που να αρκεψει η ζικλα

τωρα που να αρκεψει η ζικλα

- Artemis G.
- Full Member
sotiris!129 έγραψε:α ρε Αρτεμη ζε κοντεφκουν οι μερες τους !!!
τωρα που να αρκεψει η ζικλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακουσα οτι παεις με ενα grand vitara που εν φκενει τα βουνα... αν ενει πεμου να πιενουμε μαζι που το δικο μου φκενει...

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
χαχαχαχαχαχα εχει 2 χρονια τουτι κουβεντα που το ακουσες εσυ