Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από LAGOS »

Συγχαρητήρια φίλε. Πάντα τέτοια.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

LAGOS έγραψε:@axerkwtis
Sanna kai kati m lalei tzinos o stillos re file. Larnaca merkes?
καλημερα σας! τουντο πραμα που γινεται καθε φορα, να περιμενετε να ^τσιμπησετε^ μια περιοχη απο μια φωτογραφια ειναι αυτο που χαλασε το θεμα και στο τελος φοουμαστε να βαλλουμε φωτογραφιες! και δεν αναφερομαι σε σενα φιλε λαγε, γενικα μιλω. τι ποιο ωραιο ειναι να βλεπεις τι καρπωνεται η κυνηγετικη οικογενια χωρις ζηλιες και κοντρες, ομως... τι πιο σωστη κουβεντα ειπε της ο κ.miky55 : τσιαμε που κατουρας μεν παρεις αλλο και θα βρωμισει ο τοπος!!!
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

682 GOLD E έγραψε:
καλημερα σας! τουντο πραμα που γινεται καθε φορα, να περιμενετε να ^τσιμπησετε^ μια περιοχη απο μια φωτογραφια ειναι αυτο που χαλασε το θεμα και στο τελος φοουμαστε να βαλλουμε φωτογραφιες! και δεν αναφερομαι σε σενα φιλε λαγε, γενικα μιλω. τι ποιο ωραιο ειναι να βλεπεις τι καρπωνεται η κυνηγετικη οικογενια χωρις ζηλιες και κοντρες, ομως... τι πιο σωστη κουβεντα ειπε της ο κ.miky55 : τσιαμε που κατουρας μεν παρεις αλλο και θα βρωμισει ο τοπος!!!
Καλό είναι για τους μυστικοπαθείς η καθιερωμένη φωτογράφιση να γίνετε 10-15 χιλιόμετρα παρακάτω από τον χώρο εξόρμισης για παραπλάνηση.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Open mind for a different view.
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Φωτογραφία0332.jpg
Φωτογραφία0328.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

682 GOLD E έγραψε:
Καλημέρα και απο μένα.
Άργησα λίγο να απαντήσω γιατί είμουν στο σχεδιαστήριο της ηλεκτρικής. Περιμένω τωρά να μου στείλουν τις συντεταγμένες με όλους τους πάσαλους υψηλής τάσης για να πάμε την Κυριακή πέρκι έβρουμε τον τόπο του φίλου Αχερκώτη και καταφέρουμε και εμείς να πέξουμε κανένα.
Φίλε 682 εν εκατάλαβα που είδες την ζήλια ή την κόντρα. Ο λόγος που εγώ προσωπικά δεν βάζω φωτογραφίες και ούτε καν αναφέρω κάρπωση δεν είναι για να μεν προδώσω τους τόπους που κυνηγώ. Υπάρχουν πιό σοβαροί λόγοι που μόνο αν την έπαθες μπορείς να καταλάβεις. Ο νοών...νοείτω.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

γενικα μιλω εγραψα!!! τα βλεπει ολη η κυπρος τουτα και οχι μονο εσυ!
....παντα φιλικα!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

axerkwtis έγραψε:μια πολλα καλη εξορμηση!και αφου καποιοι θελουν φωτογραφιες παρτε να χορτασετε..
Μπράβο φίλε μου εφερμάραν τους οι σκύλοι?
Προσέχουμε...για να έχουμε
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

admin έγραψε:
axerkwtis έγραψε:μια πολλα καλη εξορμηση!και αφου καποιοι θελουν φωτογραφιες παρτε να χορτασετε..
Μπράβο φίλε μου εφερμάραν τους οι σκύλοι?
admin ο πρωτος ηταν αποδειξη ποσο εδυσκολεψε ο λαος..πρεπει να ειμουν που πανω του τουλαχιστον 10-15 λεπτα και να βλεπω τα σκυλλια πανω κατω..εφυα και αφησα τον πισω..επηραν με οι σκυλλοι πισω και εβγαλαν τον στο μονοπατι..ο 2ος δεχτηκε φερμα στην μονη!
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

να βάλλουμε και καμιά φωτογραφία!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

GiorgosT έγραψε:να βάλλουμε και καμιά φωτογραφία!!
Μπράβο ρε Γιωρκο μου
Si vis pacem, para bellum
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”