Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
- LAGOS
- Full Member
Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
Συγχαρητήρια φίλε. Πάντα τέτοια.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- 682 GOLD E
- Full Member
καλημερα σας! τουντο πραμα που γινεται καθε φορα, να περιμενετε να ^τσιμπησετε^ μια περιοχη απο μια φωτογραφια ειναι αυτο που χαλασε το θεμα και στο τελος φοουμαστε να βαλλουμε φωτογραφιες! και δεν αναφερομαι σε σενα φιλε λαγε, γενικα μιλω. τι ποιο ωραιο ειναι να βλεπεις τι καρπωνεται η κυνηγετικη οικογενια χωρις ζηλιες και κοντρες, ομως... τι πιο σωστη κουβεντα ειπε της ο κ.miky55 : τσιαμε που κατουρας μεν παρεις αλλο και θα βρωμισει ο τοπος!!!LAGOS έγραψε:@axerkwtis
Sanna kai kati m lalei tzinos o stillos re file. Larnaca merkes?
- Athos 1978
- Full Member
Καλό είναι για τους μυστικοπαθείς η καθιερωμένη φωτογράφιση να γίνετε 10-15 χιλιόμετρα παρακάτω από τον χώρο εξόρμισης για παραπλάνηση.682 GOLD E έγραψε:καλημερα σας! τουντο πραμα που γινεται καθε φορα, να περιμενετε να ^τσιμπησετε^ μια περιοχη απο μια φωτογραφια ειναι αυτο που χαλασε το θεμα και στο τελος φοουμαστε να βαλλουμε φωτογραφιες! και δεν αναφερομαι σε σενα φιλε λαγε, γενικα μιλω. τι ποιο ωραιο ειναι να βλεπεις τι καρπωνεται η κυνηγετικη οικογενια χωρις ζηλιες και κοντρες, ομως... τι πιο σωστη κουβεντα ειπε της ο κ.miky55 : τσιαμε που κατουρας μεν παρεις αλλο και θα βρωμισει ο τοπος!!!LAGOS έγραψε:@axerkwtis

Open mind for a different view.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- LAGOS
- Full Member
Καλημέρα και απο μένα.682 GOLD E έγραψε:καλημερα σας! τουντο πραμα που γινεται καθε φορα, να περιμενετε να ^τσιμπησετε^ μια περιοχη απο μια φωτογραφια ειναι αυτο που χαλασε το θεμα και στο τελος φοουμαστε να βαλλουμε φωτογραφιες! και δεν αναφερομαι σε σενα φιλε λαγε, γενικα μιλω. τι ποιο ωραιο ειναι να βλεπεις τι καρπωνεται η κυνηγετικη οικογενια χωρις ζηλιες και κοντρες, ομως... τι πιο σωστη κουβεντα ειπε της ο κ.miky55 : τσιαμε που κατουρας μεν παρεις αλλο και θα βρωμισει ο τοπος!!!LAGOS έγραψε:@axerkwtis
Άργησα λίγο να απαντήσω γιατί είμουν στο σχεδιαστήριο της ηλεκτρικής. Περιμένω τωρά να μου στείλουν τις συντεταγμένες με όλους τους πάσαλους υψηλής τάσης για να πάμε την Κυριακή πέρκι έβρουμε τον τόπο του φίλου Αχερκώτη και καταφέρουμε και εμείς να πέξουμε κανένα.
Φίλε 682 εν εκατάλαβα που είδες την ζήλια ή την κόντρα. Ο λόγος που εγώ προσωπικά δεν βάζω φωτογραφίες και ούτε καν αναφέρω κάρπωση δεν είναι για να μεν προδώσω τους τόπους που κυνηγώ. Υπάρχουν πιό σοβαροί λόγοι που μόνο αν την έπαθες μπορείς να καταλάβεις. Ο νοών...νοείτω.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- 682 GOLD E
- Full Member
γενικα μιλω εγραψα!!! τα βλεπει ολη η κυπρος τουτα και οχι μονο εσυ!
....παντα φιλικα!!
....παντα φιλικα!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Μπράβο φίλε μου εφερμάραν τους οι σκύλοι?axerkwtis έγραψε:μια πολλα καλη εξορμηση!και αφου καποιοι θελουν φωτογραφιες παρτε να χορτασετε..
Προσέχουμε...για να έχουμε
admin ο πρωτος ηταν αποδειξη ποσο εδυσκολεψε ο λαος..πρεπει να ειμουν που πανω του τουλαχιστον 10-15 λεπτα και να βλεπω τα σκυλλια πανω κατω..εφυα και αφησα τον πισω..επηραν με οι σκυλλοι πισω και εβγαλαν τον στο μονοπατι..ο 2ος δεχτηκε φερμα στην μονη!admin έγραψε:Μπράβο φίλε μου εφερμάραν τους οι σκύλοι?axerkwtis έγραψε:μια πολλα καλη εξορμηση!και αφου καποιοι θελουν φωτογραφιες παρτε να χορτασετε..
- GiorgosT
- Full Member
να βάλλουμε και καμιά φωτογραφία!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- marinos.a
- Site Admin
Μπράβο ρε Γιωρκο μουGiorgosT έγραψε:να βάλλουμε και καμιά φωτογραφία!!
Si vis pacem, para bellum